Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie je

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie je Empty
MesajSubiect: reclamatie je   reclamatie je EmptyDum Dec 06, 2009 8:22 pm

Nickul cu care ati jucat: nedo
Numele adminului reclamat : je
Data si ora : 21:50
Motiv reclamatie : ban aiurea
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :

fac reclamatia dupa id-ul fratelui meu mai mic, nu am timp sa mai fac si eu un cont acum

adminul je mi-a facut poze de 2 ori, pozele sunt atasate, o data mi le-a luat cineva dupa id-ul din a 2-a poza ( id luciannecula), si se vede in arhiva ca imi spune ca e ok si ca pot juca, in prima poza arata ca ii dau poze adminului je pe alt id pe alcolistnotoriu, si aici imi spune ca am silent aim, culmea e ca nu a stat spec sa se uite pe mine, ca sa vezi un silent aim iti trebuie ceva experienta si destul de multa rabdare, in nici un caz nu il vezi in poza, de asemenea intre cele 2 seturi de poze sunt inca 3 facute de aminul awp zeul care de asemenea a spus ca sunt ok si ca pot juca

alt lucru interesant este ca din cate stiu adminul este pe un jucator, nu poate fi folosit de 2 jucatori, si cu toate astea adminul a fost acelasi dar pozele le-am dat pe id-uri diferite, trageti voi concluziile, unban nu stiu daca e necesar decat pe post de precizare, am ip dinamic deci asta nu ar fi o problema.

multumesc pentru intelegere daca exista, daca nu asta e, gasim alt server unde sa joc cu nick-ul nedo(ritul)

reclamatie je Pozedate.th

reclamatie je Pozedate2.th

admin je setul 2 dupa care am luat ban
reclamatie je Awpgarden0000.th

reclamatie je Awpgarden0001.th

reclamatie je Awpgarden0002.th

admin : je dupa ele mi-a spus ca pot juca

reclamatie je Detrain0000ok.th

reclamatie je Detrain0001up.th

reclamatie je Detrain0002qk.th
admin awp|zeul si a zis ca pot juca deci ?

reclamatie je Deinferno0001y.th

reclamatie je Deinferno0002h.th

reclamatie je Deinferno0003a.th
Sus In jos

reclamatie je
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reClamaTie mW
» reclamatie
» reclamatie nac
» Reclamatie
» reclamatie..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente