Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

remove

In jos 
+5
rIcO
iTR__
daNet
Hasles
mow3ed
9 participanți
AutorMesaj
mow3ed
Newbie
mow3ed

Numarul mesajelor : 66
Data de inscriere : 03/01/2010
Varsta : 36
Localizare : Maramures

remove Empty
MesajSubiect: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 2:39 pm

Va rog sa imi scoateti adminu pentru ca nu mai vreau sa adminez pe server cu toti inaptii de coconi .. pacat de comunitatea ce a fost odata ! Sanatate.
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 2:41 pm

Ba...Nu mai vb la nervi!

Hai sa vedem ce s-a intamplat...Am vazut doar un schimb de kick-rui intre tine,w0ken si swat.
Deci,explica!
Sus In jos
daNet
Member
daNet

Numarul mesajelor : 438
Data de inscriere : 14/03/2010
Varsta : 30
Localizare : Bm

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 2:43 pm

Am aruncat bomba in baza pe train si am stat cateva secunde cu awp si a zis ca imi da slay.
Intr-o runda mergeam spre bomba si s-a terminat timpul, mai ramasesem 2, mie mi-a dat slay si lu' ala nu.
De aici a inceput totul.
Sus In jos
mow3ed
Newbie
mow3ed

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 2:58 pm

Pai vorbesc la nervi pentru ca mie ciuda de ceea ce a fost candva ,in momentul de fatza toti coconii primesc admin doar pentru faptul ca tin acolo cateva redirecte..nimeni nu se gandeste la consecinte .

Eram pe de_train iar jucatorul '' w0ken '' campa cu awp in baza si bmb..i-am scris de BMB si el imi zice '' ce ai mah , nu vezi ca mai este timp ? ''..ok .. dupa care ii scriu ca urmatoarea tura cand mai face asa nu-i mai zic nimic si ia slay daca mai campeaza si nu merge dupa bmb.. trec cateva runde , bomba se pierde in baza la tero iar coconu era undeva prin baza la ct , scriu BMB , coconu incepea sa se plimbe , ajunge pe centru hartii cand mai erau 10 secunde , crezusem ca merge direct in baza , da de unde , el s-a intors sa urce pe scara de langa tren..timpul expira si ii dau slay , ok..incepe urmatoarea runda , plec din baza si nu fac bine 3 pasi ca primesc slay..si ghici de la cine, de la cocon..am ramas :O..ok , ma enervez si ii dau slay inapoi..urmatoarea runda iar primesc slay..ok , se schimba mapa pe de_nuke ..incepem sa jucam , primesc kick..intru din nou ii dau slay , el iar imi da kick..intru ii dau si eu kick , intra el imi da kick..si tot asa pana a vazut swat si i-a dat el kick..bineinteles ca intre timp s-au schimbat si niste vorbe intre noi urate , mai ales din partea coconului :)..

Treaba voastra dar eu nu mai adminez pe server cu toti coconii care nici macar nu pot lega 2 cuvinte fara ''plm'' sau sa faca o fraza completa fara cuvinte de cocalar !
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 3:13 pm

Scuzati-ma...
trecand peste cearta voatra in care woken e de vina, trimit un mesaj(sa nu mai fac alt topic)
Pentru Zauper: Zici ca sHigHe nu are cod nu?
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Varsta : 31
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 3:17 pm

Mowed usor sa ne lamurim ...
Woken, are dreptate mowe tu ca admin sa stai cu awp in baza si bmb in fata? ti'a dat slay pe drept iar tu nu trebuia sa raspunzi tot cu slay si apoi kick! o lamureati verbal ( limbaj decent ca sunteti pe public si sunteti ADMINI) + ca tu i'ai dat slay FAra motiv!
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 3:47 pm

Ma,voi 2 ati mai avut discutii,chiar din acelasi motive...Ce draq ma,ce nu ati inteles?!
NU SE EXECUTA COMENZI ASUPRA ALTUI ADMIN!!!!INDIFERET DE CIRCUMSTANTE!

Chiar e asa greu?!
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Localizare : Far from this shit place

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 4:54 pm

Eu incercam sa lamuresc problema verbal cu el(doar o incercare!) ,dupa care ban si as fii asteptat pedeapsa remove 522368 .Propun suspend lui woken remove 656595
Sus In jos
mow3ed
Newbie
mow3ed

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 4:57 pm

Dupa ce ca le dai o sansa sa admineze ei prin asta gasesc o scuza in a face ce vor ei .. primii care sunt obligati in a urma regulile sunt cei care fac parte din staff , corect ? Un player intra pe server iar daca ii place ce gaseste acolo ramane iar daca nu pleaca , de accea am zis eu ca trebuie sa fim atenti cu playerii . In schimb coconashii de admini fac ce le tuna lor prin cap iar cand gresesc tot ei sar de fund in sus , pai pana cand ? .. Adica noi (astia cu vechime pe server si la cs ) trebuie sa tacem si sa asistam la toate mofturile astora care cum am mai zis , nu pot face o fraza sau o propozitie fara sa foloseasca cuvinte de cocalar sau in loc de ( . ) pun PLM , si sa inghitim gandirea lor.

Ganditi-va bine inainte de a da admin , pana acum prin cate trebuia sa treaca un player pentru a avea admin , asta ati uitat de cand au intrat redirectele astea .. nu neg ca nu se face treaba cu ele dar mai tineti cont si de alte criterii de selectare , un lucru ce creste peste noapte tot asa si cade , deci mai bine incet si sigur decat repede si rau . Gata ca deviez.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 5:05 pm

Mowe3d ai si tu putin orgoliu.Ceri remove de la unu care pune plm in loc de . cum ai zis si tu. Stii ca esti mai vechi pe sv,stii ca ai o experienta cv mai buna,nu inteleg dc ceri remove.E si clar ca a gresit..e deja a doua abatere(cu ocazia asta poate primeste remove ,nu suspend). So..iesi putin afara,fumeaza o tigara ,calmeaza-te si revino .
Sus In jos
daNet
Member
daNet

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 5:11 pm

OK. dar cum a spus has, nu se executa comenzi de admin pe altii admini, ceea ce tu ai inceput sa faci.
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 5:14 pm

Ce josnic, acum incerci sa-i convingi pe altii sa primeasca si mow3d suspend/remove? eu i-am dat BAN lu glamo(admin) si alte banuri in care a hotarat ownerul ca l-am dat ampulea si nu am nimic remove 656595 nici macar suspend, si tu pentru un slay/kick ceri sanctiune?
Sus In jos
daNet
Member
daNet

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 5:16 pm

Eu? Nu cer nimic.
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 5:41 pm

daNet a scris:
OK. dar cum a spus has, nu se executa comenzi de admin pe altii admini, ceea ce tu ai inceput sa faci.
Am inteles eu prost?
Sus In jos
E:>cHo
Newbie
E:>cHo

Numarul mesajelor : 164
Data de inscriere : 30/01/2010
Varsta : 34
Localizare : I@sI

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 6:07 pm

@hasles intr`o asemenea situatie a procedat foarte bine mow chiar daca e interzis...tu ca admin ce exemplu dai la playeri ca stai cu bmb in baza?...apoi daca stau eu ca admin playerii ce sa mai faca? ...am inteles te`a luat valul jocului si nu ai bagat de seama de bmb dar odata ce tipa lumea BMB ai si fugit tata ...nu sa stai in ciuda p.... ca tu esti admin si faci ce vrei.... se respecta regulile "terro bmb , ct def"
- culmea e ca in acel moment chiar eram pe srv stand spec si facand un demo
- pt mai multe lamuriri am demo dar nu l`am postat pt ca vad ,ca nu sunt in contradictoriu

@woken stiind pt ce ai luat slay dc ai dat la randu tau slay?...statea mow cu bmb in baza?
- ca admin nu inseamna ca trebuie sa faci numai poze / dem ...ci sa dai si un exemplu playerilor...daca nu esti in stare treci in randul playerilor
- pe langa ca mow e mai mare in grad (parca asa stiu ca e helper) a procedat corect

@mow baga aim acolo si treci la joc

Ultima editare efectuata de catre E:>cHo in Mar Iun 15, 2010 6:10 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 6:08 pm

Woken, tu abuzezi cumva sau mi se pare?Stii prea bine cum trebuie sa joci, de ce provoci? Esti fragar? Pe langa asta, el ti-a dat slay pt ca nu ai pus bmb si fugeai de ea.. Tu ce motiv ai avut sa executi comenzi asupra lui??? Asta nu inteleg... Deci sfat: Revizuieste-ti comportamentul si ai grija pe viitor

Moweed, nu imi place cererea ta... Nu e deloc poetica :P. E prea trantita asa... Nici nu ar trebuii luata in seama de owneri :)
Sus In jos
mow3ed
Newbie
mow3ed

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 8:44 pm

Toate au fost la nervi spuse , recunosc ca m-a scos baietzashu asta din papuci rau de tot..dar cum zicea kiddo am iesit si eu la o tzigara si m-am calmat..apropo scrie la varsta 15 , eu va zic ca are 11 deoarece
chiar el mi-a zis , deci nush la ce ma asteptam la mai multe din partea lui , doh . nu contest deciziile nimanui in a da admin , dar va rog fiti mai severi si nu uitati de vechile criterii de selectie , nu doar redirecte si gata .
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 8:56 pm

Poftim...e bine sa fii si fumator din cand in cand
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove EmptyMar Iun 15, 2010 9:23 pm

Ok.Bine ca s-a rezolvat.

Sa nu facem un chat ca nu prea imi place sa citesc :)
Se da o sanctiune aici pe la cineva?sau ramane doar un avertisment?!
Sus In jos
danutz
Junior Member
danutz

Numarul mesajelor : 213
Data de inscriere : 24/01/2010
Varsta : 29
Localizare : pe strada

remove Empty
MesajSubiect: Re:remove   remove EmptyMier Iun 16, 2010 8:09 am

Parerea mea este sa i-a suspend...w0ken
Sus In jos
Continut sponsorizat

remove Empty
MesajSubiect: Re: remove   remove Empty

Sus In jos

remove
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Remove sau NU !?!?
» Remove
» REMOVE ADMIN
» REMOVE ADMIN
» Remove Admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | Jocuri video | FPS - First Person Shooter | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente