Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Poze kiddo

In jos 
+4
cris
excellence
mascota
kiddo
8 participanți
AutorMesaj
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyDum Dec 06, 2009 1:33 pm

Nick:kiddo
IP:79.118.203.87
Nickul adminului care te-a banat: je
Ora si Data:15:10
Dovada:
http://www.postimage.org/image.php?v=TsAPl0S
http://www.postimage.org/image.php?v=TsAPq09
http://www.postimage.org/image.php?v=TsAPxuA
Nu a mers sa trimit pozele.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyDum Dec 06, 2009 1:47 pm

I'am trimis linkul cu pozele si continua sa ma baneze pe motiv ca asa vrea el :).

http://www.postimage.org/image.php?v=TsARme9
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyDum Dec 06, 2009 7:04 pm

we kidoo eu am luat ban pentru faptul ca l-am intrebat dc ne da kick
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyDum Dec 06, 2009 8:14 pm

E clar atunci...
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 7:06 am

Eu am luat kick pentru ca am pus bomba... :)
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 7:58 am

au astia niste admini pe server de te doare capul Poze kiddo 528521 Poze kiddo 528521 Poze kiddo 528521
tino ia frate masuri ca n-o sa mai ai cu cine juca !!!!!!!!
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 9:12 am

Ehee şi eu am Ban lol! ... Dar pe ce motiv nu ştiu...Am dat câteva hs şi cred că am fost suspect de cod...

Poate primesc şi eu UnBan şi restu echipei mele 86.106.61.6 şi dacă sunteţi nesiguri pe noi apelaţi la Vers pt a confirma corectitudinea noastră

Mulţumesc!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 11:47 am

cris invata u sa adminezi si dupaia critica pe altu ;)
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 12:52 pm

cris,hasles,mascota si zauper nu va mai osteniti degeaba ,nu vedeti ca nu ia nimeni in seama reclamatiile si cererile unban? :)mai bn ramanem in ograda noastra cum zice excellence ;)fiecare cu regulile lui/fiecare cu prostia lui :).Oricum mi'am schimbat radical impresia despre serverul asta.
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 2:34 pm

asa ceva nu am vazut in viata mea
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 4:46 pm

ideea e ca e bine ca ne ajutati partea proasta e ca s niste disfunctionalitati pe server daca nu ne ajutati voi atunci cine?:-??
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Numarul mesajelor : 190
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 45
Localizare : Buc

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 4:51 pm

Salutare

Masurile se iau in momentul in care sunt vazute reclamatiile, spre rusinea mea nu am mai avut timp saptamana trecuta de server nu am mai intrat nici pe forum acum vad problemele pt prima oara.

Deci, nimo este unul dintre owneri motivul exact pe care la avut de a avut acest comportament nu il cunosc inca, el de obicei nu se ia de cineva decat in momentul in care este provocat gen (nimo esti codat ai wall, aim alte coade, injurii, provocari de genul nu ai o treaba cu adminul nu sti sa adminezi sau alte balari dinastea) nu spun ca asta sa intamplat dar el la astea ca noi toti de altfel la astea reactionam.

Sa asteptam si varianta lui.

Impreuna cu miki si tino am decis din probele voastre sa scoatem banurile, sper ca pe viitor sa nu mai existe astfel de reactii din partea vreunui admin si scz celor care intradevar au fost neindreptatiti. Bafta all!!
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 5:01 pm

Mulţumin!

Şi sper să ne avem ca fraţii,doar facem cu toţi parte din familia Addicted!

O seara bună!
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 5:34 pm

CL daca vrei avem si dovezi pentru ce sa intamplat pe server si apropo tot haosul provocat a fost facut de catre adminul JE,daca vrei printuri sa vezi ce sa intamplat avem destuleee,multumim
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 6:53 pm

mda....e plecat cL o sapt si se duce de rapa srv...oricum cL fara suparare,dar ai nevoie de admini care au capul pe umar si mult mai multa rabdare...si nu ma refer la toti adminii,doar la cativa;)
P.S:Din cate am auzit cativa dintre voi cred ca intru cu cheaturi pe srv...cand mi'a spus asta awp zeul la reply am crezut ca abereaza,dar m'am informat si am aflat ca intra cnv cu nickul meu pe pro si cu cheaturi...chiar l'am intalnit inainte sa primesc fuckoff de la JE,dar a iesit.Voi incerca sa aduc dovezi :).
EDIT:Inca nu pot intra pe srv...eu am ip rotabil,dar cred ca m'a banat pe cls sau nu stiu ce sa intamplat:)
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 7:43 pm

Aveti dreptate trebuie sa ne avem ca fratii dar in limita bunului simt, nu spun ca voi la-ti depasit.

Asta poate fi un motiv pt comportamentul lui NIMO (JE) sa joace cineva cu numele tau codat SI iti dai seama ca acum este greu sa fi credibil pt ca cel care iti fol nikul nu putem sa stim cand este si cand nu :( si intradevar este banata clasa de ip si din cauza asta nu pot intra si ceilalti :(, o sa scot banul pe clasa dimineata cand nu este nimeni pe sv ca trebuie oprit si nu este ok pt jucatori.

SPER SA NU MAI EXISTE DE ACUM INCOLO NEPLACERI DE GENUL SI SA NE SIMTIM BINE IN COMUNITATE. MS DE INTELEGERE.

HAVE FUN
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 9:51 pm

Kick #1

Kick #2

Kick #3

Random kicks

cL, nu iti pun pentru nici o secunda la indoiala parerea. Sunt la fel de convins ca si tine ca in spatele a ceea ce s-a intamplat exista o motivatie temeinica. As vrea doar sa stiu si eu care sunt greselile pe care le-am facut, pentru a nu le repeta a doua oara. Pentru ca...

...dupa cum poti vedea din SS-uri, nici nu se pune problema de a fi scos vreun cuvant sau de a fi incalcat vreo limita a bunului simt, cel putin nu asa cum il stiu eu. Totodata, al patrulea SS l-am pus pentru a ilustra faptul ca se dadeau kick-uri ... at random. 2-3 pe runda, un fel de ruleta ruseasca.

P.S. Nick-ul meu era Turbatu'

Si da, dupa primele serii de kick-uri am inceput sa intrebam "de ce kick" sa zicem "lasa-ne sa jucam" etc. In continuare nimeni nu a fost agresiv. Probabil cea mai agresiva exprima imi apartine tot mie, ca urmare a kick-urilor de mai sus cand am intrebat "Ce ai frate, ai mancat iute?" ... In consecinta unii au luat ban.

:)
Sus In jos
pMc
Member
pMc

Numarul mesajelor : 424
Data de inscriere : 03/09/2009
Varsta : 37

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyLun Dec 07, 2009 10:32 pm

Anumite kick-uri au fost date si de mn deoarece ca tero stateati in baza pe cnd adminul je dadea destul de clar msg tero bmb nu campa .....imi pare rau dak am gresit dar nu prea cred atat timp cat voi stateati numai in baza !!!! La banuri nu comentez ptr ca nu sunt nici in masura si nush nici dc sau dat , dar nu cred ca fara motiv :)
Sincer si eu mam saturat sa intre toti copii pe serv sa zica " nimo wall , pmc wall cL aim ....s.a.m.d...cred ca din cauza asta sau luat kickuri si banuri in afara de faptul ca anumiti playeri stateau numai in baza poate aveau treaba pe mess .!!!!

Va salut !!!!
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyMar Dec 08, 2009 9:36 am

Da deci regulile pe acest server sunt unele simple zic eu si putine:

- tero nu campeaza cand este harta cu bmb, pt ca suntem unii care jucam putin mai bine si iesim mereu la atac si altii stau in baza si astepti dupa iei un minut jumate cat este runda si este aiurea parerea mea este o regula a serverului si trebuie respectata

- al lucru stresant pt un admin sau alt jucator atunci cand este facut codat incontinu de jucatori mai putin indemanatici in ale jocului astuia.

- si al treilea lucru este jignirea nu se accept niciun fel de jignire la adresa nimanui.

In ambele cazuri este pusa regula kick/ban.

Daca cerem prea mult nu stiu ce sa spun decat ca imi pare rau.

Trebuie sa respectati aceste lucruri simple si ne intelegem daca nu sunteti liberi sa cautati alt sever cu parere de rau.
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyMar Dec 08, 2009 10:28 am

cL crede-mă că ştim şi noi foarte bine regulile,sunt reguli simple şi uşor de respectat
Fiecare admin (numai admini văd că au probleme) au experienţă C.S minim 2'3 ani şi amx minim un an
NU vrea să jignesc pe nimeni,dar comportamentul adminiilor tăi trebuie revizuit şi trebuie înarmaţi cu responsabilitate,răbdare şi multă înţelegere

Acum rămâne la aprecierea ta ce ai de gând mai departe

Have Fun!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyMar Dec 08, 2009 10:43 am

Tare mult nu as vrea sa continui discutia asta dar nu ma pot abtine. Am gura mare... rau! Pe de alta parte va fi ultimul meu post pe acest subiect:

a) cand am luat primele kick-uri eram CT, pe nuke. Bomba nu era pusa.
b) cand am luat al treilea (parca) kick eram T, tot pe nuke, si tocmai pusesem bomba... n-am mai apucat sa plec de langa ea ca am primit kick. Presupun ca au castigat CT.
c) in poza 4 poti vedea cat mai era din runda si unde erau (de unde veneau) Tero. Nu cred ca se poate discuta de campare. Dar totusi fiecare e liber sa-si defineasca termenii dupa bunul plac.
d) pe inferno lucrurile se desfasurau asa: CT (in special Je) veneau in rush prin X2, la rampa se faceau schimburi de focuri. In momentul in care Je murea ceilalti tero primeau kick pe motiv de camp. Asta inseamna ca optiunile tero erau simple:
1. Te omoara Je
2. Il omori/Supravietuiesti dar iei kick. Chiar daca au trecut mai putin de 20-30 de secunde din runda.
3. te teleportezi

Am mai facut demult un post lung prin sectiunea "cs" despre minima intelegere pe care un admin ar trebui sa o aiba despre joc. Nu as vrea sa jugnesc inteligenta nimanui deci voi spune doar ca este ilogic sa vii in rush fortand o confruntare directe intre Tero si CT la iesirea din baza Tero pentru ca dupa aia sa dai kick pe motivul ca Tero nu ies din baza. Tero nu pot zbura. Oricat de teroristi ar fi si oricat de mult si-ar dori... n-au cum!

Oricum, nu voi mai insista, judecatile de valoare le face voi, regulile vi le stabiliti to voi.

P.S. Somnul ratiunii naste monstri. N-am spus-o eu. Deci... indiferent cate reguli si cat de clare... ratiunea trebuie sa primeze. parerea mea.
Sus In jos
cL
Newbie
cL

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyMar Dec 08, 2009 3:46 pm

Deacord cu ce spui tu excellence dar (ca sa te contrazic putin ca tero ajungi mult mai repede ca un ct la rampa pe inferno si pe orice alta harta, tero primeaza, doar daca face camp sau sa spunem ca unii nu fol config pt asi cumpara arme). Dar mai existe si foarte multi care nu pricep ca rushul de catre ct este permis iar campul in baza sau in zona bazei este interzis de catre tero (sunt multi care in momentul in care vad ca, ct-rii fac rust iei runda urmatoare fac camp pe motiv de .......... nui inteleg si daca tu sau altul sa aflat din intamplare in baza el poate saracul vb la tel sau cine stie ce facea ia kick, poate si tu te-ai aflat intr-o astfel de situatie, oricat ai incerca sa ma convingi pana ajunge un ct in baza la tero acel ct nu trebuie sa gaseasca niciun tero acolo doar daca acel tero a campat sau a facut altceva gen tel ... Eu pe orice harta intru in primul rand tero orice harta pt ca nu sufar campul in baza, daca ct-rii au probleme ma mut si iti dai seama ca si eu vreau acelasi tratament ca tero sa faca rush nu camp in fine...

Cat despre educatie, ratiune modul de a interpreta unel faze chiar nu le pot face eu, o sa incerc sa diminuez cat mai mult aceste probleme. Ce pot sa spun sper sa priceapa din aceste discutii adminii care fac lucrurile astea.

Sper din suflet sa nu mai vad discutii sau probleme de genul, adminii trebuie sa inteleaga ca adminul este o responsabilitate nu un drept.
Sus In jos
santi
Newbie
santi

Numarul mesajelor : 163
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 48

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyMier Dec 23, 2009 9:45 pm

kiddo...n-ai dat pozele cand le-a cerut..ban permanent si nu mai ai ce cauta pe sv...asa trebuia..dar aiavut noroc ca ai gura mare
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo EmptyJoi Dec 24, 2009 11:58 am

Ma...tu esti sub orice critica...topicul asta cred ca are o luna deja...dupa ce i'am facut eu reclamatie cumnatului te'ai gasit sa dai reply?
Mai citeste odata!!!!!!!!!!!!!!!Mi'a facut poze,mi'a dat id,am bagat id...DAR NU A INTRAT PE MESS!!!!!!Veziti frate de treaba acolo si lasa'ma pe mine...te'ai trezit si tu acuma cu o replica :-j
Sus In jos
Continut sponsorizat

Poze kiddo Empty
MesajSubiect: Re: Poze kiddo   Poze kiddo Empty

Sus In jos

Poze kiddo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mascota..cel mai GG
» Kiddo :)
» vreau cv de la kiddo
» Cerere kiddo
» Redirect[kiddo]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente