| Reclamatie makay | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 10:35 am | |
| Numele dvs. : baiku Numele adminului reclamat : makay Motiv reclamatie : ban pe motiv de silent aim Dovada : Sanctiunea : remove Vad ca nu sunt primul banat pentru vezi doamne silent aim . Inainte sa mai dai banuri aiurea , intereseaza-te ce e ala silent aim si cum arata unu cu silent aim. O zi buna . L.E. : M`am grabit si am dat trimite . La aim/silent aim/speed se face demo , la wall se fac poze . Write that down ! |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 11:09 am | |
| astept dovada pt acest ban makay | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 4:53 pm | |
| ha si nu e primu care a luat ban asa sunt multi ca el | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 6:58 pm | |
| inca astept | |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 7:45 pm | |
| spunemi pe ce harta jucai? ca sa-mi amintesc.uite acu vad ...dc ai scris admin_who? ca ma uitam pe tine ca de obicei(cand suspectez) si a fost o faza clara de cod .iar tu ai dat repede admin_who sa vezi daca te-a vazut vreun admin .deci nu erai cel de pe byka ,parca pe train nu? @mascota:" multi ca el au luat asa ban" de la cn? | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 9:01 pm | |
| - Citat :
- spunemi pe ce harta jucai? ca sa-mi amintesc
nici el numai stie care e | |
|
| |
maKay Junior Member
Numarul mesajelor : 329 Data de inscriere : 18/04/2009 Varsta : 32 Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 9:19 pm | |
| pai nu retin nici numele nici harta ca azi am dat la vreo 3 ban.nu incarc creieru cu toate prostiile :D | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mar Dec 29, 2009 9:46 pm | |
| Pe bycastor amice . Oricum n`ai facut demo , ai dat banul doar pentru ca ti-am dat si`un cap prin zid cat timp am jucat . |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mier Dec 30, 2009 6:54 am | |
| Aha.dupa ce mi-ai dat mie cap pe la mijlocu zidului m-am dat pe spectate . Nu mare mi-a fost surpriza atunci cand ai mai dat doua capuri tot prin centrul zidului+ca îi stiai pe toti.Nu apucau oamenii sa iasa de dupa zid ca-i si trasneai... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mier Dec 30, 2009 9:17 am | |
| Vezi , asta inseamna sa stii sa joci . Cum sa-ti explic , ca sa intelegi si tu , e ceva care sa ma impiedice sa trag in zid ? Eu stiu , poate bunul simt , dar nu am asa ceva . Trag 2-3 incarcatoare in ziduri , daca pic 2-3 insi din 20-30 de gloante , tu ce zici ca e ? Din experienta mai stiu si eu nivelu` la care trebuie sa trag , ca sa fie cap . Nu nimeresc de fiecare data , dar cand o fac , uite ce se intampla , iau ban de la niste indivizi care nu vor sa-si puna neuronii in miscare un pic . Raman fixati pe ideea aia tampita : " Ai dat prin zid frateeee , SI HEAD !!!!! " . Well , I don`t give a shit about you .
Inca o intrebare , ca sa-ti demonstrez ca nu stii sa adminezi ... De ce mi-ai dat ban pentru silent aim , cand , din tot ce ai postat se intelege ca as fi avut wall ? Fa poze nenica , iti zic eu ca se vede wall-u in poze , daca e . Nu mai fi asa sigur pe tine ca n`ai experienta necesara , enervezi oamenii degeaba (nu ca as fi nervos acum/atunci , sunt obisnuit sa iau ban pentru nimic ) .
Cere-ti scuze , scoate banul si ne intoarcem la ale noastre . |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mier Dec 30, 2009 10:44 am | |
| makay nu am nimik cu tine dar de fiecare data ai dat ban fara nicio dovada la fel si stai jos ai 3(nu am nimik de impartit cu voi doar ma cert atunci cand dati banuri cand vedeti un jucator bun) | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Reclamatie makay Mier Dec 30, 2009 11:06 am | |
| numai zic ca jucam cu alt nume si am luat ban 30 min de la stai jos:D | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie makay Joi Dec 31, 2009 10:10 am | |
| Mai astept mult unban si remove pentru tovarasul makay ?
93.113.60.112 |
|
| |
maKay Junior Member
| Subiect: Re: Reclamatie makay Joi Dec 31, 2009 10:40 am | |
| poti sa astepti cat vrei ....intra pe sv | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie makay | |
| |
|
| |
| Reclamatie makay | |
|