Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

pt toti adminii!!!

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

pt toti adminii!!! Empty
MesajSubiect: pt toti adminii!!!   pt toti adminii!!! EmptyJoi Noi 19, 2009 4:41 pm

terminati sa mai comandati ,sau sa ganditi in fata altui admin chiar daca are grad mai mic, fiecare admin raspunde pt ce face asa ca ... reclamatiile sa le faca jucatorii si nu adminii unii impotriva altora, vedetiva de jocul vostru!!! poze , demo ... astea vorbesc , si singuru care hotaraste ce si cum va fi e cl, pt ca el se ocupa de server....nimeni altcineva!!! restu sa pastreze parerile , opiniile pt ei... nu mai vreau sa vad ce am vazut azi, admin reclama admin,,, daca jucatorul nu ii face reclamatie atunci voi vedetiva de treaba voastra... lasati ciuda sau ce aveti voi deoparte...dac santeti nelamuriti aveti id-il meu de mess si ne auzim acolo..
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

pt toti adminii!!! Empty
MesajSubiect: .....   pt toti adminii!!! EmptyJoi Noi 19, 2009 4:45 pm

si inca ceva , nu adminii care tin redirecte si joaca mai tot timpul sant problema chiar daca se mai greseste ci pt mine sant problema aia care nu tin redirecte intra din an in paste si mai fac si figuri asa ca asteptativa sa va fie scos adminu, ......
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

pt toti adminii!!! Empty
MesajSubiect: Re: pt toti adminii!!!   pt toti adminii!!! EmptyLun Dec 14, 2009 2:23 pm

mikki aici iti dau dreptaru:))) dar se pare ca admini nu citesc asta vad ca nu e nici un reply:)))
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

pt toti adminii!!! Empty
MesajSubiect: Re: pt toti adminii!!!   pt toti adminii!!! EmptyLun Dec 14, 2009 7:23 pm

Dintisor imi pare rau eu asta am inteles-o de buna voie si nesilit de nimeni

Miki , cL multumesc pt toate cele si stiti voi mai multe cate m-ati invatat eu am inceput sa apreciez toate vb voasre si toate cele ce ati vrus sa ma invatati va multumesc si numai bine !!! Mai Vb Pe Server !! BaFTa . !!!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

pt toti adminii!!! Empty
MesajSubiect: Re: pt toti adminii!!!   pt toti adminii!!! Empty

Sus In jos

pt toti adminii!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru toti adminii
» IMPORTANT PENTRU TOTI ADMINII
» PENTRU TOTI JUCATORII SI ADMINII SERVERULUI PRO.CS-ADDICTED.RO
» Cu Respect PT TOTI.
» Pentru Toti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente