| nu se poate asa ceva | |
|
+7Hasles mascota E:>cHo kiddo Razvanelinho nebunieeeEEEeee cris 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:26 pm | |
| de la echo care a acuzat-o pe steroizi=deea=teo de cod a inceput iar o cearta intre mascota ravan dudu si echo nu ma bag in cearta lor da parca un admin nu executa comenzi asupra altui admin sau nu mai e asa razvane? http://www.postimage.org/image.php?v=aVrkRKrhttp://www.postimage.org/image.php?v=PqGmh1Jwers te rog ia masuri si nu mai da admine la toti copiii si razvane las-o mai moale ca nu ma impresionezi cu nimic.....mai invata sa adminezi si dupa mai vorbim | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:30 pm | |
| bun cris cel mai bun sa vedem ce face Domul Versusu akuma!!!!!!! | |
|
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:32 pm | |
| 1. Cris , am executat eu comanda aia? NU 2. Nu m`am certat cu echo , ci cu mascota . Motivul? M`am saturat baieti de guri mari si invidioase care toata ziua : "ala are cod, ala are cod",aveti admin de ce nu luati masuri? De ce nu faceti poze/demo ? Va e lene? Acum normal ca o sa se ia masuri impotriva celor mai "noi " veniti..ca unu nou nu prea are ce sa`i faca ceva unui "admin" mai vechi. | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:32 pm | |
| Speram sa nu faca nimeni reclamatie sau topic...dar tocmai tu cris pui paie pe foc?nu e destul ca avem record de certuri intre admini fata de celelalte servere?mai facem si publice chestiile astea....puteai frum sa ii zici lui vers pm sau mess.. BHA cu voi nu se mai poate...vreti atentie ce se intampla?nu aveti destula acasa?DUDU CLAR NU SE APLICA O COMANDA ASUPRA ALTUI ADMIN!!!IMI BUBUIE VENA CU VOI AICI!!!CE MAMA DRC ATATA CEARTA MA?!VRETI SA ARATATI CN E COCOSH? Pe mn ma terminati de nervi aici...sa zicem ca nu se pot controla certurile....dar dc p...PANA MEA le mai puneti si pe foruuummMMMM?! | |
|
| |
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:33 pm | |
| da de la mine a inceput si imi pare rau ca sa ajuns sa va certati intre voi ...imi cer scuze ;) cat despre "bag steroizi mzg"...pt mine ca jucator e ceva vizibil ca are ceva...nu trebuie sa fii neaparat admin ca sa vezi asa ceva va credeam mai buni "admini" ;) ...sa facut atata tamtam pe tema mea pt pur si simplu niste vb...si aici cand e ceva vizibil....
asta o sa fie cel mai comentat subiect ;) | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:34 pm | |
| este a 2 oara cand acestia depasesc orice limita nu se poate asa ceva | |
|
| |
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:36 pm | |
| Cris din alea 2 print`uri facute de tine ti se pare ca am facut ceva gresit? din cele subliniate? Poate esti mai mare ca mine , dar nu cred ca esti in masura sa`mi zici tu mie ce sa fac in legatura cu adminatul..pentru modul in care adminez daca iti convine e bine..daca nu faci reclamatie , din cate stiu eu bine de cand am admin pe addicted nu cred ca am avut mai mult de o reclamatie si aia fiind de la un alt conflict cu mascota.Cum vine asta? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:40 pm | |
| da ma ca sunt frati sau nu stiati? dc kiddo zici ca pun paie pe foc? wers nu are timp sa stea mereu pe server iar pe mess nu e acum sa vada si el ce fac unii admini si cum vorbesc pe server cand el nu e parerea mea ca mai trebuie 1 owner on pe server mai mult timp | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:41 pm | |
| cris cum ramane cu intrebarea care ti`am adresato? sau am dreptate? si nu gasesti un raspuns...? | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:43 pm | |
| razvane de cand ai admin pe addicted de cate ori lai folosit si cand intri sa joci intri mereu sub alt nume,de cate ori ai stat spect pe cineva sau ai facut poze sau demo ca eu nu te-am vazut niciodata | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:46 pm | |
| Hmm cum sa`ti zic :-? da`mi id tau si`ti prezint toate demo`urile facute de mn pe server. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:53 pm | |
| deci razvane:bag stroizi sta cu tinta in pamint si apoi d head ce e? si e-cho a observat si hennesy mascota etc...numai tu cu dudu nu oare de ce? | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:57 pm | |
| nu`l baga pe dudu in asta ca el n`a comentat de asta...tu arata`mi mie demo cu chestia asta. de exemplu de mine daca zice toata lumea ca`s codat..ca a vazut ca`s codat...si n`are nimeni demo...tu`mi dai bani fara demo? Teoretic nu. Deci nu`ti inteleg aici acuzatiile..pana n`ai tu dovada sa ne`o arati la toti...nu stiu daca iti poate da cineva dreptate , decat cei care sunt de parere cu tine aici fiind ( mascota , echo ,hen...si care`i mai stii tu) . Eu n`am sa`ti dau tie dreptate pana nu o sa vad o dovada. Si atunci daca mi`ai adus dovada JOS PALARIA in fatza ta . | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 9:58 pm | |
| Kiddo , eu n`am injurat pe chat.. eu singurul lucru care`l fac e sa ma apar. Eu n`am acuzat pana acum . | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:00 pm | |
| De ce sariti toti pe razvan akuma????Ce a facut el gresit in seara asta din pozele alea? Atat intreb!!! App kiddo...daca ai fi in locul lui Razvan..fii sigur ca si u ai raspunde..omul vrea sa se apere ce naiba!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:03 pm | |
| Cris u esti ala care stii sa adminezi........ bv tie esti miez dar zimi si mie un admin nu are voie sa dea gag altui admin ............... dar acel admin are voie sa injure sau sa jicneasca asa cum o face adesea ????????? atat am vrut sa spun ! |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:04 pm | |
| Heheee Vers taticule...ce e aici??Bodegă?Măsuri tată,măsuri! | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:05 pm | |
| Hasles stai ma..ca pana vine vers facem si noi posturi in 5 minute am facut 2 pagini ai vzt? batem recordul in seara asta (glumeam stati calmi)!!! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:06 pm | |
| exact sa ia masuri ca deja e prea mult iar tu dudu nu te bagi intre ei(mascota vs razvan) stai calm in banca ta.yo m-am bagat?just us s-a bagat? NU | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:08 pm | |
| cris te`ai facut ca nu vezi postu meu..cu intrebarea...pnm...doar m`ai acuzat aiurea...din tot ce ai postat aici m`ai bagat anapoda... totusi astept un raspuns la intrebare. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
|
| |
mascota Junior Member
| dudule nu te supara dar de cand adminez nu imi sta in fire sa aduc injurii asupra altor playeri si mai ales admini,toti admini o pot confirma ca nu sunt un tip care injura | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:09 pm | |
| eu n`am luat chestia asta ca mascota vs razvan , eu am luat chestia asta ca sa va zic parerea mea, adica din punctul meu de vedere ar trebui sa VA INTRE IN CAP CA FARA DOVEZI DEGEABA ACUZI SI VORBESTI ACOLO ! + CA SUNTETI ADMINI SI NU VA E GREU SA FACETI DEMO/PRINT. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:11 pm | |
| cris u ai inteles gresit eu iam le-am zis sa nu se mai certe atat apoi mascota la facut bou pe unu din ei ............... si daca e admin asta nu inseamna ca el are voie sa jicneasca atata tot a fost dar vad ca de la o o acuza sa ajuns ............................... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva | |
| |
|
| |
| nu se poate asa ceva | |
|