Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Empty
MesajSubiect: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] EmptyJoi Noi 26, 2009 6:43 pm

[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Avatarvp
Naruto Uzumaki V 1.1 :
[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Narutouzumaki
Naruto Uzumaki V 1.2 :
[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Uzumakinaruton
Rukia :
[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Rukia
Wolverine:
[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Wolveriner
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] EmptyJoi Noi 26, 2009 6:50 pm

aia cu wolverine e faina [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] 522368
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] EmptyVin Noi 27, 2009 6:21 am

Merci ;) Daca vrei pot modifica numele meu cu al tau si sa ti-o dau sa o tii ca semnatura...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] EmptyVin Noi 27, 2009 10:54 am

o intrebare cum ai facut fundalu la poze?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] EmptyVin Noi 27, 2009 11:26 am

La toate am folosit smudge tool...
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] EmptyVin Noi 27, 2009 11:46 am

Smudge peste fundalul deja existent pentru a ascunde alt continut. El cred ca intreba daca tu ai compus efectiv fundalul (n-ar fi greu cu render -> clouds si niste modificari ulterioare).

Off: smudge e folositor pe corectii si/sau portiuni mici. cand lucrezi pe un fundal intreg risti sa pierzi controlul. Ia incearca Filters -> liquify ;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]   [Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu] Empty

Sus In jos

[Portofoliu] aNNNdr3y [Portofoliu]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Portofoliu aRwW;
» Portofoliu bY dReameR. !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente