| asa nu se poate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 9:57 pm | |
| | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 10:06 pm | |
| Mă cris...nu ştiu dacă ai observat...dar şi eu l-am luat la gag,slay,kick,blind...şi Ck
Dar dacă nu-l bagi în seamă şi-l laşi în plata Domnului...e mai bine!Nu-i mai da importanţă...că el îşi vede de joc
O să ma documentez eu de-o restricţie pe ID steam...sau ceva de genu`....Până atunci,"Câinii latră,urşi merge" | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 10:08 pm | |
| i'am zis lui vers sa banam steam id...nu a vrut;) il am de vreo 2 sapt in pc si putrezeste acolo steam id ala... oricum chiar daca il banam intra dupa valve...cel mei bn si nush dc nu ati incercat...ii dati destroy+fuckoff+spin si tot ce avem:) | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 10:16 pm | |
| nu avem comenzile astea ca i-as da fuckoff si ala cu wall cu pozele lui merita.....sa se invete minte | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 10:17 pm | |
| nu inteleg: a) de unde stiu ca Star e skull. (pentru ca argumentul "asa a zis chririta" nu mi se pare deloc demn de luat in seama) b) de ce se da slay/blind pentru limbaj inadecvat. ori gag (as cum e regula) ori ban in cazul in care gag e prea bland c) presupunand ca ar fi skull, avem urmatoarea situatie: ban nu ajuta la nimic, intra din nou. e ca un fel de kick cu exceptia faptului ca mai blocam niste ip-uri :) si atunci... cum procedam? Eu personal prefer sa-l am pe server si sa stiu care e (cu atat mai bine daca are steam) decat sa-i dau jdemii de banuri si sa intre mereu cu alt nume si sa stau sa ma "lupt" cu el asa cum faci tu. Altfel spus, e un rau ce nu poate fi indepartat, dar poate fi controloat. Daca ii banezi steam-ul intra de pe valve si l-am "pierdut" iar. Asa stim care e. Pentru ca de intrat e clar ca intra. Daca nu stii care e dai ban aiurea si altor jucatori cu pretextul "e skull". Daca stii care e poti fi atent cand joaca daca are/nu are cod. Daca re cod il zbori, daca nu il lasi sa joace ca oricum, oricate banuri i-ai da intra inapoi si prin banurile alea nu reusesti altceva decat sa-l enervezi si sa-l determini sa faca magarii. Deci, parerea mea e sa-l lasam in pace pe server cat timp joaca cinstit. In fond, asa cum spunea mai demult intr-un post rolul nostru e sa asiguram un climat placut, iar cat timp toti jucatorii sunt "curati" e mult mai ok decat sa dam o suta de banuri pe zi. Si ca sa clarific alta chestiune: nu-mi face placere aceasta pozitie. din punctul meu de vedere un codat prins o data nu mai are ce cauta pe server. Dar din moment ce aceasta optiune nu exista (deocamdata) datorita ip-ului dinamic, cel mai bine e sa-l controlam. E o adaptare la situatie | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 10:23 pm | |
| bun zauper acu ii iei steamu si il scrii undeva...asa il gasesti pe serrver(daca intra pe valve...pa) ban nu are rost sa-i dam ca tot intra gag daca ii dai el tot te injura(si tu vezi)apoi te ia dracii si nu mai stii cum sa-l controlezi blind la fel el te injura concluzia?SA-L PRINDEM SI SA-L SPANZURAM si cu chestia un codat prins nu mai are ce cauta pe server sunt 100% de acord insa................... | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: asa nu se poate Vin Ian 15, 2010 10:49 pm | |
| Mah, sincer am jucat vreo 2 ore pe server inainte sa plec. Si era si skull, sau star cum i se zice mai nou. si prima ora habar n-aveam cine e. si s-a jucat frumos si a fost liniste. pana cand s-a trezit chirita ca "ala e skull" si a inceput tambalaul.
Deci da, din punctul meu de vedere in situatia asta chirita + adminii au generat tambalaul, nu skull. cat timp a fost lasat in pace a jucat in liniste. nu stiu ce s-a intamplat mai departe, nu stiu de ce il injura pe chirita sau pe cine mai injura, dar cineva i-a facut ceva, altfel nu se apuca de nebun sa injure.
La fel, luna trecuta, a jucat toata luna cu "jardel" si nu s-a prins nici dreaq cine e. Si n-a facut nici un scandal. Cum ati inceput sa-l haituiti... cum a inceput tambalaul. Nu stiu nici atunci exact ce s-a intamlat ca n-am fost nici atunci de fata... cert e ca atata timp cat a fost lasat in pace si-a vazut de jocul lui. Ti-am zis, daca are coduri il zbori. In cazu ala ai de ce sa-ti bati capul ca strica jocul pe server. Dar daca nu are coduri lasa-l in plata Domnului sa joace ca nu faci altceva decat sa-ti pierzi tu timpul.
Gandeste-te la el ca la un caine turbat care doarme la usa ta. Stii ca-i turbat... si asta e rau. Dar daca-l lasi sa doarma nu reprezinta nici un pericol. Daca-i dai cu sutul... se trezeste si te musca :) | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: asa nu se poate Sam Ian 16, 2010 7:30 am | |
| de acord cu tine... da cand au picat comenzile la admini cine l-a anuntat? ca a intrat codat full option pai asta e om care sa merite sa joace pe server?plus ca te injura de mama focului.... | |
|
| |
| Subiect: Re: asa nu se poate Sam Ian 16, 2010 7:41 am | |
| n-ai inteles oricum, nu era el atunci. nu stiu cine era da' sunt sigur ca nu era el. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: asa nu se poate Sam Ian 16, 2010 7:47 am | |
| hai ca nu are rost wers inchide topicul te rog....chiar nu se merita din cauza unuia ca skull ne pierdem vremea........ | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: asa nu se poate Sam Ian 16, 2010 8:50 am | |
| - excellence a scris:
- nu inteleg:
a) de unde stiu ca Star e skull. (pentru ca argumentul "asa a zis chririta" nu mi se pare deloc demn de luat in seama) b) de ce se da slay/blind pentru limbaj inadecvat. ori gag (as cum e regula) ori ban in cazul in care gag e prea bland c) presupunand ca ar fi skull, avem urmatoarea situatie: ban nu ajuta la nimic, intra din nou. e ca un fel de kick cu exceptia faptului ca mai blocam niste ip-uri :) si atunci... cum procedam?
Eu personal prefer sa-l am pe server si sa stiu care e (cu atat mai bine daca are steam) decat sa-i dau jdemii de banuri si sa intre mereu cu alt nume si sa stau sa ma "lupt" cu el asa cum faci tu.
Altfel spus, e un rau ce nu poate fi indepartat, dar poate fi controloat.
Daca ii banezi steam-ul intra de pe valve si l-am "pierdut" iar. Asa stim care e. Pentru ca de intrat e clar ca intra. Daca nu stii care e dai ban aiurea si altor jucatori cu pretextul "e skull". Daca stii care e poti fi atent cand joaca daca are/nu are cod. Daca re cod il zbori, daca nu il lasi sa joace ca oricum, oricate banuri i-ai da intra inapoi si prin banurile alea nu reusesti altceva decat sa-l enervezi si sa-l determini sa faca magarii. Deci, parerea mea e sa-l lasam in pace pe server cat timp joaca cinstit. In fond, asa cum spunea mai demult intr-un post rolul nostru e sa asiguram un climat placut, iar cat timp toti jucatorii sunt "curati" e mult mai ok decat sa dam o suta de banuri pe zi.
Si ca sa clarific alta chestiune: nu-mi face placere aceasta pozitie. din punctul meu de vedere un codat prins o data nu mai are ce cauta pe server. Dar din moment ce aceasta optiune nu exista (deocamdata) datorita ip-ului dinamic, cel mai bine e sa-l controlam. E o adaptare la situatie macar cu tine ma pot intelege gandim la fel | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: asa nu se poate Sam Ian 16, 2010 2:45 pm | |
| de asta ar merita co owner:-" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: asa nu se poate | |
| |
|
| |
| asa nu se poate | |
|