Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Varsta : 31
Localizare : Craiova Romania

Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva Empty
MesajSubiect: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMar Feb 16, 2010 9:45 pm

Este vorba despre Lyon 1-0 Real Madrid.Scuze pentru acest post dar decat sa sparg prin casa mai bine fac postul asta .NU MAI POT ...NU SUNT IN STARE :Benzema,Kaka,Alonso,C.Ronaldo sa bata pe Lyon .Oricum nu am nimic sa ii reprosez lu Iker Casilias ,la golul ala nu avea ce sa faca DAR MORRRR DE NERVIIII....Gata ,calm ,Stop.Bine macar ca e 1-0 si pe Bernabeu(pentru necunoscatori Bernabeu=acasa) sa aiba o sansa ,daca nu bat nici acolo ..... Cred ca sparg monitoru .....Nici macar nu se televiza si ma chinui sa il gasesc pe net ....DOAMNEEE....Gata STOP CALM !!!...Hala Madrid !!!
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMar Feb 16, 2010 9:47 pm

FORTZA MANCHESTER !!!!!!!!!!!!
HAI STEAUA !!!
Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva 23015 Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva 23015 Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva 23015
Sus In jos
GiuLe
Newbie
GiuLe

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 17/12/2009
Localizare : Somewhere in HAWAI

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMar Feb 16, 2010 9:57 pm

Eu nuj ce dracu tot te ofitici cu Realu' tau cu tot..
Frate toate vedetele de la Real sunt numai fentosi ..si pizdosi ..Gen Ratatu de Cristiano Ronaldo ..

Mi'a placut foarte mult asta'seara Man Utd ...Un mare jucator este Rooney ! Aici se vede valoare de echipa mare !
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMar Feb 16, 2010 11:24 pm

Lasă frate că şi eu am pierdut pe ei... Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva 51481

Mingea e rotundă
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Localizare : Craiova Romania

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMier Feb 17, 2010 2:21 pm

oricum daca nu se califica chiar mor de ofticaaaa!!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMier Feb 17, 2010 2:24 pm

a deci in ultimii 5 ani ai murit de oftica ?=))

ca,cam real din optimi ies mai mereu :))

si-asa am pierdut aseara aveam handicap pe ei,si au fost handicapati de tot.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva EmptyMier Feb 17, 2010 2:39 pm

da zi mie unu care nu ia pierdut aseara.........vai STEAUA lor cu tot cu CR
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva   Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva Empty

Sus In jos

Disper-nu-se-mai-poate-asa-ceva
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» nu se poate asa ceva
» ceva de zis !
» se poate va rog?
» asa nu se poate
» Nu se mai poate!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente