| Atentie!!! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Atentie!!! Sam Sept 26, 2009 7:10 pm | |
| Rog ca toti admini sa nu mai dea ban fara motiv ...faceti poze si dac nu va da pozele salvati din consola ca sa aveti cu ce sa justificati ban-urile !!! Am vazut in seara asta cum se da ban aiurea pe motiv ca e codat dar fara poze fara nimic ...plss respectativa statul de admin si nu abuzati de aceasta functie !!!! | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Scris de unul dintre owneri ...respectati Sam Sept 26, 2009 7:17 pm | |
| Daca un jucator are coduri, aveti 3 posibilitati inainte de a-i da ban. 1. Ii faceti demo; 2. Ii faceti screenshot; 3. Are coduri evidente (speed/aim) si sunt multi martori, ii dati ban fara nimic. Daca nu sunteti sigur ca are coduri, faceti demo si-l postati pe forum sau mai cereti parerea altcuiva (altui admin daca este pe server). | |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Atentie!!! Dum Sept 27, 2009 5:49 am | |
| Trebuia sa faci triplu post ca intelegeam mai bine !!!!!!S-a mai gasit unu sa dea explicatii cand se da ban si cand nu =)) | |
|
| |
pMc Member
| Subiect: Re: Atentie!!! Mier Oct 21, 2009 11:25 pm | |
| maKay nush cine esti tu , eu unu nu te-am vazut niciodata pe server sper sa ma insel dar nu cred ...si apropo nu dau explicatii cnd se da ban si cnd nu am dat un sfat pentru anumiti admini care dau ban-uri in stanga si in dreapta doar asa de bunul lor plac ;), e o diferenta si nu cred ca am gresit cu ceva ...cred ca sunt in masura sa dau un apropo !!! | |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Atentie!!! Joi Oct 22, 2009 4:36 am | |
| Pe servar am intrat dar in wekend .pai dak citeai toate postarile din forum ai fi vazut ca mai sunt doua instructiuni cand si cum se da ban la codati. | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Atentie!!! Joi Oct 22, 2009 7:36 am | |
| makay ia'l mai usor man a incercat sa ajute:) | |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: Atentie!!! Joi Oct 22, 2009 8:55 am | |
| Mda.dar ce-i prea mult strica!:D | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Atentie!!! Joi Oct 22, 2009 11:07 am | |
| PMC DACA INTRA MAKAY PE SERVER ITI SPUN YO CA NU SUFLI IN FATA LUI :)): O SA VEZI SI O SA-MI DAI DREPTATE | |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: Atentie!!! Joi Oct 22, 2009 11:35 am | |
| Ei nici chiar asa :P .pMc daca intri in wekend pe sv sigur nu ai sa vezi banuri aiurea cu exceptia la vreo 5 care vor putea parea aiurea dar le am in lista mea neagra de duminica trecuta cand nu mi-au mers comenzile de admin :|.si sa nu te sperii;Am dovezi...nu le dau eu asa ban aiurea=)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Atentie!!! | |
| |
|
| |
| Atentie!!! | |
|