fratilor haideti sa nu mai facem reclamatii atata..haideti sa fim uniti la bn si la greu...dak a gresit ...se mai intampla...deci va rog eu frumos sa nu mai faceti atatea reclamatii:( cei care mai fac reclamatii duceti-va cu oile frate...
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: propunere Mier Feb 03, 2010 5:24 pm
fratele meu sunt d acord cu tn....
dar ai cu cn sa discuti?
discuti cu luci d la 10 si cu crZZZZZZZ?
astia doi sa se ia de mana si sa se arunce in dunare k,ku ei nu ai ce discuta..
amandoi dabia asteapta sa zica unu cv k si gata face reclamatie
nu ai ce sa le faci
crZZ Newbie
Numarul mesajelor : 181 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: propunere Mier Feb 03, 2010 6:24 pm
bai copil de 16 ani am mai explicat si vad ca pentru tine tre sa ma repet daca nu lu`am ban naveam pentru ce sa fac reclamatie daca nu imi dadea slay kick gag ban isi baga `n morti mei nu aveam probleme cu el da omu nu`si incape`n pantalon asa ca te rog frumos tu sa`ti vezi de problemele tale si sa nu ma mai incluzi pe mine in posturile tale ca nu am nimic cu tine ca pe server vad ca esti baiat bun tu
LuCyAnO Newbie
Numarul mesajelor : 93 Data de inscriere : 18/12/2009 Varsta : 32 Localizare : bucuresti
Subiect: Re: propunere Mier Feb 03, 2010 7:43 pm
aL, esti ... cum adik, dak iau ban/kick etc aiurea... sa stau k protu sasi bata altii jok d mn ?! :| aruncate tu in marea maroz!!! EMONEL !!! U ai admin, iti poti face dreptate, dar eu ? nu mai vb aiurea... !!
dEad;x<3 alivE;x Newbie
Numarul mesajelor : 52 Data de inscriere : 14/01/2010 Varsta : 33 Localizare : BucHaReSt
Subiect: Re: propunere Joi Feb 04, 2010 5:48 am
GG sa nu ne m-ai certam a-ti vazut la mn vreo reclamatie????????? !! astept !!! raspunsuri
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: propunere Sam Feb 06, 2010 11:43 pm
ALINE tata termino cu tiganeala ai inebunit ... eu iti dau un sfat ca un prieten de pe server tovaras sau cum vrei tu , erai bine cum erai inainte acum ce ai frate daca nu ti sta pumnu legat de mana si fuge dute tata de baga box te satura aia de dinti scosi ochi machiati de o sa te simti bine ... eu vreau sa scap de nebunia asta din romania de numai stiu si vad ca mai tare intr un n ea . nu va suparati dar Romania la momentul de fatza e la nivelul de Jungla. nu stiu daca mai iesim din nivelul asta catastrofal vreodata. la tembelizor emisiuni gen tata lu mama mama lu tata fiicasa lu masa soacrasa lu nevastata si numai porcarii de astea. asa cum e el antipatic m. badea da le zice pe nume tata. TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL