Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CeReRe ReMoVe aDMiN

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

CeReRe ReMoVe aDMiN Empty
MesajSubiect: CeReRe ReMoVe aDMiN   CeReRe ReMoVe aDMiN EmptyMier Noi 18, 2009 9:47 pm

Respectele MeLe Pt : cL ,Nimo , tino , miki ! Doresc Si Eu Remove aDMin PeNTRu a Nu MaI FaCe DisCuTii aIuRea Va MuLTuMeSC Pt ToT si NE VeDeM Pe SeRVeR

MuLTuMeSC MuLT De InTeLeGeRe !!! CeReRe ReMoVe aDMiN 326305 CeReRe ReMoVe aDMiN 326305 CeReRe ReMoVe aDMiN 326305 CeReRe ReMoVe aDMiN 471947 CeReRe ReMoVe aDMiN 471947 CeReRe ReMoVe aDMiN 471947
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

CeReRe ReMoVe aDMiN Empty
MesajSubiect: Re: CeReRe ReMoVe aDMiN   CeReRe ReMoVe aDMiN EmptyJoi Noi 19, 2009 8:02 am

Eu zic sa ai grija ce iti doresti si sa lasam dramatismele deoparte, pt ca eu sau alt owner nu avem o placere deosebita de a scoate admine, vrem doar sa ne intelegem cu toti sa fim pe aceiasi linie cu totii, sa incetati cu certurile astea fara rost intre noi adminii suntem o mana de admini si nu se poate sa ne intelegem sub nicio forma CeReRe ReMoVe aDMiN 819622 .
Sus In jos

CeReRe ReMoVe aDMiN
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere remove admin
» REMOVE ADMIN
» Remove Admin
» Remove admin iTR
» REMOVE ADMIN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente