| Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Mier Sept 30, 2009 7:54 pm | |
| Nick: D@rK@nGe|_ IP: 93.37.140.116 Nickul adminului care te-a banat:Cred ca Awp|ZeuL...deocamdata nu cunosc adminii,stiu ca el e admin si atunci era pe server Ora si Data: 22:45 Dovada: Nu cred ca am vreo dovada,am doar un printscreen facut in consola...mia dat BAN PERMANENT DIRECT fara poze sau alte verificari...nu sunt un copil de 10-15 ani sa joc codat...am o varsta la care codurile nu inseamna nimik pt mine... |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Mier Sept 30, 2009 7:59 pm | |
| da ai luat ban permanent pt k te-am vazut tragand dupa un player dirrect prin zid si mi-am dat seama k esti codat si eu si NeoBLaZeR te-am vazut si am decis sa nu te iert !!! IMI pare rau pt tn dar dak Joci Cu CoD pE server ai si plecat cu tot cu el ;) Da GRESEALA este si a mea k nu am mai facut Poze dar am vazut pe fata si m-am decis sa nu mai stau dupa tn sa ma injuri pe mess si alte chestii pe care le faceti voi ( Jmecherii Dintre 4 PeReTi ) !!! MuLTuMeSC De INTeLeGeRe !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Banat Mier Sept 30, 2009 8:07 pm | |
| Nu sunt un copil de 10-15 ani...si nu joc cs de 3 luni...am tras prin zid pt ca il vazusem ducandu-se sa ia HE...nu pt ca am cod...daca doresti id de mess nui nici o problema...daca vrei sa aflii mai multe despre mine,despre cum joc cs in principal, poti intreba pe colegii tai, si anume : shnatz , pmc, Sacalu...Nu folosesc coduri...dami id tau de mess si vb acolo...poate asa o sa ma cunosti mai bine si poate vreodata o sa fac si eu o cerere pt slot/admin...dar tre sa adun ore aici |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 05/09/2009 Varsta : 38 Localizare : BuCuReSTi
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Mier Sept 30, 2009 8:33 pm | |
| Ok Dybu_maf este ID-ul mEU si te rog sa lasi si IP-ul aici si il voi scoate ok ast rasp tau acum cu IP in el bafta !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: bravo dark Mier Sept 30, 2009 8:54 pm | |
| da ce sa zic dark = om cu caracter , nu te cunosc dar dupa vorbe am incredere in tine hafe fun in continuare ! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Ip meu Mier Sept 30, 2009 10:20 pm | |
| IP: 93.37.140.116 nick: D@rK@nGe|_ |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Joi Oct 01, 2009 3:47 pm | |
| alt ban fara dovezi (poze,demo) | |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Joi Oct 01, 2009 5:36 pm | |
| We cL nu prea ai avut noroc in ati gasi oamenii de baza pe server. Dar ce sa-i faci...astai viata ,nu e vina ta :| | |
|
| |
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Vin Oct 02, 2009 9:31 am | |
| da stiu viata e grea , daca esti maleabil esti considerat si luat drept prost, daca faci pe durul iar nu e bine , concluzie VIATA E GREA | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Vin Oct 02, 2009 9:38 am | |
| we cl nu trebe sa faci pe duru... gandeste-te ca tu platesti pentru serveru asta care nu se adapteaza si nu te ajuta pleaca | |
|
| |
O_zy Junior Member
Numarul mesajelor : 236 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 35 Localizare : tg-jiu
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Vin Oct 02, 2009 1:13 pm | |
| poate pe viitor o sa incerce si awp k sa faca un demo k sa nu mai fie discuti...;) Bft | |
|
| |
aWp|ZeuL Junior Member
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Vin Oct 02, 2009 5:13 pm | |
| Da va inteleg k am gresit k nu a facut (demo,poze) dar si voi faceati acelasi lucru vazand-ul cum dadea prin perete direct dupa om , era in miscare si el tragea dupa pasii lui cum imi puteti explica si mie asta ? OK am gresit si eu ca nu le-am pus in practica demo si pozele dar am facut ceva mai bn pt k imi ieseau player-ii afara ca (nu faceam nimik impotriva lui ), deci am facut cv bn nu rau ,dak el sustine k nu are nik eu i-am scos ban-ul dar pana atunci sa mai intre si alti admini sa mai aibe grija de server si sa vada si ei cate un asa zis necodat pt k eu am dat respect la reguli, eu le sustin in continuare,pe langa alti care nici macar nu intra pe server ,dar au admine mult mai mari dekt mn si nu intra si nu fac nimik pt server asta este !!! DaR De Ce NuSh ??? Astept Si EU Un Simplu Raspuns !!! Va MULTUMESC !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! Sam Oct 03, 2009 2:19 pm | |
| awp|zeul...in primul rand,cum am mai zis, nu am 13 ani ca sa joc codat...am avut si eu admin pe alte servere care acum nu mai sunt si stiu cum e,credema ca te inteleg...daca altii nu stiu sa joace CS nu e problema mea...eu nu joc CS de ieri, de azi, am catziva anisori in jocul asta...uita-te si tu pe youtube la cateva filmulete de PGL si ai sa intelegi, cu toate ca nu am ajuns sa joc la acea inaltime.imi pare rau ca a iesit aceasta discutzie intre tine si cei superiori tzie, dar daca faceai un demo sau niste poze nu se ajungea aici, intram pe messenger si iti dadeam tot ceea ce doreai.bafta in contiunuare !! Ms ca miai scos banul ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! | |
| |
|
| |
| Am luat BAN degeaba !!! Citeste ! | |
|