-Maru- Newbie
Numarul mesajelor : 89 Data de inscriere : 14/11/2009 Varsta : 33 Localizare : bucuresti, militari
| Subiect: ceva de zis ! Mier Mai 12, 2010 7:58 am | |
| Cata Freestyle: marule -Maru- #n1: da Cata Freestyle: a zis pmc ca daca te prinde pe sv iti sparge hardu -Maru- #n1: dc -Maru- #n1: ? Cata Freestyle: nuj asa a zis -Maru- #n1: cand a zis si dc imi sparge hardu? Cata Freestyle: ca am intrebat eu dc nu ai u cu luci voie sa jucati -Maru- #n1: si ce a zis? Cata Freestyle: ca nu trebuie sa stiu mai mult si daca va prinde el va da spank (by amly)!
Deci pMc si restul sa lamurim cateva lucruri: -pe sv no sa mai joc poti sa stai linistit nu te mai agita degeaba si nu mai vb aiurea pe mess ca no sa ai ocazia sa imi "spargi hardu".... -pe acest sv am jukt pt ca mia spus cL de el,ca sunt juktori vechi si cunoscuti dp fostul "gods"..mam obijnut pe el si am inceput "treaba" -chiar daca in ochii multor juktori vechi am scazut din cauza "limbajului si al comportamentului meu" nu ma pot abtine..asta sunt...dar in ciuda faptelor mele am facut si multe lucruri bune pe sv ASTA SA NU UITATI....am populat sv mai mult decat credti voi si o sa fac o paranteza cu juktori adusi de mn care joaca pe sv in momentul aceasta (luci,parter,mitru,crzz(prin crzz a intrat bambucea,grasutu,mini,condor etc..) bann, hedor,xaero,junior,floryano,belcii si lista cotinua..) cu alte covinte cat am jukt nu am stat degeaba fara sa fac nik -cs-ul e un joc nu uitati asta...intri sa te relaxezi sa faci o caterink sa joci de placere dar parerea mea e ca sunteti pre stricti in reslectarea regulilor...mai lasati de la voi chiar daca aveati unii dintre voi mult peste 20 de ani....sunt multi pusti care intra sa joace acest joc si poate nu conosc regulile impuse de voi si mai scapa un "plm" un "but"...asta nu inseamna ca trebuie imediat folosita o comanda de admin pe el.
Mie 1 mia facut placere sa joc aici si nu regret nici o secunda din cele peste 200 de ore jukte pe sv.... un sv pe care sa joc il gasesc ff usor.... + de asta incepe sezonu de pgl si mau chemat baetii la joaca :P Asa ca va urez spor la treaba in contunuare si sper sa faceti o treaba buna pe viitor.
HF ! | |
|
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: ceva de zis ! Mier Mai 12, 2010 11:47 am | |
| Ce ai postat u aici din conv mea pe mess cu amly le-am zis la toti admini si la uni playeri iti ziceam si tie dar te am la ignore , din cauza comportamentului tau nu ai ce cauta pe serv , nu ia venit nimanui asa din senin sa zica ca nu mai ai ce cauta pe serv !! Daca esti prins pe serv si ti se da ban e o comanda data degeaba ca un singur retry rezolva ban-ul , asa ca mai bun e spank-ul eu sper sa nu am dc sa il dau si sa intelegeti ca nu mai aveti ce cauta pe serv asta !! Multumesc !! | |
|
cL Newbie
Numarul mesajelor : 190 Data de inscriere : 02/09/2009 Varsta : 45 Localizare : Buc
| Subiect: Re: ceva de zis ! Joi Mai 13, 2010 4:56 pm | |
| Deacord cu o parte din ce spui tu maru, daca ai uitat cumva tu ai fost primul caruia iam spus de acest server si te-am rugat sa populam serverul cu 2 reguli simple si demodate ale mele (fara coade si fara jigniri) atat, daca am cerut mult sau cer mult imi pare rau dar asta imi doresc si simt, eu nu am avut vreodata ceva cu tine si nici nu am, asa esti, asa gandesti nu am eu posibilitatea sa te schimb, tu singur prin comportamentul tau te-ai facut neplacut in randul adminilor in nenumarate randuri si ca inca o mica paranteza (un plm sau but? ar fi fost bine daca doar atat foloseai dar .........), viata e mult prea grea ca sa ne-o facem singuri si mai grea , iar ce spuneai tu referitor la a glumi pe server intrutotul de acord dar nu exista doar atat. | |
|
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: ceva de zis ! Joi Mai 13, 2010 5:23 pm | |
| Da pan'la urma ce aveti ma cu -Maru- ; e baiat frumusel are viata inainte:)) distractia si comportamentul arata personalitatea fiecaruia ; imi pare rau ca v-ati pus rau cu el. , pt. ca mai ridica server-ul la rank. Si stia si PGL-u de el.;) Treaba voastra. Astea-s de copii mici ma..scoate hard disk-ul si etc:)) 1. Conditii clare pe server ; atata timp cat oamenii le respecta. 2. Nu trebuie sa judecati oamenii care se comsuna si se enerveaza repede pe buna dreptate , cand ceva pe server merge cu stangu...si mai revin cu edit. mi-e foame :)) | |
|
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: ceva de zis ! Joi Mai 13, 2010 7:28 pm | |
| mda nu vreau sa comentez prea mult dar mi se pare exagerat sa dai gag pentru "But" mini a primit gag pentru ca mi`a zis mie but si eu i`am scos gagul, de acolo a plecat harta cu 1 admin, asta nu o sa stau sa dezbat. cand injura prima oara na... ca nu stie sa zicem, se da gag direct iar mi se pare exagerat. dasta nu prea sta lumea pe server, intra il ia 1 zice pielea mea si poc gag, daca da retry sa zica sorry nici napuca ca ia ban 10000000000 miliarde de minute..
+ red la mine sunt cam low, nu am timp sincer muncesc 12 ore pe zi ajung acasa cad fratemiu la fel el oricum nu prea le are cu redirectele :)) `si incurca mainile `n taste nust cum joaca cs (cre ca are coade :-$) oricum o sa joc in cont si o sa ajut cat pot cu redirectele :) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ceva de zis ! | |
| |
|