fyfy nu dramatiza chestia asta tu te dadeai mare la cL k ai in cfg recoil bagat deci tu dai mari head si noi nush cum si dc tragi tu asa bn mai mereu deci NIMO a vazut asta pe server si mi-a zis si aseara " ba asta are cv nu se poate " ( prin skipe ) deci fyfy nu vrea nimeni sa te retragi sau altcv dar dak cL ti-a zis in seara de joi spre vineri k acela este un cod tu ce ai zis nu este frate uitate pe youtube sa vezi k nu este cod :)) lol cum sa nu fie dak nu se ridica nici un glont mai sus sau sa fie tras mai jos nu te inteleg dc tre sa iti iei tu chestiile astea dupa net asa vrei tu sa fii mai bun ? Nu te pot Intelege Niciodata , joci pe bani , vrei sa arati cuiva ca esti bun la cs ? sau vrei sa ne jucam si noi asa de placere un cs ? Hai nu mai fi copil de 13 ani si veziti de adminul tau si de jocul tau sincer si sigur pe tn da !? hai sall si numai bn ;) ai vazut k eu am pierdut adminul pt un copil ce nush sa joace si el mai curat si sa gandeasca ceea ce vb ok !! Hai fi tare si joaca si nu ii mai da kick lu mW aiurea ;) !!! BAFTA fyfy*mzQ :X Numai BN :X doar esti Fratemiu :X >:D< !!!