Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: LAMURITI-MA SI PE MINE Mar Mai 18, 2010 8:42 pm | |
| Frate... ce poate sa aiba steamul meu de nu-si face Update dupa ce il instalez ca sa mi-l activez si eu ca nu-mi pot da seama sau macar eu banuiesc ca e o problema de la Steam de la reteaua lor..... ca altceva eu nu vad. mi-am schimbat si win ca am zis ca poate o fi de la mn dar nu prea cred asta acum! http://www.postimage.org/image.php?v=aV4W919astept niste pareri PS: cei care habar nu au sa nu se bage. MULTUMESC! | |
|
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE Mier Mai 19, 2010 6:05 am | |
| | |
|
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE Mier Mai 19, 2010 6:10 am | |
| a dar vezi sa dezinstalezi steamu` ala care`l ai tu`nainte :) | |
|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE Mier Mai 19, 2010 2:43 pm | |
| Poate din cauza ca nu l-ai fi lasat sa-si de-a upgrade cu noua sa tema Din cate vad la tine in bara de start, iconita este cea clasica Fai cum a zis crZZ, reinstaleaza-l | |
|
Claus Newbie
Numarul mesajelor : 68 Data de inscriere : 26/04/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE Mier Mai 19, 2010 5:19 pm | |
| - iTR__ a scris:
- Poate din cauza ca nu l-ai fi lasat sa-si de-a upgrade cu noua sa tema
Din cate vad la tine in bara de start, iconita este cea clasica Fai cum a zis crZZ, reinstaleaza-l asta e si ideea domnul meu, dupa ce se instaleaza isi face update. asta zic si eu aici ca nu isi ia nici un update sa se actualizeze.... e acelash lucru si cu cel de pe adresa lui crZZ. am sa joc cu Valve si daca am sa fiu acuzat deceva nemultumitii sa se planga ownerilor! MULTUMESC | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE | |
| |
|