| Propunere | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Propunere Sam Iul 25, 2009 12:23 pm | |
| Propun sa se schimbe hartile care se dau la vot din amx . Nu e deloc bine ca se dau numai awp_bycastor sau de_dust2_2006 .. hartile trebuie puse numai astea cunoscute gen : de_dust2, de_inferno .. si in caz ca sunt putin fy_snow, de_dust2_long din cand in cand .. Daca nu e niciun admin pe sv si intra o harta foarte mare sau o harta necunoscuta se goleste serverul . |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 12:32 pm | |
| la aceasta propunere sunt contra absolut eu vreau sa se joace toate hartile nau decat sa iese sunt alte servere pe care se joaca harti de care nici nam auzit aia cum reusesc? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: RE : Propunere Sam Iul 25, 2009 12:35 pm | |
| Era doar o parere .. astia o sa aleaga MEREU si MEREU bycastor si numai asta se joaca .. + ca am vazut ca aleg aia harti cu JEEPURI ? ce jucator normal si bun crezi tu ca joaca harta aia ? |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 12:37 pm | |
| aia e faina si de cate ori poate sa vina bycastor la vot | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 12:39 pm | |
| Nu stiu frate eu vroiam doar binele serverului . Ieri in 2 ore cat am jucat a fost de 4 ori bycastor asa ca se poate de multe ori sa iasa .. aa si restu` a fost de_dust2_2006 .. In fine, fa cum vrei lasa hartile alea si gata, imi pare rau ca am facut topicu` asta |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 1:01 pm | |
| Incerca si tu Versusu sa bagi in mapcycle tote hartile serverului ca eu nu cred ca alea sunt toate hartile serverului eu cand am dat in votemapmeu nu prea am avut ce sa aleg si de aia a iesit atunci iar inferno |
|
| |
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 1:20 pm | |
| pai deca dak u din 17 harti nu ai avut ce sa alegi...nush ce sa zic awp_bycastor cs_assault_december cs_italy de_cbble de_dust de_dust2 de_dustyaztec de_inferno de_nuke de_train de_westwood de_dust2_2006 de_dust2_2009 de_jeepathon2k de_kefar de_zook de_inferno2 | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 3:49 pm | |
| ceea ce nu`mi place e ca nu pot da vot cand sunt la inceputul sau mijlocul hartii .. de exemplu eram 2 oameni pe sv si jucam ca prostii de_dust2 ! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 3:56 pm | |
| Cum sa nu ai voie ma ? Mi s`a intamplat si mie dar caine parca cum a intrat a schimbat direct intr-o harta mai mica . Ceea ce mi se pare si normal . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 10:31 pm | |
| - FragstAR ;x a scris:
- Cum sa nu ai voie ma ? Mi s`a intamplat si mie dar caine parca cum a intrat a schimbat direct intr-o harta mai mica . Ceea ce mi se pare si normal .
Vorbeam cu tine ? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Sam Iul 25, 2009 11:23 pm | |
| Pai daca te vad incompetent ma simt sa te invat sa adminezi . |
|
| |
| Subiect: Re: Propunere Dum Iul 26, 2009 3:00 pm | |
| - FragstAR ;x a scris:
- Pai daca te vad incompetent ma simt sa te invat sa adminezi .
warn | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Dum Iul 26, 2009 3:38 pm | |
| VAI DE CAPU` MEU ! Pentru ce warn ? Ca e incompentent ? UITA`TE IN DICTIONAR DACA NU STII CE INSEAMNA, nu l`am jignit . INCOMPETÉNT adj., s. v. incapabil. E INCAPABIL ! Ma rog, poti sa imi dai ban pe forum |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Lun Iul 27, 2009 7:23 am | |
| Domnule Fragstar ! Eu pe vremea cand aveam admin tu nu erai pe serveru` asta ! Iar cand aveam eu admin nu se putea sa faci acest lucru .. acum am primit admin de putin timp si nu am avut timp sa incerc sa vad daca se poate sa fac cum spui tu ! te rog sa te abtii de concluziile trase de tine fata de o persoana , pana nu astepti sa se explice mai bine pentru unii oameni !
P.S. : Cand am nevoie de ceva am sa te caut pana atunci nu te baga in seama cu mine ! Nu am nevoie de sfaturile sau bagarile tale in seama !
Multumesc ! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Lun Iul 27, 2009 8:30 am | |
| Vorbeam cu tine ? Cand o sa am nevoie de parerea ta, o sa te anunt. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Lun Iul 27, 2009 9:12 am | |
| Nu vorbeai cu mine , vorbeai despre mine si asta ma priveste dar saracu` de tine esti prea invidios pe ceea ce am eu si nu stii cum sa te bagi in seama ! P.S. : Cu prima ocazie cum te`am prins ca ai calcat pe bec , ai ban pe toate cele legate de cs-addicted (server & forum) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Propunere Lun Iul 27, 2009 9:44 am | |
| GELOS PE CEI AI TU ? BAA TREZESTE-TE LA REALITATE, IMI INSPIRI MILA ! Cat despre forum, poti sa imi dai ban si acum, daca ai pentru ce . |
|
| |
| Subiect: Re: Propunere Lun Iul 27, 2009 9:45 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Propunere | |
| |
|
| |
| Propunere | |
|