Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 05/09/2009
Varsta : 38
Localizare : BuCuReSTi

DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... Empty
MesajSubiect: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyJoi Dec 17, 2009 10:35 pm

Vreau NiSte PReSuPuNeRi In LeGaTuRa Cu PoZa aSTa pLs , Pt Ca DiN 3 PoZe PriMeSC DoaR 2-a Si La PrIMa Se VeDe DaTa Si oRa DaR La a 2-a Nu Se MaI VeDe NiMiK

PoZa 1 : -== /// http://www.postimage.org/image.php?v=gxJZTci /// ==-

PoZa 2 : Nu Se VeDe NiK Dar Eo ZiC Ca eSTe MoDiFiCaTa : -== /// http://www.postimage.org/image.php?v=PqmLWwi /// ==-
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyJoi Dec 17, 2009 10:44 pm

io zic ca asa e de la cs
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyJoi Dec 17, 2009 10:56 pm

asa e versiunea asta de cs
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 8:25 am

tot de la cs zic si eu k este...am avut si eu un asemenea cs cand nu aveam steam;)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 8:33 am

la csay nu se vede decat in prima cu verde in schimb jos se vede data si ora la ambele nu pare a acea nic suspect ...
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 9:51 am

Ok Va MuLTuMeSC De PrOPuNeRi DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 522368 DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 44142 DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 471947

Am CeRuT PaReRi PeNTrU Ca aM MaI aVuT Un PlaYeR Cu aCeeaSi PrOBLeMa . Va MuLTuMeSC !!!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 2:13 pm

Off topic: doar de curiozitate, tu ai un soft care te ajuta sa scrii asa sau apesi "shift" la fiecare doua caractere? DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 86461

P.S ontopic: e curat (parerea mea)
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 2:14 pm

DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 493466
asta e placerea lui
Sus In jos
O_zy
Junior Member

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 06/09/2009
Varsta : 35
Localizare : tg-jiu

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 4:42 pm

versusu ce ai cu el ...si'a zis si el o parere DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 493466 DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 719521
Sus In jos
aWp|ZeuL
Junior Member
aWp|ZeuL

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 8:12 pm

Da aSa aM eO FaCuT Pe TaSTe Dc ? Te SuPaRa ??? DaK Da ! iL ScOT !!! DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 493466
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 8:27 pm

nu supara pe nimeni(asa cred)
eu am vrut sa intreb de cand ai intrat in comunitate...dar m-am abtinut..dar daca a intrebat zauper... DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... 522368
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... EmptyVin Dec 18, 2009 11:17 pm

nu ma supara... eram doar curios... ma gandeam cum ar fi sa apas shift la fiecare doua taste avand in vedere cat de scurte sunt posturile mele... :))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....   DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky ..... Empty

Sus In jos

DoReSC NiSTe PaReRi La Fre@Ky .....
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cum va arata forumul dupa ce va fi atacat de niste hackeri
» Doresc slot
» doresc s fac o cerere de admin
» Xavier - doresc admin
» Vreau si eu pareri :)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente