Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Vrei sa faci parte din clan...

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

Vrei sa faci parte din clan... Empty
MesajSubiect: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptySam Oct 03, 2009 4:19 pm

Avand in vedere k sa tot batut apropoul de ce nu sa facut un clan al acestei comunitati , deoarece nu sa implicat nimeni in acest proiect m-am horatat sa-l incep eu desi nu prea am multa experienta in acest domeniu voi incerca sa creez un clan cu cei mai buni oameni care fregventeaza serverele noastre . Voi incepe eu singur deocamdata sa votez cine merita sa intre si cine nu, iar apoi ce selectati vor avea si ei dreptu d a vota .
Avand in vedere k am fost in multe clanuri si nu se prea pus mare accent pe antrenamente , tactici si alte chestii fiti siguri k ma voi ocupa de aceste lucruri si vom crea un clan sper eu puternic , cine va intra in acest clan va trebuie sa respecte regulile clanului si decizile pe care eu le voi lua ..... dak nu sunterti d acord cu aceste lucruri nu sunteti obligati sa intrati in clan sau dak sunteti membru al clanului puteti pleca oricand dak nu va convine acest lucru, desi sper k voi accepta doar acei oameni care vor respecta acest lucru.
Acesta este un proiect de lunga durata sa speram k va avea si rezultate ,sper k si comunitatea sa ne ofere putin sprijin dak va fi nevoie.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptySam Oct 03, 2009 5:12 pm

asta e mita :)) el si clanurile multe na fost intr-un cl fara mn:))=))
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptyLun Oct 05, 2009 8:23 am

asteptam inscrieri :d:
cred ca sunt inscris deja Vrei sa faci parte din clan... 244176
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptyLun Oct 05, 2009 3:59 pm

fa cerere si vedem Vrei sa faci parte din clan... 44142
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptyMier Oct 07, 2009 4:23 pm

intrebare : steam obligatoriu? ...stiu k suna stupid da` cnv tot trebuia sa intrebe Vrei sa faci parte din clan... 220531
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptyMier Oct 07, 2009 4:31 pm

da
Sus In jos
maKay
Junior Member
maKay

Numarul mesajelor : 329
Data de inscriere : 18/04/2009
Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptyMier Oct 07, 2009 4:42 pm

Ma steam iti trebuie ca sa te poti conecta pe serverele securizate unde se joaca meciurile.De asta nu ca avem noi alte pretentii !
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... EmptyMier Oct 07, 2009 4:55 pm

De preferat Steam ON ....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vrei sa faci parte din clan...   Vrei sa faci parte din clan... Empty

Sus In jos

Vrei sa faci parte din clan...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere unban comarc
» Vrei modul respawn pe server?
» Masky aşa faci???!!!
» Reguli clan
» Cerere clan

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente