GiuLe Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 17/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Somewhere in HAWAI
| Subiect: Va bateti joc de mine ? Vin Ian 15, 2010 9:36 pm | |
| Numele dvs. : je t'aimEEE Numele adminului reclamat : din cate am inteles .Cris mi'a dat ban Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Pff ..Am dat vreo 6-7 capuri intr'o runda ..si repede pac ala aim ...Si ...restu vine de la sine.. Dovada (Se accepta doar Print la consola) : ....
PS: Cu 3 minute inainte de asta .Vodafone mi'a facut print'uri ..Si din cate stiu eram curat ... | |
|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Va bateti joc de mine ? Vin Ian 15, 2010 9:42 pm | |
| ti-a fost scos banu sorry din cauza lu skull..........mi-a ramas in consola cred ca ai vazut ce zicea skull.... | |
|
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Va bateti joc de mine ? Vin Ian 15, 2010 10:01 pm | |
| Aoleu Giule...dacă s-ar premia topul List Ban...cu siguranţă ai lua primul loc... Era zăpaceală mare pe servăr atunci...skull tot înjura,îşi schimba numele...era tot o zăpaceală Oricum eşti curat...te-am urmărit o mapă întreagă acum ceva timp... Joci bine! GL & HF | |
|
GiuLe Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 17/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Somewhere in HAWAI
| Subiect: Re: Va bateti joc de mine ? Vin Ian 15, 2010 10:27 pm | |
| Ar fi o chestie si asta .Premiul constand in cash ! Mersi | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Va bateti joc de mine ? | |
| |
|