Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ban degeaba...Adminii sunt praf..

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
kenzorwings
Newbie
kenzorwings

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 17/12/2010
Varsta : 31
Localizare : Calarasi

Ban degeaba...Adminii sunt praf.. Empty
MesajSubiect: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyVin Dec 17, 2010 11:55 am

Sa vedeti faza...jucam pe sv asta si intra unu KeNzO si face reclama la un server de zombie...eu le zic sa ii dea ban...si primesc eu ban....

eu am nickul KeNz0R WinGs nici pe departe KeNzO...

Uitati dovada: Ban degeaba...Adminii sunt praf.. 2who20k

Nici nu stie sa citeasca!!! Luati masuri urgent!!!
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyVin Dec 17, 2010 12:02 pm

Am tastat eu gresit.
Parerea mea e sa n-o arzi cu noi cu harfe de pgl, daca vrei sa fi bine-venit, daca nu, adios !
Sus In jos
kenzorwings
Newbie
kenzorwings

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 17/12/2010
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyVin Dec 17, 2010 12:05 pm

Nu mai are rost sa revin. Sa va bateti voi joc de mine. Eu sunt respectat/cistit plm Sa iau iar ban. nu fratele meu nu are rost sa joc pe o comunitate plm...am acceptat sa joc si mai jos de PGL si ESL,,am acceptat sa joc cu Valveri si plm asa ca shht

Nici macar bunul simt nu il ai sa-ti ceri scuze!!!
Sus In jos
Caine
Senior Member
Caine

Numarul mesajelor : 636
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 37
Localizare : piatra neamt

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyVin Dec 17, 2010 12:47 pm

daca tu din 3 cuvinte zici 'plm' nu stiu ce sa zic omule...! banu ti se va scoate ..iar daca esti un player bun si vrei sa stai cu noi esti binevenit daca nu///faci cum crezi ca e mai bine!!... ...vb aia respecta si ve fi respectat! o zi buna!!
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyVin Dec 17, 2010 1:08 pm

Am 2 observatii : Reclamatia nu e facuta dupa model , si DOmnu` Kenzor Wings care te cautam noi pe google si esti pgl ,esl si toate neamurile , a intrat kenz0 ala, am tastat inaintea lu` Has , si i`am dat ban , iar Hasles fiind mai incet a scris amx_banip kenz .Singuru` kenz ramas erai tu . I`am explicat ca el a banat altu` , si dupa cum ai vazut in 5 minute a rezolvat si ai reintrat , da` cu un TUPEU JEGOS. De cand ne "dai tu in mortii nostri" , ca tu esti pgl si esl si ca nu te stim noi pe tine? Dupa parerea mea esti un MARE FAN ! adios ~
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyVin Dec 17, 2010 1:13 pm

Nu ne batem capu` :-)

Greseala mea, am rezolvat-o.
Alte comentari sunt inutile.

Have-fun !
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. EmptyLun Dec 20, 2010 1:10 pm

Va pierdeti timpul cu toti copii? Kenzor, lasa-ne... Dute... Ban degeaba...Adminii sunt praf.. 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ban degeaba...Adminii sunt praf..   Ban degeaba...Adminii sunt praf.. Empty

Sus In jos

Ban degeaba...Adminii sunt praf..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Unde sunt adminii .....
» ban degeaba :|
» am luat ban degeaba
» AM luat ban p degeaba......
» Am luat ban degeaba

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente