Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie Hasles

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 4:57 pm

Numele dvs. : jucam cu alt nick Pyssy
Numele adminului reclamat : Hasles
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : ...datziva si voi cu parerea si sa se ia o decizie :>
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1tWGwA
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1tXFT9
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 5:04 pm

Patetic!

De ce nu ai făcut print la tot...??in fine

Ai adus injuri unui jucător??Ţi-am dat GAG
Apoi ai început să îmi aduci mie injurii!!!Deaceea am folosit comanda BAN pentru 30 minute

Tu dacă erai un "admin" cu capu pe umeri,nu vb aşa şi explicai frumos,dar tu ai vrut să te da-i "jmecher" (Nu ţi-a reuşit) fie vb între noi 2

Am greşit undeva??
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 5:57 pm

ba injurii :))....i`am zis lu ala copil avortat mi`ai dat gag...si pe urma ti`am zis k mi`ai dat gag degeaba...k nu am injurat...si pe urma te`am faqt but de admin...mi`ai dat ban ...bai inaptule pt asta dai u ban:-w
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 6:14 pm

Inapt să-l faci pe Taicatu..să folosesc un limbaj adecvat ;)

Dacă vb civilizat voi lua în calcul mesajele tale,dacă vrei să ne înjurăm sau altceva lasă-mi id tău şi o noapte întreagă mi-o dedic ţie patroane, cartoane
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 6:19 pm

Flantz ai gresit Pt ca ai jignit alt jucator daca cineva iti spunea tie acest lucru ce se intampla ma intreb?
ai primit pedeapsa cuvenita [gag].... ai jignit un admin facandu-l but [ban] ai primit pedeapsa cuvenita.
Imi pare rau dar nu ai dreptate mai bine nu faceai reclamatie.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 6:25 pm

ok man...dar sa fim seriosi ...dak pt atata se da ban apai....sa o lasam dr...
de acuma pe care prind cu cea mai mica insulta ban ...si pe urma dak mi se scoate adminu sau altceva...sa vezi atunci k nu mai sare nimeni...dar in fine :-J
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptyVin Noi 27, 2009 7:35 pm

flantz tu iesi cu alte nickuri la vanatoare de admini...cred ca nu ai scandal acasa si cauti pe srv...ai mai facut o faza asemanatoare...nu te'a bagat nimeni in seama si ai inceput sa te legi de mn...e chiar banal pt ce ai facut reclamatia,sa ne arati ca ai gresit sau ce?e nasol cand nu e ca tn nu?
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptySam Noi 28, 2009 8:19 am

nu mai dati banuri pentru o nimica toata
incercati sa ignorati prostii
nu fac referire la flantz
in general
daca dati ban din orice fleac o sa joc numai eu cu costelino pe sv...
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles EmptySam Noi 28, 2009 8:28 am

Incercati sa va dati mana cu totii si sa faceti treaba cat mai buna impreuna nu va mai ciomagiti intre voi cu banuri si vorbe aiurea
hai sa aducem pe server jucatori buni si nu putem face asta daca nu suntem admini respectabili asa ca Pt ultima data nu vreau sa mai aud chestii de genul asta intre voi.
Am pretentii de la voi astora de 13-15 ani ce sa le mai spun daca voi nu sunteti in stare sa va rezolvati problemele omeneste fara panarama si cu asta am incheiat. reclamatie Hasles 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

reclamatie Hasles Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie Hasles   reclamatie Hasles Empty

Sus In jos

reclamatie Hasles
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie HaSlEs
» reclamatie hasles
» haSLes si taica-sau & Forumularul lui haSLes
» Hasles desenează
» Hasles in viitor !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente