Avand in vedere k sa tot batut apropoul de ce nu sa facut un clan al acestei comunitati , deoarece nu sa implicat nimeni in acest proiect m-am horatat sa-l incep eu desi nu prea am multa experienta in acest domeniu voi incerca sa creez un clan cu cei mai buni oameni care fregventeaza serverele noastre . Voi incepe eu singur deocamdata sa votez cine merita sa intre si cine nu, iar apoi ce selectati vor avea si ei dreptu d a vota .
Avand in vedere k am fost in multe clanuri si nu se prea pus mare accent pe antrenamente , tactici si alte chestii fiti siguri k ma voi ocupa de aceste lucruri si vom crea un clan sper eu puternic , cine va intra in acest clan va trebuie sa respecte regulile clanului si decizile pe care eu le voi lua ..... dak nu sunterti d acord cu aceste lucruri nu sunteti obligati sa intrati in clan sau dak sunteti membru al clanului puteti pleca oricand dak nu va convine acest lucru, desi sper k voi accepta doar acei oameni care vor respecta acest lucru.
Acesta este un proiect de lunga durata sa speram k va avea si rezultate ,sper k si comunitatea sa ne ofere putin sprijin dak va fi nevoie.