| nu se poate asa ceva | |
|
+7Hasles mascota E:>cHo kiddo Razvanelinho nebunieeeEEEeee cris 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:12 pm | |
| bai razvane tu ca admin trebuie sa te consulti cu noi adica noi spunem ca suspectam pe cineva si tu tipi in gura mare ca nu are ba nimik,tu crezi ca e corect ce ai facut? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:12 pm | |
| |
|
| |
E:>cHo Newbie
Numarul mesajelor : 164 Data de inscriere : 30/01/2010 Varsta : 34 Localizare : I@sI
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:13 pm | |
| ma razvan nus de partea nimanui dar.... ca un bun jucator aveam pretentii sa observi si tu ca are ceva.... intro zi am stat pe el si a dat 6 hs din 7 fraguri.... azi tot asa cand ma uitam numai capuri.... hai sa fim seriosi cred si eu poate e bun jucator dar.... ca sa dai 80% din fraguri hs deja e prea mult ;) parerea mea.... | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:13 pm | |
| Frate ce e cu razboiu asta pe aici ?? Mai terminati cu prostiile , nu am nimic cu nimeni dar nu va puteti abtine ???? eu zic k ar trebui luate masuri pt cei care executa comenzi impotriva altor admini oricare ar fi motivul , ai ceva cu el faci un demo sau un print il dai la vers si rezolva el situatia . Va apucati voi sa va certati pe srv dar si pe forum sa vada lumea cat de batuti in cap suntem si k nu putem sa rezlovam o problema interna fara sa vada nimeni ..K TREBUIE SA FACETI VOI SHOW eu zic sa termianti cu prostiile si sa va reveniti un pic si sa ganditi prima data ceea ce faceti si apoi sa actionati . Sper sa se rezolve chestia asta cat mai repede si sa nu mai apara astfel d probleme. | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:14 pm | |
| macota si atunci cand mi-ai dat ban 100 de min mi lai dat in felul urmator ..... te-a acuzat f3n de cod si eu am zis ca are dreptate apoi mai injurat te-am injurat si eu si u mi-ai dat ban ......... deci obisnuiesti a injuri .......... |
|
| |
Razvanelinho Junior Member
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:15 pm | |
| Mascota aici te`ai bagat naspa singurel dupa parerea mea ca eu m`am bagat cand am vazut ca i`ai zis tu lu` steroid "puti a no recoil" e corect ce ai facut? | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Ma am citit acolo...mascota a zis ca pute a no recoil...CE PANA MEA CAUTA DUDU SI RAZVAN SA SARA PE EL PT O GLUMA FRATE?! ASTA NU INTELEG MA NEBUNIE,ASTA!Sa se apere ,ca are dreptul,dar am ajuns sa facem un roman de comedie-drama.Numai...abia astept sa inchida vers topicu...sa ia admine..si gata...am vazut in reclamatia lui mascota "dudu iar ne vedem pe forum" si in loc sa raspuna dudu....razvan :"ne vedem"..da ce sunteti ma voi,cei 2 muschetari cu colt?! Pana se trezeste vers mai faceti 3 pagini...nu inteleg ma,v-am sugerat de atatea ori,si o mai fac INCA ODATA.FACETI O CONFERINTA PE MESS...ca nu-i tati asa greu.Lamuriti civilizat,daca e nevoie chemati-l si pe vers,costelino,zauper...oricine ,dar terminati cu tam tamul pe forum ma...
Maine ma duc sa imi caut mormant~! | |
|
| |
nebunieeeEEEeee Member
Numarul mesajelor : 463 Data de inscriere : 15/11/2009 Varsta : 32 Localizare : Ploiesti
| *hai baietii..hai ca se poate..inca putin si facem 3 pagini _PUBLICITATE!!!! *nu pierde-ti nici un episod din serialul nostru BAH VA CERTATI DEGEABA!!! VINE VERS aKM ne DA RemOVE la TOTI CanD s_o UmPLE dE DrAci!!! | |
|
| |
mascota Junior Member
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:18 pm | |
| dudule ti-am dat ban pentru faptul ca ai adus injurii altui admin iar eu am avut dovezi care le-a vazut toata lumea pe cand tu ai venit cu mana in san | |
|
| |
Numarul mesajelor : 392 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 31 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:20 pm | |
| Kiddo , mascota mi`a zis mie de forum , ca eu cu el am mai fost odata pe forum . Si de unde gluma fratele meu? ai perceput`o tu ca o gluma? lasa`ma tati cu dume de astea...Sa dam totu` pe fatza frate..nu mai dati coteli..glume si restu...lasa`ma cu asta...ca`mi sari in cap degeaba...da` frate il apar pentru ca mananca lumea flori fara dovada...si am mai vorbit cu versusu odata chestia asta... | |
|
| |
mascota Junior Member
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:22 pm | |
| eu am inchis | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:22 pm | |
| eu am inteles ca mascota mi`a zis mie de forum, aici poate ma insel nu va contrazic , eu am venit pe forum sa raspund la acuzatiile aduse la adresa mea.ms | |
|
| |
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:25 pm | |
| scz ca ma bag dar sunt de acord cu kiddo ,cred ca avem un record la certuri intre admini si Razvan nu am nimic cu tine dar tot ai zis tu "VA E LENE",invata-l asta si pe DUDU el statea bine si se juca si se tot ruga de noi sa ii facem poze unuia ca el sa se joace..... | |
|
| |
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 10:27 pm | |
| eu am vorbit doar de cei care acuzau in seara asta. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Joi Feb 04, 2010 11:00 pm | |
| Mamă ce e aici....dacă eram la română nu cred că citeam atât... Deci....ce văd eu aici nu mă aduce decât la o singură concluzie....AM ADMIN,MĂ DOARE-N PAISPE! Nu e aşa dragii mei,nu toată lumea e a voastră... Fiecare are gramul lui de adevăr,dar nu aşa trebuie să vă comportaţi...nu faceţi decât să faci sex cu un prezervativ SPART! Trebuie puţină ordine,disciplină şi foarte mult bun simţ! Sincer...nu am nimic cu nimeni...dar DUDU...eşti cam tare în gură şi iei apărarea tuturor jucătoriilor pe motivul "e de-al meu"...Te-ai luat şi de mine,dar nu am vrut să fac haz de negatz...Avem numele Cartofi cu Ouă...TINK! Zuper a spus că va da ban la celor ce vor mai creea astfel de discuţi...nu te-ai ţinut de promisiune! WORNG bilă neagră (glumesc) Aşa trebuie făcut ca să nu mai existe probleme de acest gen! P.S. "Mă mai repet încă ODATĂ!!" "MARE E GRĂDINA DOMNULUI,MULŢI I-AU SĂRIT GARDU!!!" (greşeală intenţionată pentru dragii cronicari) | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Vin Feb 05, 2010 5:25 am | |
| - Hasles a scris:
Zuper a spus că va da ban la celor ce vor mai creea astfel de discuţi...nu te-ai ţinut de promisiune! WORNG bilă neagră (glumesc)
mori, nu eram pe server | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Vin Feb 05, 2010 6:56 am | |
| FRATIILORR terminati!! Sa ajuns mai rau ca la wrestling cand e 1v1 mai vin vreo 7-8
off:Nu vreau sa imi imaginez ce se va intamplat daca se fac subforumuri si la alte jocuri gen wow,lineage...crek as auzi toata ziua baa ala mia furat nush ce item .... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Vin Feb 05, 2010 9:05 am | |
| |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Vin Feb 05, 2010 9:26 am | |
| ... Razvan numai te baga pt nimeni,nu e fratito si punct. Dudu invata regulile de adminat si lasa superioritatea deoparte...iti spun eu ca nu te considera nimeni superior. Mascota...cu toate ca nu prea am ce....termina cu glumele care au posibilitatea sa nu fie intelese de toata lumea. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva Vin Feb 05, 2010 11:06 am | |
| ma idiotilor voi credeti ca eu stau sa citesc 4 pagini pt voi? sa lamurim cv mascota injura pe stereoizi da? sa vina steroizi sa faca reclamatie frate nu vii u ca e prietenul tau u ca admin ii faci reclamatie altui admin doar daca intrece masura si nu va mai dati voi gag...kick...si ce va mai dati intre voi singurii care au voie sa faca asta is eu cu costelino cand ceri admin uiti de prieteni uiti de tot daca stii ca ai prieteni rai de gura nu mai cere admin sau potoleste-i si alta chestie pt care sunteti idioti suspectezi pe cnv de cod?faci demo/poze...nu incepi sa faci panarama ca are cod | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nu se poate asa ceva | |
| |
|
| |
| nu se poate asa ceva | |
|