rbY. Newbie
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 23/01/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Reclamatie Ck Sam Ian 23, 2010 8:19 pm | |
| Numele dvs. : rbY. Numele adminului reclamat : Ck Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Erau CODATI pe servar si nu lua masuri , se juca nu avea nici-o gara omu. Si vb si gura fara el a zis sa tac ca bubui :-| Dovada (Se accepta doar Print la consola) : http://www.postimage.org/image.php?v=Pq56bB0Sanctiunea : Suspendarea adminului si asa nu isi face treaba. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie Ck Sam Ian 23, 2010 8:44 pm | |
| Auzi...in primu rand dupa ce ai inceput sa tzipi p`acolo...m`am dat spec ma uitam pe ei in al doilea rand i`am dat blind si apoi kick...mai mult nu am ce face si in al treilea rand...dupa ce am luat masuri ma iei u pe mn la p... ...vezi`ti mai acesta de treaba ta |
|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie Ck Sam Ian 23, 2010 10:10 pm | |
| acuma incepeti voi frate? terminati we !!! | |
|
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: Reclamatie Ck Sam Ian 23, 2010 10:55 pm | |
| mda:)) inca un serial "Ck vs. rby" | |
|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie Ck Dum Ian 24, 2010 7:01 am | |
| Oarecum off-topic: rBy, care erau codatii? mai ai niste nume? Oarecum on-topic: observ ca nu era singurul admin de pe server Si mai on-topic: nu dau dreptate nimanui si nici n-o sa ma bag in discutia asta (mai putin prima intrebare) dar n-af fi de acord cu suspendarea adminului doar pentru un "taci ca bubui". Pe cati i-am porcait eu cand m-au enervat... ar trebui sa mi se suspende si accesul la internet . Eu sa sa va pupati, sa va impacati, sa va iubiti ca-n prima zi. P.S. mult off-topic, dar: rbY, tu de ce nu faci o cerere de admin? ai orele, ai steam, joci f bine, te intelegi bine cu toata lumea de pe srv... (poate ma plezneste vers ) | |
|
rbY. Newbie
Numarul mesajelor : 64 Data de inscriere : 23/01/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie Ck Dum Ian 24, 2010 10:53 am | |
| - FlanTz a scris:
- Auzi...in primu rand dupa ce ai inceput sa tzipi p`acolo...m`am dat spec ma uitam pe ei
in al doilea rand i`am dat blind si apoi kick...mai mult nu am ce face si in al treilea rand...dupa ce am luat masuri ma iei u pe mn la p... ...vezi`ti mai acesta de treaba ta Nu te-a luat nimeni la p.... nici macar nu am injurat :)) ti-am spus doar sa ai grj si tu la aia dar vorbeam singur! Stiti foarte bine k nu sunt genu cu reclamatii dar ma ofticam rau k tu jucai si nu faceai nimik. Si cu asta gata . nu mai spun nimik , sper doar sa iti dai seama k ai gresit | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie Ck | |
| |
|