| reclamatie Hasles | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 4:57 pm | |
| |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 5:04 pm | |
| Patetic!
De ce nu ai făcut print la tot...??in fine
Ai adus injuri unui jucător??Ţi-am dat GAG Apoi ai început să îmi aduci mie injurii!!!Deaceea am folosit comanda BAN pentru 30 minute
Tu dacă erai un "admin" cu capu pe umeri,nu vb aşa şi explicai frumos,dar tu ai vrut să te da-i "jmecher" (Nu ţi-a reuşit) fie vb între noi 2
Am greşit undeva?? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 5:57 pm | |
| ba injurii :))....i`am zis lu ala copil avortat mi`ai dat gag...si pe urma ti`am zis k mi`ai dat gag degeaba...k nu am injurat...si pe urma te`am faqt but de admin...mi`ai dat ban ...bai inaptule pt asta dai u ban:-w |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 6:14 pm | |
| Inapt să-l faci pe Taicatu..să folosesc un limbaj adecvat ;)
Dacă vb civilizat voi lua în calcul mesajele tale,dacă vrei să ne înjurăm sau altceva lasă-mi id tău şi o noapte întreagă mi-o dedic ţie patroane, cartoane | |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 6:19 pm | |
| Flantz ai gresit Pt ca ai jignit alt jucator daca cineva iti spunea tie acest lucru ce se intampla ma intreb? ai primit pedeapsa cuvenita [gag].... ai jignit un admin facandu-l but [ban] ai primit pedeapsa cuvenita. Imi pare rau dar nu ai dreptate mai bine nu faceai reclamatie. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 6:25 pm | |
| ok man...dar sa fim seriosi ...dak pt atata se da ban apai....sa o lasam dr... de acuma pe care prind cu cea mai mica insulta ban ...si pe urma dak mi se scoate adminu sau altceva...sa vezi atunci k nu mai sare nimeni...dar in fine :-J |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Vin Noi 27, 2009 7:35 pm | |
| flantz tu iesi cu alte nickuri la vanatoare de admini...cred ca nu ai scandal acasa si cauti pe srv...ai mai facut o faza asemanatoare...nu te'a bagat nimeni in seama si ai inceput sa te legi de mn...e chiar banal pt ce ai facut reclamatia,sa ne arati ca ai gresit sau ce?e nasol cand nu e ca tn nu? | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Sam Noi 28, 2009 8:19 am | |
| nu mai dati banuri pentru o nimica toata incercati sa ignorati prostii nu fac referire la flantz in general daca dati ban din orice fleac o sa joc numai eu cu costelino pe sv... | |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: reclamatie Hasles Sam Noi 28, 2009 8:28 am | |
| Incercati sa va dati mana cu totii si sa faceti treaba cat mai buna impreuna nu va mai ciomagiti intre voi cu banuri si vorbe aiurea hai sa aducem pe server jucatori buni si nu putem face asta daca nu suntem admini respectabili asa ca Pt ultima data nu vreau sa mai aud chestii de genul asta intre voi. Am pretentii de la voi astora de 13-15 ani ce sa le mai spun daca voi nu sunteti in stare sa va rezolvati problemele omeneste fara panarama si cu asta am incheiat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamatie Hasles | |
| |
|
| |
| reclamatie Hasles | |
|