Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

asa nu se poate

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 9:57 pm

ba fratilor cand intra skull pe server de ce nu luati masuri?
pai numai eu ma lupt cu el?
sunt admini pe server si ei joaca,ala injura face ca toate alea si eu stau sa-i dau gag. blind. ban
haideti sa fim mai uniti ce dreq
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1GIGhJ
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1GIGhJ
aveti si ip de steam a lu skull acum
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 10:06 pm

Mă cris...nu ştiu dacă ai observat...dar şi eu l-am luat la gag,slay,kick,blind...şi Ck

Dar dacă nu-l bagi în seamă şi-l laşi în plata Domnului...e mai bine!Nu-i mai da importanţă...că el îşi vede de joc

O să ma documentez eu de-o restricţie pe ID steam...sau ceva de genu`....Până atunci,"Câinii latră,urşi merge"
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 10:08 pm

i'am zis lui vers sa banam steam id...nu a vrut;)
il am de vreo 2 sapt in pc si putrezeste acolo steam id ala...
oricum chiar daca il banam intra dupa valve...cel mei bn si nush dc nu ati incercat...ii dati destroy+fuckoff+spin si tot ce avem:)
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 10:16 pm

nu avem comenzile astea ca i-as da fuckoff
si ala cu wall cu pozele lui merita.....sa se invete minte
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 10:17 pm

nu inteleg:

a) de unde stiu ca Star e skull. (pentru ca argumentul "asa a zis chririta" nu mi se pare deloc demn de luat in seama)
b) de ce se da slay/blind pentru limbaj inadecvat. ori gag (as cum e regula) ori ban in cazul in care gag e prea bland
c) presupunand ca ar fi skull, avem urmatoarea situatie: ban nu ajuta la nimic, intra din nou. e ca un fel de kick cu exceptia faptului ca mai blocam niste ip-uri :)
si atunci... cum procedam?

Eu personal prefer sa-l am pe server si sa stiu care e (cu atat mai bine daca are steam) decat sa-i dau jdemii de banuri si sa intre mereu cu alt nume si sa stau sa ma "lupt" cu el asa cum faci tu.

Altfel spus, e un rau ce nu poate fi indepartat, dar poate fi controloat.

Daca ii banezi steam-ul intra de pe valve si l-am "pierdut" iar. Asa stim care e. Pentru ca de intrat e clar ca intra.
Daca nu stii care e dai ban aiurea si altor jucatori cu pretextul "e skull".
Daca stii care e poti fi atent cand joaca daca are/nu are cod. Daca re cod il zbori, daca nu il lasi sa joace ca oricum, oricate banuri i-ai da intra inapoi si prin banurile alea nu reusesti altceva decat sa-l enervezi si sa-l determini sa faca magarii. Deci, parerea mea e sa-l lasam in pace pe server cat timp joaca cinstit. In fond, asa cum spunea mai demult intr-un post rolul nostru e sa asiguram un climat placut, iar cat timp toti jucatorii sunt "curati" e mult mai ok decat sa dam o suta de banuri pe zi.

Si ca sa clarific alta chestiune: nu-mi face placere aceasta pozitie. din punctul meu de vedere un codat prins o data nu mai are ce cauta pe server. Dar din moment ce aceasta optiune nu exista (deocamdata) datorita ip-ului dinamic, cel mai bine e sa-l controlam. E o adaptare la situatie asa nu se poate 656595
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 10:23 pm

bun zauper
acu ii iei steamu si il scrii undeva...asa il gasesti pe serrver(daca intra pe valve...pa)
ban nu are rost sa-i dam ca tot intra
gag daca ii dai el tot te injura(si tu vezi)apoi te ia dracii si nu mai stii cum sa-l controlezi
blind la fel el te injura
concluzia?SA-L PRINDEM SI SA-L SPANZURAM asa nu se poate 493466
si cu chestia un codat prins nu mai are ce cauta pe server sunt 100% de acord insa................... asa nu se poate 86461 asa nu se poate 86461 asa nu se poate 86461
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptyVin Ian 15, 2010 10:49 pm

Mah, sincer am jucat vreo 2 ore pe server inainte sa plec. Si era si skull, sau star cum i se zice mai nou. si prima ora habar n-aveam cine e. si s-a jucat frumos si a fost liniste.
pana cand s-a trezit chirita ca "ala e skull" si a inceput tambalaul.

Deci da, din punctul meu de vedere in situatia asta chirita + adminii au generat tambalaul, nu skull. cat timp a fost lasat in pace a jucat in liniste. nu stiu ce s-a intamplat mai departe, nu stiu de ce il injura pe chirita sau pe cine mai injura, dar cineva i-a facut ceva, altfel nu se apuca de nebun sa injure.

La fel, luna trecuta, a jucat toata luna cu "jardel" si nu s-a prins nici dreaq cine e. Si n-a facut nici un scandal. Cum ati inceput sa-l haituiti... cum a inceput tambalaul. Nu stiu nici atunci exact ce s-a intamlat ca n-am fost nici atunci de fata... cert e ca atata timp cat a fost lasat in pace si-a vazut de jocul lui. Ti-am zis, daca are coduri il zbori. In cazu ala ai de ce sa-ti bati capul ca strica jocul pe server. Dar daca nu are coduri lasa-l in plata Domnului sa joace ca nu faci altceva decat sa-ti pierzi tu timpul.

Gandeste-te la el ca la un caine turbat care doarme la usa ta. Stii ca-i turbat... si asta e rau. Dar daca-l lasi sa doarma nu reprezinta nici un pericol. Daca-i dai cu sutul... se trezeste si te musca :)
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptySam Ian 16, 2010 7:30 am

de acord cu tine...
da cand au picat comenzile la admini cine l-a anuntat?
ca a intrat codat full option
pai asta e om care sa merite sa joace pe server?plus ca te injura de mama focului....
asa nu se poate 157822 asa nu se poate 157822 asa nu se poate 157822
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptySam Ian 16, 2010 7:41 am

n-ai inteles asa nu se poate 819622

oricum, nu era el atunci. nu stiu cine era da' sunt sigur ca nu era el.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptySam Ian 16, 2010 7:47 am

hai ca nu are rost
wers inchide topicul te rog....chiar nu se merita din cauza unuia ca skull
ne pierdem vremea........
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptySam Ian 16, 2010 8:50 am

excellence a scris:
nu inteleg:

a) de unde stiu ca Star e skull. (pentru ca argumentul "asa a zis chririta" nu mi se pare deloc demn de luat in seama)
b) de ce se da slay/blind pentru limbaj inadecvat. ori gag (as cum e regula) ori ban in cazul in care gag e prea bland
c) presupunand ca ar fi skull, avem urmatoarea situatie: ban nu ajuta la nimic, intra din nou. e ca un fel de kick cu exceptia faptului ca mai blocam niste ip-uri :)
si atunci... cum procedam?

Eu personal prefer sa-l am pe server si sa stiu care e (cu atat mai bine daca are steam) decat sa-i dau jdemii de banuri si sa intre mereu cu alt nume si sa stau sa ma "lupt" cu el asa cum faci tu.

Altfel spus, e un rau ce nu poate fi indepartat, dar poate fi controloat.

Daca ii banezi steam-ul intra de pe valve si l-am "pierdut" iar. Asa stim care e. Pentru ca de intrat e clar ca intra.
Daca nu stii care e dai ban aiurea si altor jucatori cu pretextul "e skull".
Daca stii care e poti fi atent cand joaca daca are/nu are cod. Daca re cod il zbori, daca nu il lasi sa joace ca oricum, oricate banuri i-ai da intra inapoi si prin banurile alea nu reusesti altceva decat sa-l enervezi si sa-l determini sa faca magarii. Deci, parerea mea e sa-l lasam in pace pe server cat timp joaca cinstit. In fond, asa cum spunea mai demult intr-un post rolul nostru e sa asiguram un climat placut, iar cat timp toti jucatorii sunt "curati" e mult mai ok decat sa dam o suta de banuri pe zi.

Si ca sa clarific alta chestiune: nu-mi face placere aceasta pozitie. din punctul meu de vedere un codat prins o data nu mai are ce cauta pe server. Dar din moment ce aceasta optiune nu exista (deocamdata) datorita ip-ului dinamic, cel mai bine e sa-l controlam. E o adaptare la situatie asa nu se poate 656595
macar cu tine ma pot intelege
gandim la fel
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate EmptySam Ian 16, 2010 2:45 pm

de asta ar merita co owner:-"
Sus In jos
Continut sponsorizat

asa nu se poate Empty
MesajSubiect: Re: asa nu se poate   asa nu se poate Empty

Sus In jos

asa nu se poate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Se poate?
» se poate va rog?
» Nu se mai poate!
» Up si eu poate merit
» nu se poate asa ceva

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente