Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

LAMURITI-MA SI PE MINE

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Claus
Newbie
Claus

Numarul mesajelor : 68
Data de inscriere : 26/04/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

LAMURITI-MA SI PE MINE Empty
MesajSubiect: LAMURITI-MA SI PE MINE   LAMURITI-MA SI PE MINE EmptyMar Mai 18, 2010 8:42 pm

Frate... ce poate sa aiba steamul meu de nu-si face Update dupa ce il instalez ca sa mi-l activez si eu ca nu-mi pot da seama sau macar eu banuiesc ca e o problema de la Steam de la reteaua lor..... ca altceva eu nu vad. mi-am schimbat si win ca am zis ca poate o fi de la mn dar nu prea cred asta acum!

http://www.postimage.org/image.php?v=aV4W919

astept niste pareri

PS: cei care habar nu au sa nu se bage. MULTUMESC!
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181
Data de inscriere : 28/01/2010

MesajSubiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE   LAMURITI-MA SI PE MINE EmptyMier Mai 19, 2010 6:05 am

http://www.steampowered.com/v/index.php?area=about
foloseste linku asta :P ar trebui sa mearga
asa`mi facea si mie
Sus In jos
crZZ
Newbie
crZZ

Numarul mesajelor : 181

MesajSubiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE   LAMURITI-MA SI PE MINE EmptyMier Mai 19, 2010 6:10 am

a dar vezi sa dezinstalezi steamu` ala care`l ai tu`nainte :)
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE   LAMURITI-MA SI PE MINE EmptyMier Mai 19, 2010 2:43 pm

Poate din cauza ca nu l-ai fi lasat sa-si de-a upgrade cu noua sa tema LAMURITI-MA SI PE MINE 656595
Din cate vad la tine in bara de start, iconita este cea clasica LAMURITI-MA SI PE MINE 325851
Fai cum a zis crZZ, reinstaleaza-l
Sus In jos
Claus
Newbie
Claus

Numarul mesajelor : 68
Data de inscriere : 26/04/2010

MesajSubiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE   LAMURITI-MA SI PE MINE EmptyMier Mai 19, 2010 5:19 pm

iTR__ a scris:
Poate din cauza ca nu l-ai fi lasat sa-si de-a upgrade cu noua sa tema LAMURITI-MA SI PE MINE 656595
Din cate vad la tine in bara de start, iconita este cea clasica LAMURITI-MA SI PE MINE 325851
Fai cum a zis crZZ, reinstaleaza-l

asta e si ideea domnul meu, dupa ce se instaleaza isi face update. asta zic si eu aici ca nu isi ia nici un update sa se actualizeze.... e acelash lucru si cu cel de pe adresa lui crZZ.
am sa joc cu Valve si daca am sa fiu acuzat deceva nemultumitii sa se planga ownerilor!
MULTUMESC
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LAMURITI-MA SI PE MINE   LAMURITI-MA SI PE MINE Empty

Sus In jos

LAMURITI-MA SI PE MINE
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» un vot si la mine
» Va bateti joc de mine ?
» cerere admin
» Despre Mine
» Cum e fara mine?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente