Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

ban....nush pt ce

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:28 pm

Nickul cu care ati jucat: xick <3 Fan St0neF
Numele adminului reclamat : nush care mia dat ban...era zeul si fyfy online....
Data si ora : 2009.11.23 12:15~12:20
Motiv reclamatie : am luat ban si nush pt ce..... sau de la cine
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :

ADMIN aWp|ZeuL: slay fyfy*mzQ
*MORT*aWp|ZeuL : terci spec
fyfy*mzQ killed chaka with m4a1
(ADMIN) xick <3 Fan St0neF : dc slay?
Player dropped
fyfy*mzQ : stai sa mor

(ADMIN) aWp|ZeuL : ok !
fyfy*mzQ (RADIO): Fire in the hole!
(ADMIN) aWp|ZeuL : xick ai vre-o problema tu cu mn si cu fyfy ?
*MORT*chaka : hp?
(ADMIN) xick <3 Fan St0neF : nu..
fyfy*mzQ killed chaka with ak47
(ADMIN) aWp|ZeuL : atunci ?
(ADMIN) xick <3 Fan St0neF : sunteti frati va descurcati
Bine ati venit pe PRO.CS-ADDICTED.RO -- https://cs-addicted.all-up.com // Sectiunea Pro
(ADMIN) aWp|ZeuL : veziti de treaba ta !
Vizitati-ne forumul - https://cs-addicted.all-up.com//Sectiunea pro
(ADMIN) aWp|ZeuL : dak mai vad un comentariu pleci de pe server ok !
It's time to choose the nextmap...
fyfy*mzQ chose de_inferno
chaka chose fy_snow
xick <3 Fan St0neF chose fy_snow
"amx_nextmap" changed to "fy_snow"
Acum joci pe PRO.CS-ADDICTED.RO | Bagati la FAV acest server
(ADMIN) aWp|ZeuL : si mai vb si aiurea !
*** xick <3 Fan St0neF killed chaka with a headshot from ak47 ***
aWp|ZeuL chose fy_snow
Choosing finished. The nextmap will be fy_snow
(ADMIN) xick <3 Fan St0neF : nui nevoie de amenintari..k nu ejti buricu pamantului ok!?
(ADMIN) fyfy*mzQ : xick :-w
Bine ati venit pe PRO.CS-ADDICTED.RO -- https://cs-addicted.all-up.com // Sectiunea Pro
xick <3 Fan St0neF (RADIO): Fire in the hole!
Player connected
chaka : santeti 2 si mai stati si la panda

fyfy*mzQ dropped
fyfy*mzQ has left the game
fyfy*mzQ connected
Player is joining the Counter-Terrorist force
Pentru cereri admine/slots/unban/reclamatii - https://cs-addicted.all-up.com//Sectiunea pro
- https://cs-addicted.all-up.com//Sectiunea pro
Player has left the game
Player (41.251.20.10) (STEAM_ID_PENDING) Joined (Morocco).
*** xick <3 Fan St0neF killed chaka with a headshot from ak47 ***
fyfy*mzQ (195.74.71.89) (VALVE_ID_PENDING) Joined (Romania).
** Jucatorul Player a fost deconectat din cauza pingului mult prea mare
Pentru cereri admine/slots/unban/reclamatii -- https://cs-addicted.all-up.com //Sectiunea Pro
Daca ai gasit un codat pe server, poti anuntza un admin -> foloseste say_team, iar mesajul
trebuie sa inceapa cu @
"mp_chattime" changed to "14"
xick <3 Fan St0neF (RADIO): Fire in the hole!
* Password accepted
* Privileges set

BUILD 4554 SERVER (0 CRC)
Server # 131
Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.A device ID has been used that is out of range for your system.
Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphone.
xick <3 Fan St0neF connected
Couldn't open file overviews/fy_snow.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/fy_snow.txt. Using default values for overiew mode.
xick <3 Fan St0neF is joining the Counter-Terrorist force
Scoring will not start until both teams have players
chaka is joining the Terrorist force

dupa asta am luat ban
lam contactat p zeul p mess sa imi dea explicati
uite conversatia
https://2img.net/r/ihimizer/img88/2291/mdaf.jpg
continuarea: https://2img.net/r/ihimizer/img88/7576/mda2.jpg
deci eo nush ce se intampla aici
am jukat p server ...era fyfy..zeul..si chaka...
dupa care zeul il cheama p fyfy spec...dupa cei da kick de cateva ori si slay....asta nu ma priveste...
dupa care harta se schimba in snow.....
cand intra chaka...eo am luat ban
zeul spune k am luat ban cik am jukat cu 2 nume....
dar de p un pc jok si eo fratemio....
fratemio joaka cu numele de tzakk pakk...
a intrat p server ...la care era un codat..si a cerut sa se faca poze....
dupa care lam ridicat p fratemio de la pc
awp ma ia la rost dc jok cu 2 nume....
si iam explicat..
dupa in jur de 10~15min se schimba harta in snow si ma trezesc cu ban...
nush de la cine ...sau pt ce....

ban....nush pt ce 819622 ban....nush pt ce 819622
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:35 pm

Nu Ma InTeReSeaZa aja Ca Pa OmuLe ;) Joaka q numele Tau pe Serv ca Aja mi-a facut si mie Tino Pt ca am jucat fara numele de la admin :X ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 Unde imi zicea Fracsu sa fac poze faceam poze dar ala avea 5-9 LoL xick si mai invata sa vorbesti prietene ! aMic ban....nush pt ce 785465 ban....nush pt ce 785465 ban....nush pt ce 785465 ban....nush pt ce 471947

Ultima editare efectuata de catre fyfy*mzQ in Dum Noi 22, 2009 10:38 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: ....   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:37 pm

zeul...predindea k am luat de la cL...de p forum..sau cv de genu...
se vede in pozele puse sus...
numai inteleg nimik aici...
vreu explicati....dak se poate
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:44 pm

bai copile pe mn nu ma intereseaza eu asa am zis da este adevarat pe m nu ma intereseaza de tn si de comportamentu tau

dak ai admin tre sa joci cu el chiar dak juca fractu' puteai sa iti bagi numele tau si sa ii faci poze ok !

nu intra si tipi tu la noi facetii poze facetii poze k ala avea un scor de ... si nu trebuia dak ala te facea pe tn gata sa ii fac poze la comanda ta ok mai ai si admin ? dc dc ai admin redirecte nu postezi tu doar la reclamatii postezi ce admin mai esti tu mah la ce ajuti tu server-ul ? cu ce ne ajuti k bagi intriga intre noi ? tu un copil de 15 ani vii sa ne faci noua zile amare sa bagi intrige intre noi sa ne certam cu admini cu ownerii si cu toti care ne respectam noi !!! deci sa iti fie clar tu pt mn nu existi nu ma interesezi ok !!! te rog sa faci o afirmatie calumea cu cn stii tu mai bn k ti-a dat ban ok !!! si pt ban cred k lai lua pe merit pt k aveai admin puteai sa intri imediat dupa ce te lu-a asa cum zici tu ca avea cod skimbai numele si ii faceai poze cum fac si eu k eo nu ii zic lu fyfy sau lu tino ,nimo,cL miki auzi-it facetii si voi poze lu ala ( ca imi este lene mie ) ca admin ! nu cred k se face asa cv deci va rog din suflet ownerii sa faceti cv cu acesti copii care au admine la noi sa posteze redirecte sa faca cv pt server nu sa ne retrograteze pe noi astia care ingrijesc server-ul !!!

Va MuLTuMeSC De InTeLeGeRe !!! ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:48 pm

aWp|ZeuL a scris:
bai copile pe mn nu ma intereseaza eu asa am zis da este adevarat pe m nu ma intereseaza de tn si de comportamentu tau

dak ai admin tre sa joci cu el chiar dak juca fractu' puteai sa iti bagi numele tau si sa ii faci poze ok !

nu intra si tipi tu la noi facetii poze facetii poze k ala avea un scor de ... si nu trebuia dak ala te facea pe tn gata sa ii fac poze la comanda ta ok mai ai si admin ? dc dc ai admin redirecte nu postezi tu doar la reclamatii postezi ce admin mai esti tu mah la ce ajuti tu server-ul ? cu ce ne ajuti k bagi intriga intre noi ? tu un copil de 15 ani vii sa ne faci noua zile amare sa bagi intrige intre noi sa ne certam cu admini cu ownerii si cu toti care ne respectam noi !!! deci sa iti fie clar tu pt mn nu existi nu ma interesezi ok !!! te rog sa faci o afirmatie calumea cu cn stii tu mai bn k ti-a dat ban ok !!! si pt ban cred k lai lua pe merit pt k aveai admin puteai sa intri imediat dupa ce te lu-a asa cum zici tu ca avea cod skimbai numele si ii faceai poze cum fac si eu k eo nu ii zic lu fyfy sau lu tino ,nimo,cL miki auzi-it facetii si voi poze lu ala ( ca imi este lene mie ) ca admin ! nu cred k se face asa cv deci va rog din suflet ownerii sa faceti cv cu acesti copii care au admine la noi sa posteze redirecte sa faca cv pt server nu sa ne retrograteze pe noi astia care ingrijesc server-ul !!!

Bv ZeuL aja E >:D< Xick si u nu ai cum sa comentezi despre noi u ejti nou venit aja ca ..... jtii u la ce ma refer :) ca are 1000 de reClaMaTi ce sa zici si u te bagi ca muska in Lapte !!

HAi ca numai vreau sa ma cerT qM a ZIs Sefu cL sa Ne INtelegeM dar cu U nu ca Tipi sa se Faca Poze Fac Poze knd vreau ai Inteles nu imi dai u ordine !! cloSed by Fyfy*mzQ

Va MuLTuMeSC De InTeLeGeRe !!! ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947
ban....nush pt ce 471947 ban....nush pt ce 471947
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:55 pm

de azi inainte nu imi doresc admin mai mare voi ramane helper dar sa fiti sanatosi care nush pt ce va dat cL admin va rugam sa nu mai faceti unele afirmatii aruncate aiurea si pe owneri nu prea cred k ii intereseaza ce ti-am zis eu pe mess pt mn esti un .... de copil care nu ma interesezi nici cat negru sub unghie ok !!! deci te rog sa iti vezi de joaca ta pt k pe mn nu ma intereseaza k te-am banat ok !!! Da ai luat ban pt k detii aiurea adminul si nu te folosesti de el cand trebuie ........ era fyfy administrator ? Puteai sa ii faci poze tu lu ala si ii ziceai fyfy dai ban k nu am comanda pt k este codat si se rezolva !!! pt k si eu am facut poze la cnv si nu am mai putu da ban altu a intrat codat i-am facut poze si i-am dat lui cL IP pe un mesaj privat ok !!!

Invata sa folosesti adminul nu sa iti bati joc de noi sa intervii doar la reclamatii ca un copil dinala cand te vezi ajutat de 5 cuv de la altcnv gata iti creste inima .... asa ca dak esti bun vino cu afirmatii clare si gata da .... ??? foloseste redirectele pt server posteaza cum fac si eu de 4 luni incoace nu sa ai admin si atat fa si tu cv pt el nu doar sa iti vezi interesul tau !!!

Pt SeFii cL, miki , NIMO ,tino : Sefilor va rugam sa faceti cv cu admini care habar nu au sa ajute si ei server-ul cu cv !!! nu doar sa ne decazi pe noi astia care avem grija de eL !!!

MUTUMESC DE INTELEGERE !!! Bafta cL !!! ban....nush pt ce 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyDum Noi 22, 2009 10:57 pm

aWp|ZeuL a scris:
de azi inainte nu imi doresc admin mai mare voi ramane helper dar sa fiti sanatosi care nush pt ce va dat cL admin va rugam sa nu mai faceti unele afirmatii aruncate aiurea si pe owneri nu prea cred k ii intereseaza ce ti-am zis eu pe mess pt mn esti un .... de copil care nu ma interesezi nici cat negru sub unghie ok !!! deci te rog sa iti vezi de joaca ta pt k pe mn nu ma intereseaza k te-am banat ok !!! Da ai luat ban pt k detii aiurea adminul si nu te folosesti de el cand trebuie ........ era fyfy administrator ? Puteai sa ii faci poze tu lu ala si ii ziceai fyfy dai ban k nu am comanda pt k este codat si se rezolva !!! pt k si eu am facut poze la cnv si nu am mai putu da ban altu a intrat codat i-am facut poze si i-am dat lui cL IP pe un mesaj privat ok !!!

Invata sa folosesti adminul nu sa iti bati joc de noi sa intervii doar la reclamatii ca un copil dinala cand te vezi ajutat de 5 cuv de la altcnv gata iti creste inima .... asa ca dak esti bun vino cu afirmatii clare si gata da .... ??? foloseste redirectele pt server posteaza cum fac si eu de 4 luni incoace nu sa ai admin si atat fa si tu cv pt el nu doar sa iti vezi interesul tau !!!

Pt SeFii cL, miki , NIMO ,tino : Sefilor va rugam sa faceti cv cu admini care habar nu au sa ajute si ei server-ul cu cv !!! nu doar sa ne decazi pe noi astia care avem grija de eL !!!

MUTUMESC DE INTELEGERE !!! Bafta cL !!! AsTePtam DeCizIa FiNaLa :> :D BFt :D ban....nush pt ce 471947
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: extraordinar   ban....nush pt ce EmptyLun Noi 23, 2009 1:27 am

extraordinar....zeule acuma faci p nevinovatu....hai lasama sunt sigur k u careva dintre voi a dat banu pt k cand era ala codat...a iesit si a primit ban
si numa lua cu copil ce habar nu are etc....si toate alea.... singura chestie de aici care habar nu are ejti tu....
ai dovezi??? pozteazale sus...si gata....
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyLun Noi 23, 2009 11:46 am

Doamne nu am ce sa fac si nici nu mai stiu cum sa procedez sa nu mai existe certurile astea.

Awp sau fyfy iar trebuie sa procedez prin am ma uita in logouri sa aflu cine a dat ban?

UN BAN DAT FOARTE AIUREA EXPLICATIILE TALE AWP NU LE INTELEG PENTRU BANUL ASTA tu nu ai dat pt ca nu ai comanda ori iai spus lui fyfy sa dea ori ai acces la adminul lui fyfy.

Daca xick nu juca cu numele lui a procedat cat se poate de bine mai bine nu se putea, atunci cand joaca altcineva de la calcu tau schimbi numele nu lasi sa joace cu admin pe altcineva chiar daca iti este frate deci el a procedat super ok, singura problema ar fi ca va cerut voua sa faceti poze cand putea si el sa faca dar poate a vrut sa va ceara parerea in fine. Dar pentru asa ceva nu se da BAN intelegeti odata pentru totdeauna asa ceva nu se pedepseste cu BAN clar ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Cum naiba sa putem vreodata sa ne intelegem pe serverul asta cand voi nu pricepeti sau nu vreti sa pricepeti ca nu voi decideti cine face rugulamentul pe acest server si nu voi luati decizii sa banati dupa bunul plac sau sa vorbiti dupa bunul plac? Deci sincer nu stiu cum sa ma fac inteles, vreti sa fim prieteni sa ne intelegem vorbim la telefon, skipe va faceti ca pricepeti si dupa cateva minute, ore faceti ce vreti, pai pana cand ca nu mai va inteleg si nu mai suport sa ma repet si sa dezvoltam acelasi subiect in fiecare zi.

SPER SA FIE ULTIMA DATA CAND MAI VAD CERTURILE ASTEA SI NEINTELEGERILE ASTEA PE SERVER, SA VAD BANURILE ASTEA DATE AIUREA MAI ALES INTRE ADMINI, ALTFEL REVOME ADMIN
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce EmptyLun Noi 23, 2009 2:46 pm

deci.....sa se inteleaga odata pt todeauna!!!!!!! incetati cu certurile intre admini!!! si nu mai provocati altfel = scos adminu!!! sper ca am fost destul de clar
Sus In jos
Continut sponsorizat

ban....nush pt ce Empty
MesajSubiect: Re: ban....nush pt ce   ban....nush pt ce Empty

Sus In jos

ban....nush pt ce
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Nush ce au redirectele :|
» DIn nou ban ! motiv nush nici poze nimic !
» reclamatie o_zy (nush de unde a mai aparut si asta)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente