| ceva interesant | |
|
+8amly versusu SASUKE <3 cris Pitt Bull GoL@N jun1or dzy 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
dzy Junior Member
Numarul mesajelor : 271 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 32 Localizare : Harsova
| Subiect: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 2:58 am | |
| As dori sa spun in primul rand ca acest server a decazut in cel mai groaznic mod, ca este un server plin de ratati majoritatea,mai exista si exceptii alde majoritatea adminilor nimo miki mrs pitbull asdf golan , pmc nu te am uitat da te consider chiar ratat.Incalcand astfel regulamentul forumului imi asum sanctiunea care mi se cuvine intr un scop nobil acela de a va deschide ochii ca aproape 6 luni ati stagnat , v ati jucat cu adminele , voi doriti sa pretindeti ca sunteti un server bun si vreti sa cresteti dar de fapt scadeti intr`un mod deluzoriu.Am scris asta nu pt ca imi pasa ci pt ca ma plictisesc fiind beat mort, imi asum tot ceea ce am scris si as dori sincer sa inchideti serveru fiindca imi faceti greata cand va vad cum va ocupati de server de admine si de tot ceea ce exista. Sunteti niste fustrati incapabili sa accepte o realtitate care v`a doborat deja personalitatea ingrata plina de inconstienta si desi stiti asta inca mai dati dovada de o grandomanie iesita din comun. In inchiere as dori sa adaug ca indiferent de cum va fi interpretat acest mesaj ( pamflet , serios ) m`as bucura sincer sa aveti niste schimbari in care sa vad un server proseper de unde se castiga bani ori de unde se fac niste relatii bazate pe prietenie si afaceri ca in alte forumuri in caz ca v ati mai documentat ori sa ajungeti la 30 de ani ca si cris tinand cu fc petrolul ploiesti si dand sfaturi de viata ori lovind copii mult mai mici decat el.Deci va doresc prosperitate ori acceptare a realitatii in care sunteti ratatii:) si cu asta imi iau la revedere complet nespunand toate gandurile.Repet acest text a fost scris pur si simplu din plictiseala nu din fustrare sau alte opinii.Inca o data ma repet Pmc chiar ai adus serverul acesta pe care miki impreuna cu nimo l au tinut sus in pragul in care sa fie un server de mana a 3 am,astfel dovedind ca esti un admin de mana a 4 a si un owner de mana a 7 a.Fiti cu minte nu cuminti.
| |
|
| |
jun1or Newbie
Numarul mesajelor : 114 Data de inscriere : 10/06/2010 Varsta : 30 Localizare : bucuresti :)
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 7:05 am | |
| sarbatori fericite si tie !!!
Dute si culcate ! | |
|
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 11:09 am | |
| Daca noi suntem niste ratati , tu ce esti ca intri toata ziua pe server si injuri ca un dobitoc?? | |
|
| |
Pitt Bull Newbie
Numarul mesajelor : 35 Data de inscriere : 03/10/2010 Varsta : 31 Localizare : teleorman
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 11:14 am | |
| bn dak noi suntem ratati cum zici tu dc mai intri pe sv? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 11:22 am | |
| de ratati ca alde dzy gasiti prin canale tragand halucinogene.....asa ca daca bagati in seama un RAHAT ca asta nu faceti decat sa ii dati apa la moara tu dzy intai sa iti faci o familie ,apoi sa vorbesti,dar de..... asa cand un tembel ca ala scrie ca l-am batut(app stii ca tembelul ala pe care sustine ca l-am batut da cu cutitu si se bate cu masa?) in inchiere DZY iti transmitem sa te duci la nani ca poate ti s-a racit grisuletul facut de mama ta aia care mai bine nu te facea | |
|
| |
SASUKE <3 Junior Member
Numarul mesajelor : 248 Data de inscriere : 26/05/2010 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 11:46 am | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 12:14 pm | |
| pe alte forumuri si servere am vazut ca detinatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii(playerii)... nu credeti ca si aici ar fi bine venita ideea? ca multi au inceput sa o ia pe aratura(si pe server si pe forum)...si ii mai atata si pe altii | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 12:39 pm | |
| a primit ban,nu va mai agitati | |
|
| |
GoL@N Junior Member
Numarul mesajelor : 281 Data de inscriere : 02/05/2010 Varsta : 48 Localizare : Pe pamant!
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 2:57 pm | |
| - versusu a scris:
- a primit ban,nu va mai agitati
ok ma uratule | |
|
| |
amly Junior Member
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 13/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 3:45 pm | |
| ce om...... | |
|
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 4:57 pm | |
| I do not know what to say. I ran out of words I do not believe in the state, each with his opinion but he ..... ! | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: ceva interesant Sam Ian 29, 2011 11:51 pm | |
| Asta are ceva cu mn , sau a scris frl in fine ptr buna ta cunostinta afla ca eu nu mai am treaba cu serv de vreo 2 luni sa zic asa , nici macar admin nu mai am ptr ca nu mai am timp !! Oricum ms de compliment dar daca asi sta sa ascult la toti alcoolisti (sper sa nu te jignesc) nu asi mai apuca ziua de maine !! Asa ca o zi buna si daca tot nu iti convine cauta alt serv ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 10:06 am | |
| - baNn a scris:
- I do not know what to say. I ran out of words I do not believe in the state, each with his opinion but he ..... !
ce dracu ai patit? | |
|
| |
baNn Designer
Numarul mesajelor : 945 Data de inscriere : 15/02/2010 Varsta : 31 Localizare : In your dreams!
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 10:13 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 10:20 am | |
| | |
|
| |
hEdoR Newbie
Numarul mesajelor : 194 Data de inscriere : 04/02/2010 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti;X
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 11:11 am | |
| al reaqu..esti mai destept beat? | |
|
| |
baNn Designer
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 12:39 pm | |
| - hEdoR a scris:
- al reaqu..esti mai destept beat?
)) Sunt mai destept treaz . Dar beat , am mai mult curaj. ! | |
|
| |
GoL@N Junior Member
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 1:04 pm | |
| | |
|
| |
Freel 01 Newbie
Numarul mesajelor : 91 Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 33 Localizare : Harsova
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 1:17 pm | |
| - pMc a scris:
- Asta are ceva cu mn , sau a scris frl in fine ptr buna ta cunostinta afla ca eu nu mai am treaba cu serv de vreo 2 luni sa zic asa , nici macar admin nu mai am ptr ca nu mai am timp !! Oricum ms de compliment dar daca asi sta sa ascult la toti alcoolisti (sper sa nu te jignesc) nu asi mai apuca ziua de maine !! Asa ca o zi buna si daca tot nu iti convine cauta alt serv !
mai bne ca nu mai ai treaba cu serverul esti un exemplu prost ptr acest server...si ptr cultura s-au "incultura" tah generala nu am scris eu mesajul ala...am incercat si eu prin alte modalitati sa iti transmit acelasi lucru care l-a zis deizi dar tu te-ai facut ca ploua. sfatul meu sinucidete si scapa lumea de prosti... hai iao strangeo in gat ...ho ma terminatule mai sunt si alti la rand. @ criss mars in **** mea la sectiunea tah ca iti dai aere de vedeta si tu defapt esti un terminat care are figuri in fata pc-ului si fata in fata te pisi pe tne de frica :| @ golan te rog nu te mai lua de alti ...ptr ca tu esti mai rau decat el ...aduti aminte cat injurai tu pe server iar alti inchideau ochii... @belci abtinete...ca nici tu nu esti un exemplu de admin ...de cate ori ti-am atras eu atentia ca injuri aiurea si fara rost? luati in serios ce a zis dzy ...o sa vedeti mai tarziu ca a avut dreptate..:| | |
|
| |
amly Junior Member
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 13/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 1:29 pm | |
| daca ala zici tu ca beat are dreptate... treaz e ZEUS | |
|
| |
Freel 01 Newbie
Numarul mesajelor : 91 Data de inscriere : 09/05/2010 Varsta : 33 Localizare : Harsova
| |
| |
amly Junior Member
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 1:47 pm | |
| la gandirea ta foarte rationala da.... se intelege tot ce vrei sa insinuezi | |
|
| |
pMc Member
Numarul mesajelor : 424 Data de inscriere : 03/09/2009 Varsta : 37 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 1:58 pm | |
| Ma cautati prin 2038 !!! Salut ! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 2:02 pm | |
| ma cum dreq se face ca toate ane-urile sunt din harsova?si sunt pe pro? freel pe tine te bate limba romana, duteeeeeee.......tareeeeeeee
| |
|
| |
pMc Member
| Subiect: Re: ceva interesant Dum Ian 30, 2011 2:09 pm | |
| Nu iti mai rasp cris decat prin 2038 ca am avut eu grija | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ceva interesant | |
| |
|
| |
| ceva interesant | |
|