Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Care dintre admini nu ma suporta :-?

In jos 
+3
cris
nebunieeeEEEeee
versusu
7 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Care dintre admini nu ma suporta :-? Empty
MesajSubiect: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 11:10 am

Am sa fac un joc .Foarte simplu de jucat . Toti adminii sunt rugati aici sa posteze daca ii enervez sau nu , sau daca nu ma suporta . Si de ce [pentru cei cu nu] . Urmaresc cv. la fiecare dintre voi , si nu prea am chef sa ma mai cert asa cu alti admini ... din nimicuri Care dintre admini nu ma suporta :-? 44142
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 11:21 am

deci sa te lamuresc
nu are nimeni nimic cu tn
pe flantz eu l-am pus sa faca reclamatie ca sa nu zici ca ti-am scos adminu asa din senin
voi credeti ca daca nu sunt pe server nu stiu ce se intampla pe server?
cand ati gresit cu cv am aflat imediat
apar 3000 de ferestre la mess si la steam in care incep toti sa imi spuna ce s-a intamplat
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 11:26 am

Nu am nevoie de lamurimi . Nu imi trebuie asa cv . Un singur lucru v-am cerut : Sa imi ziceti pe care ii enervez si pe care nu , si de ce .
Ce e asa greu ?
Sus In jos
nebunieeeEEEeee
Member
nebunieeeEEEeee

Numarul mesajelor : 463
Data de inscriere : 15/11/2009
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 11:31 am

Esti nebun ma? Pe cine sa enervezi? Care dintre admini nu ma suporta :-? 134176
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 11:38 am

Pe mai multi ... ma , doar raspunde la intrebare . Nu vreau sa fie alte prostii pe topic ..doar sa stiu "da ma enervezi, pentru ca [de ce] " , "nu nu ma enervezi ..." ..atat vreau sa stiu ( :
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 11:51 am

vers dai closed
e banal acest topic
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 12:23 pm

Lasă-l,e deschis special pt el!

Mie îmi eşti simpatic,dar în legătură cu treaba de azi...când suntem mai mult admini pe servăr..nu iei decizia singur,intrebi...e bine,nu e bine...
Oricum,din greşeli înveţi!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 3:19 pm

Pe mine ma enervezi! Mai ales cans sunt in sedinte si tu ma intrebi de gradient Care dintre admini nu ma suporta :-? 325851 Care dintre admini nu ma suporta :-? 639805 .
In rest ... esti acceptabil Care dintre admini nu ma suporta :-? 639805

Cat despre chestia de azi ( despre care am citit ) ... ai gresit-o. Ca si pe prima. Parerea mea: RTFR Care dintre admini nu ma suporta :-? 656595
Da, stiu ca nu esti nici primul, nici singurul. Cel putin in ultima vreme se dau harti la vot la discretie, fara macar sa fie consultati ceilalti admini. Dar... asta e, tu ai picat Care dintre admini nu ma suporta :-? 656595

Si acum... sincer, nici eu nu sunt de acord cu toate regulile... dar nu mi-a facut nimeni reclamatie pana acum Care dintre admini nu ma suporta :-? 522368
Deci: mai multa grija... si cand "indoi" regulamentul ai in vdere ori sa fie o decizie obiectiv buna, or sa ai sustinerea celorlalti admini de pe sv. Altfel, ti-o furi!
Sus In jos
GiuLe
Newbie
GiuLe

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 17/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Somewhere in HAWAI

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 3:19 pm

Ce'aveti ma cu omule ? Care dintre admini nu ma suporta :-? 819622
Mi se pare foarte de treaba ...fata de altii .. !!
Pentru ce sa'i luati adminu ?! Pentru ca a schimbat singur el harta..si nu a intrebat pe nimeni ?! Pff ..fratilor atat haz pentru nimic ... Care dintre admini nu ma suporta :-? 44142 ..
PS: "Omul din greseli invata" !
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 4:13 pm

giule care parte din "NU SCHIMBATI HARTA" o intelegi?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 4:37 pm

Lasa-l Vers...si-a exprimat si el parerea :* . Si nu vreau cearta pe topicul asta :-w astept pareri Care dintre admini nu ma suporta :-? 823861
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 5:01 pm

giule:))...asta e singurul admin foarte de treaba k face ce ii spune el :))
war iti aduc o acadica :>..sau dak spunem toti k ne enervezi...iti iei jucarelele si pleci :D?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 5:25 pm

Auzi pustiule , nu am chef sa ne certam Care dintre admini nu ma suporta :-? 44142 dar vad ca prostia ta te inspira sa spui numai chestii pe care le faci tu (: .. ce sa fac .. asa te-ai nascut asa esti . Atat ai asteptat si tu momentul asta ... sa imi faci o reclamatie ca disperatul ... numai asta iti statea in minte ... :-j
Sus In jos
GiuLe
Newbie
GiuLe

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 17/12/2009
Localizare : Somewhere in HAWAI

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 5:31 pm

Flantz ia incearca sa ma eviti ...ai inteles ?! ... Care dintre admini nu ma suporta :-? 44142
Crezi ca imi pasa daca asculta sau nu asculta ce zic eu ? Am zis ca e de treaba ....asa ca BYE ..
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Localizare : Craiova Romania

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 5:39 pm

iar incepe un nou serial?Un motiv banal de cearta si un topic banal...ma rog ...eu zic sa il inchizi vers...
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? EmptyMar Feb 02, 2010 5:43 pm

topic copilaresc
Care dintre admini nu ma suporta :-? 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care dintre admini nu ma suporta :-?   Care dintre admini nu ma suporta :-? Empty

Sus In jos

Care dintre admini nu ma suporta :-?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» admini care dau bani=admini ratati
» Atentie!!!
» cerere avatar
» Care doreste steam...
» unu care nu mai are ce cauta pe server

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente