| cerere slot! | |
|
+6^^SoRyN3L^^ FlanTz excellence iTR__ cris zEu|S.W.A.T 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
zEu|S.W.A.T Junior Member
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 6:30 pm | |
| Nick pe server: S.W.A.T Varsta: 18 SteamID: swat_andrey92 STEAM_0:1:33699125 ID Yahoo messenger: gandalf92_2006 Experienta amxmodx?: n-am nevoie pt slot De cat Timp jucati pe server: in jur de 250 de ore ca am jucat cu mai multe nume Sunteti dispus sa tineti redirecte?(cate): 100 Motivul pentru care doresti admin: doresc slot si atat Vreau slotul/adminul pe: STEAM_0:1:33699125
(cris te inteleg ca vei da contra, dar ti-am explicat povestea caprioarei si daca nu vrei sa crezi, nu am alta alternativa, dovezi si te rog NUMAI DA TIMEOUT DE FIECARE DATA CAND INTRU, vers imi da voie, tu nu asculti de nimeni?)
Multumesc! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 7:04 pm | |
| niciodata........c o n t r a
ba ti-am explicat pe steam chat ca NU TI-AM DAT EU TIME OUT.... CHIAR ESTI PROST sau NU VREI SA INTELEGI? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 379 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 32 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 7:21 pm | |
| Atunci cum naiba explici ca iau timeout in continuu... killarus si nebuniee chiar nu au nicio treaba cu mine....si te vad online in joc, pe ce sv poti fi inafara de addicted?:| hai chiar te rog...NU O MAI DA IN BALARIII CA NU TU DAI | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 7:44 pm | |
| - zEu|S.W.A.T a scris:
- Atunci cum naiba explici ca iau timeout in continuu... killarus si nebuniee chiar nu au nicio treaba cu mine....si te vad online in joc, pe ce sv poti fi inafara de addicted?:| hai chiar te rog...NU O MAI DA IN BALARIII CA NU TU DAI
stai jos ai 4 degeaba ai avut admin............. | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 8:18 pm | |
| PRO! | |
|
| |
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 8:22 pm | |
| Nu inteleg ce treaba are adminu cu ce ti-am zis eu...in fine te cred ca nu tu ai dat si nimeni altcineva, pt ca fix cand incepe runda imi apare connection timeout, poate ai folosit alt tip de comanda, altfel nu stiu cum draq se explica asta ...dar ai dat o data azi...atunci cand te-ai oprit inainte sa faci def! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 8:27 pm | |
| - zEu|S.W.A.T a scris:
- Nu inteleg ce treaba are adminu cu ce ti-am zis eu...in fine te cred ca nu tu ai dat si nimeni altcineva, pt ca fix cand incepe runda imi apare connection timeout, poate ai folosit alt tip de comanda, altfel nu stiu cum draq se explica asta ...dar ai dat o data azi...atunci cand te-ai oprit inainte sa faci def!
DECI ITI MAI ZIC ODATA... NU TI-AM DAT TIMEOUT NICI IERI ,NICI ALALTAIERI ,NICI AZI,NICI ACUM 3 ZILE.....TI-AM DAT IN ZIUA CAND TE-AM PRINS CODAT.......C L A R ?????? | |
|
| |
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 8:34 pm | |
| Ok, dar imi vei da de acum incolo sa inteleg din discutia asta: PH - 07 - XXE: ti-e foame? S.W.A.T: da termin-o PH - 07 - XXE: cine ti-a dat? S.W.A.T: chiar esti culmea S.W.A.T: tu ai dat S.W.A.T: numai fi nesimtit PH - 07 - XXE: ba esti prost? PH - 07 - XXE: yo nu joc S.W.A.T: ai stat putin pe loc inainte sa faci def PH - 07 - XXE: trag un film S.W.A.T: si apoi ai dat timeout S.W.A.T: ma lasa vrajelile PH - 07 - XXE: ti-a dat zauper S.W.A.T: aveai clar nicku "cris" PH - 07 - XXE: daca esti prost PH - 07 - XXE: pa S.W.A.T: macar numai minti we S.W.A.T: si numai fi bulangiu PH - 07 - XXE: ba dute dreq PH - 07 - XXE: ca esti bou PH - 07 - XXE: daca iti zic ca nu yo S.W.A.T: da termin-o cu timeouturile PH - 07 - XXE: pai nu PH - 07 - XXE: intreaba cine ti-a dat S.W.A.T: baa am dat status sa vad daca esti tu S.W.A.T: si tu erai S.W.A.T: nu o mai da in pastai acum PH - 07 - XXE: ia mai dute in plm de prost S.W.A.T: de ce nu zici direct S.W.A.T: de ce tot ascunzi PH - 07 - XXE is now playing Counter-Strike. Click here to join. S.W.A.T: stiu ca tu ai dat S.W.A.T: erai pe inferno S.W.A.T: in fata bombei PH - 07 - XXE: ba prostule S.W.A.T: ai stat 5 sec pe loc PH - 07 - XXE: NU AM DAT YO PH - 07 - XXE: CLAR? S.W.A.T: si apoi poc...connection time out S.W.A.T: mi-a aparut PH - 07 - XXE: YO AM IESIT DE MULT PH - 07 - XXE: ERAU ADMINI ZAUPER CAINE KOS DILI S.W.A.T: si de ce te ambalezi asa daca nu ai dat tu... S.W.A.T: PH - 07 - XXE: ia mai dute in plm de prost PH - 07 - XXE: PAI MA ENERVEZI PH - 07 - XXE: BAG OL IN MATA S.W.A.T: caine nu are chiar nici o treaba S.W.A.T: cu mine PH - 07 - XXE: SA VEZI TIMEOUTURI DE AZI INCOLO S.W.A.T: kos dili nici nu il cunosc PH - 07 - XXE: DACA MA TOT FUTI LA ICRE S.W.A.T: nici tu pe mine S.W.A.T: hai duten mata ca tu ai dat S.W.A.T: tot te dai pe alta parte S.W.A.T: pardon nici el pe mine S.W.A.T: zauper nici nu era pe sv S.W.A.T: tu nu asculti de nimeni S.W.A.T: nici de vers nici de zauper S.W.A.T: atunci pt ce ai mai zis atunci ca astepti acordul lui vers S.W.A.T: sa iti zica sa ma lasi sau nu
| |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 8:51 pm | |
| MA .......erau pe server zauper dili caine...etc oricine ti-a dat ..iti meriti soarta......si nu o mai da de gard ca a jucat zeu manole...ca ai fost tu nu a durat 10 sec si ai intrat apoi cu steamul si mai si intrebai ca cine ia ban...uite-te la conversatia de pe server si cu asta basta....o sa se uite vers si o sa vada cine ti-a dat timeout sau ce crezi tu....... | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: cerere slot! Joi Noi 25, 2010 9:39 pm | |
| Este de mare LOL. Daca ai luat o data timeout... cand intri pe server... AI TIMEOUT ... cam asta e principiul | |
|
| |
FlanTz Newbie
Numarul mesajelor : 36 Data de inscriere : 10/10/2010 Varsta : 33 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 8:20 am | |
| Va batetzi gura degeaba ... Contra... | |
|
| |
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 10:37 am | |
| El a fost pentru ca eram pe afara...am stat vreo 5 min si cand am venit l-am vazut ca juca cu wall...daca nu ma crezi, ma cam doare in fund, oricum nu prea mai am timp sa intru pe cs. Zauper faza e ca imi schimb cfg-ul si fix cand incepe runda iau timeout automat...inainte schimbam cfg-ul si mergea cand era cris revoltat si imi luam la loc comanda timeout! Toate cele bune! | |
|
| |
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 10:44 am | |
| De parca am jucat cu cod de cand am primit primul admin, ti-am explicat ca nu am fost eu, nu ma crezi, doamne ajuta! la multi ani, sanatate si virtute intensiva!
Ultima editare efectuata de catre zEu|S.W.A.T in Vin Noi 26, 2010 10:45 am, editata de 1 ori | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 10:45 am | |
| de la cerere slot a ajuns off topic vers dai verdictul si inchide topicul pls | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 12:15 pm | |
| swat vino ma pe pro k aia`s diferiti fata de astea:) | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 12:23 pm | |
| | |
|
| |
danutz Junior Member
Numarul mesajelor : 213 Data de inscriere : 24/01/2010 Varsta : 29 Localizare : pe strada
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 6:54 pm | |
| zeule asa mi sa intamplat si mie nn intr-o zii cand am intrat pac timout da nush dc | |
|
| |
Caine Senior Member
Numarul mesajelor : 636 Data de inscriere : 07/09/2010 Varsta : 37 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: cerere slot! Vin Noi 26, 2010 8:18 pm | |
| numa cerere nu e asta! contra! | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: cerere slot! Sam Noi 27, 2010 6:25 pm | |
| Daca ai luat remove, nu inteleg la ce mai faci iar cerere. Si nu e prima data cand lasi pe altcineva la tine la calc sa joace cu wall... Deci, las-o asa, stai simplu player pe server si atat. @cris: mai calm, nu vad rostul pentru care il injuri. I-ai dat, nu i-ai dat, mai usor cu limbaju. . Cum zicea caine, asta nu e cerere, e cearta pura. Bafta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere slot! | |
| |
|
| |
| cerere slot! | |
|