| Intrebare. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kurtos Junior Member
Numarul mesajelor : 256 Data de inscriere : 29/08/2010 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Intrebare. Mar Ian 03, 2012 10:23 pm | |
| Exista vreo posibilitate de a reveni vechea trupa pe pro. Adica acei admini care ii stiu ca erau cu capu pe umeri. pMc nu te supara pe mine dar daca bagi bani in dropuri nu ajungi nicaieri.Pentru sa iti explic si de ce.
1.Acei care vin dupa urma dropurilor nu sunt toti romani si nu sunt toti capabili sa fie admini (asta in caz ca fac o cerere) 2.Ar trebuii sa gasesti admini care sa tina redirecte si un supervizor care sa se uite peste activitatea acelor admini, ca tu singur iti zic sigur ca nu faci fata ;)) 3.Eu te salut si te respect, si sper sa readuci acel pro.cs-addicted.com in care am intrat acum 3 ani. | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Intrebare. Mier Ian 04, 2012 7:33 pm | |
| Dupa cum ai vazut am renuntat la ideea cu dropu-urile , cat despre admini uni au disparut si aduc alti noi , dar toate la timpul lor incet incet mai mult de atat momentan nu am ce sa fac , o sa caut pe cineva care sa se ocupe de admine si tot dar sa vad daca si gasesc ! | |
|
| |
dzy Junior Member
Numarul mesajelor : 271 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 32 Localizare : Harsova
| Subiect: Re: Intrebare. Joi Ian 05, 2012 12:46 am | |
| Eu nu am disparut, insa pana nu faci ceva cu copii pe care ii ai pe server, eu nu mai intru. Nu stau sa risc sa imi iau destroy-uri degeaba.
| |
|
| |
Kurtos Junior Member
Numarul mesajelor : 256 Data de inscriere : 29/08/2010 Varsta : 30 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Intrebare. Joi Ian 05, 2012 6:40 am | |
| De aia ziceam si eu ma dzy si pmc destroy + ban mi-am luat. Adminul nu il mai vreau pentru ca stii tu de ce pmc. Dar insa vreau sa joc.
P.S: dzy vezi ca ti-am repus respect la profil :D | |
|
| |
Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Intrebare. Joi Ian 05, 2012 9:04 am | |
| - dzy a scris:
- Eu nu am disparut, insa pana nu faci ceva cu copii pe care ii ai pe server, eu nu mai intru. Nu stau sa risc sa imi iau destroy-uri degeaba.
lasa ca mi-am luat eu destroy de la un incult... | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Intrebare. Joi Ian 05, 2012 10:37 am | |
| Daca imi spuneti si cine va dat ca sa iau masuri ar fi de nota 10 , dupa cum ati vazut eu am cam scapat serv din mana de aia am revenit la forumu-ul acesta ptr ca mai sunt uni care au accese aici si se pot ocupa de forum !!Admini nu mai sunt de 2 3 zile decat 5 6 restu au disparut | |
|
| |
Kurtos Junior Member
| Subiect: Re: Intrebare. Joi Ian 05, 2012 11:31 am | |
| - pMc a scris:
- Daca imi spuneti si cine va dat ca sa iau masuri ar fi de nota 10 , dupa cum ati vazut eu am cam scapat serv din mana de aia am revenit la forumu-ul acesta ptr ca mai sunt uni care au accese aici si se pot ocupa de forum !!Admini nu mai sunt de 2 3 zile decat 5 6 restu au disparut
Pe server este numai bun NIMO, ca na si tu ai serviciu. Pe forum stai linistit ca ai scapat de spameri. | |
|
| |
Camorra Junior Member
Numarul mesajelor : 303 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 30 Localizare : Torino
| Subiect: Re: Intrebare. Vin Ian 06, 2012 2:17 pm | |
| Lumea inca nu a aflat, dar se vor intoarce toti treptat. Asa cum ma simt eu "acasa" pe efect stiu o groaza de jucatori care se simt acasa pe addicted. Poti sa ai admin pe zeci de alte servere,placere iti face numai pe unul. | |
|
| |
Kurtos Junior Member
| Subiect: Re: Intrebare. Mar Ian 17, 2012 9:42 pm | |
| - Camorra a scris:
- Lumea inca nu a aflat, dar se vor intoarce toti treptat.
Asa cum ma simt eu "acasa" pe efect stiu o groaza de jucatori care se simt acasa pe addicted. Poti sa ai admin pe zeci de alte servere,placere iti face numai pe unul. Bine punctat. Cred ca topicul si-a indeplinit scopul deci pot sa il inchid. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebare. | |
| |
|
| |
| Intrebare. | |
|