Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Remove sau NU !?!?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 10:18 am

Cat despre copilasii astia inculti...eu zic sa se potoleasca :)
Tu crezi vers k eu ma apuc de injurat asa de nebun pe sv :))...k a intrat war sau misto =)) te inseli
Cat despre astia 2 de acuma cand mai zic ceva la adresa mea...o sa le fac pe plac de acuma sa stiti...doar k sa ii fac fericiti sa mi se scoata admin :D...chit k ii gluma chit k nu ;)...
Si app cn vrea sa raman fara admin ??...sa ridice un deget Remove sau NU !?!? 195690 ...asta din cauza la mucii astia 2 :))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:02 am

Suferi ... chiar imi pare rau ..topic ampixulea (: ... nici aici nu poti sa termini cu insultele .. unde naiba ai fost crescut ma ... Remove sau NU !?!? 424692 ... cat despre admin , sa ramana Remove sau NU !?!? 44142 ca dupaia o sa imi fie dor de gag/slay/slap-urile tale Remove sau NU !?!? 244176
Sus In jos
nebunieeeEEEeee
Member
nebunieeeEEEeee

Numarul mesajelor : 463
Data de inscriere : 15/11/2009
Varsta : 32
Localizare : Ploiesti

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:04 am

Ce drq aveti mintea asta de copii ma? care mai de care cu posturi remove si suferinte mai POTOLITIVA drq odata. Aveti si voi o varsta 16-17-18 ani..si va certati ca chiorii...va faceti reclamatie UNUL ALTUIA..!!!
-Noi suntem un grup ma? HALAL GRUP!!! Asa ceva nu am mai vzt ,va faceti reclamatie ca SCHIMBATI MAPA!!...CA VA INJURATI CA CHIORII!!! Prea multa prosteala aici..fiti si voi mai seriosi mai calmi ganditi si voi putin...ganditi si voi in echipa..luati-va apararea nu va certati asa degeaba!!

Si cu ASTA---> S@L
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:06 am

Bă terminaţi dracu...sunteţi JALNICI!!În loc să facem ceva bun,ne facem de râs!Vers nu cred că avem nevoie de astfel de admini,i-a masuri!

Şi tu Ck...adevăru e că eşti putin nebunic :-" ,dar nu fără motiv! Aşa că rămâi dracu în staf-ul nostru nu mă enerva şi tu!

Hai spor la joc,derbedeiilor!
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:36 am

Sunteti niste lesinati, Cu totii. Si va certati ca *****!

Pe de o parte v-ati strans o gasca de 3-4 care abia ati luat admin si v-ati gasit sa va luati de flantz, pe de alta parte asta in loc sa-si vada de treaba se pune la mintea voastra si isi pierde timpul cu voi!

Eu daca as fi Vers v-as da remove toturor care ati participat in distractia asta, de la Flantz pana la gasca lu' Misto, Warbringer, Giule (da giule, stiu ca ai doar slot) si cine/care mai e. Si gata, s-ar rezolva tooate discutiile pe server.

Pe de alta parte va promit ca daca sunt pe server si prind vreun fel de asemenea discutie (cu cea mai mica tenta provocatoare, nu trebuie neaparat sa injurati sau sa insultati), cu riscul de a ma umple si eu de reclamatii va dau direct ban, pana va linistiti, cu adminul vostru cu tot.

Daca nu sunteti in stare sa va gestionati relatiie intre voi nu ma astepts a puteti coordona activitatea pe server deci numeritati admin. Si gata.

P.S. Asta se aplica tuturor "glumetilor" (ca mai am eu clienti). Ori va comportati civilizat ... ori nu.
Sus In jos
nebunieeeEEEeee
Member
nebunieeeEEEeee

Numarul mesajelor : 463
Data de inscriere : 15/11/2009

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:39 am

Asta incercam si eu sa le explic.....dar probabil ca nu ai cu cine!!!
Sus In jos
GiuLe
Newbie
GiuLe

Numarul mesajelor : 114
Data de inscriere : 17/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Somewhere in HAWAI

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:46 am

Ha ?..De unde si pana unde eu ..?!
I'am zis lu Flantz asta sa ma evite ca nu ma doare de el doar atat ! ..
Si da crezi ca am ceva impotriva daca imi ia adminu ?! Crezi ca asta in adminu asta ?! Te inseli ...
Si chiar vreau sa mi'l ia ...chiar nu mai am nevoie ..!
Cius Remove sau NU !?!? 44142
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? EmptyJoi Feb 04, 2010 11:47 am

cand mai vad topicuri din astea handicapate aveti remove din start
vrei remove?un simplu pm e suficient
gata
ia mai duceti-va in ....
Remove sau NU !?!? 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

Remove sau NU !?!? Empty
MesajSubiect: Re: Remove sau NU !?!?   Remove sau NU !?!? Empty

Sus In jos

Remove sau NU !?!?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» remove
» Remove
» REMOVE ADMIN
» REMOVE ADMIN
» Remove Admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente