Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie cris

In jos 
+4
iTR__
^^SoRyN3L^^
Hasles
cris
8 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:01 pm

M-am saturat de acest admin cris..In ciuda multor acuzatii de cod(fara nici o dovada) si amenintari de ban la adresa mea..l-am lasat in pace..Am vazut de multe ori cum sufera de admin l-am lasat in pace..l-am scutit de reclamatie..dar de acum incolo va promit ca voi reclama orice greseala de adminat facuta de catre el..e clar ca are ceva cu mine..aseara imi schimba numele : din "BAG STEROIZI <3 mzq" in "CodataServerului" pentru ca asa vroia el..ca sa nu folosesc alta expresie...l-am intrebat dc mi-a schimbat numele mi-a raspuns ca asa sunt si dupa parerea lui trebe sa am numele asta..ok, inteleg ca ai ceva cu mine ca tot vrei sa ma prinzi cu coduri si sa faci pe marele admin sa ma banezi dar pana atunci lasa-ma in pace sa joc linistit..ok.
Ce s-a intamplat astazi e ceva diferit..nu e vorba de mine ci de un coechipier al meu de la CT..Weiss parca era numele..la ora 14:50, pe harta cs_assault_december ii da slay pt ca l-a omorat si "cica" nu se ducea la ostateci desi un alt CT ii luase deja si ii ducea in baza(si el era pe pod)...mai departe vedeti ce s-a intamplat in urmatoarele screenshoturi(mi-e lene sa scriu:)) )..
AAAAA..SI CRIS NU INCERCA SA MA INVETI TU REGULILE FUNDAMENTALE A UNUI SERVER CACI TE ASIGUR CA MA DESCURC MULT MAI BINE DECAT TINE IN A ADMINA UN SERVER..ceea ce faci tu este un abuz ..si le voi reporta de FIECARE DATA!..TINEMA MINTE!
screenshoturi:
http://img705.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img705/5135/cris1.jpg&via=mupload
http://img109.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img109/5019/cris2x.jpg&via=mupload
http://img683.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img683/8814/cris3.jpg&via=mupload
http://img687.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img687/6094/cris4.jpg&via=mupload
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:05 pm

Mda...ce sa zic ... asa mai face cris cateodata... (: .. si mie mi-a dat de maxim 2 ori de cand is pe server slay ca l-am ucis..dar inteleg (: ... dar acuma...cris mai usor ...
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:07 pm

tu cred ca mai bine taci din gura
nu te bagi tu sa faci regulile pe server
daca un jucator campeaza cu awp si ia slay..........nu te bagi tu
si raman la parerea ca ai cod
si app am exec vreo comanda asupra ta in afara de gag?
ca nu vad?si daca avea ceva sa reclame o facea weiss nu tu
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:22 pm

pot sa fac cate reclamatii vreua asupra abuzului tau de admin:)..ca nu ma opreste nimeni..cum te vad ca ai gresit iti fac reclamatie:)
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:26 pm

Aici e o ceartă contiunuă...

Rezolvaţi problema în particular,pe mess...nu aici!
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:27 pm

da nu te gandesti ca o sa gresesti tu?
ia mai reflecteaza?
ca de mine oricum nu scapi
sunt ca raia si nu te mai da drept fata.........zi ca esti teo si gata
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:46 pm

dupa parerea mea ...cris e cel mai bun admin din aceasta comunitate........sa revenim la subiect.. in privitna slayului pe care il lua ala...dak nu se duce la ostatici si campeaza ...automat se da slay....si in plus... deea tu esti avocatul aluia?? de faci raclamatie in loku lui ...........dak avea ceva de comentat venea el pe forum si discutam..:|
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 1:54 pm

cris..nush de unde ai aflat tu ca's fata:))..nu ma dau drept fata si nici nu m-am dat cand jucam cu numele Deea..cine ma intreba ii ziceam ca-s baiat....si eu daca gresesc ma sanctionezi (gag, kick,ban) in functie de gravitatea greselii..tu daca gresesti ai reclamatie:)
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 2:03 pm

nu ma ca va spun yo de ce a fc reclamatie
e o tevatura cu razvan ,dudu ,(yo am deschis topicul acela de 4 pagini) sunt colegi sau se cunosc
de aici a plecat toata reclamatia.........am aflat
da nu-i nimic ca si yo-s cu ochii pe ei 3
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 2:11 pm

razvan si dudu is prieteni Reclamatie cris 522368
scz offtopic continuati discutia
Reclamatie cris 279196
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 2:20 pm

n-am nici o treaba cu ei..intr-adevar ii cunosc..dar nu de asta am facut reclamatia ci ca dupa parerea mea suferi de admin..
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 2:36 pm

retardatii ca tine n-au ce cauta pe server
wers +1 warn..............da deja ma streseaza asta si mi-e sa no injur
mai bine taci si nu te baga in seama cu mine........clar?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 2:40 pm

warm pt ce:))?..ca te acuz?aparate:)..numi zi sa tac si fa ce ai de facut ..injura fa ce vrei ca , consecintele tu le suporti:)
aa si prb ca o sa iei tu warm pt acel "retardatii" :)
Sus In jos
slemy7
Newbie
slemy7

Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 06/02/2010
Localizare : Dubay

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 3:30 pm

Subscriu celor spuse de Deea. Si eu m-am saturat ca adminul Cris sa ma acuze pe nedrept ca sunt codat. Mi-a facut poze, mi-a facut demo, i-am dat si configul meu, am si steam, nu stiu ce mai vrea. Nu exista harta pe care sa nu se lege de mine spunandu-mi ca sunt codat.

http://img268.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img268/1892/crisia.jpg&via=mupload
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 3:34 pm

am mai spus-o nu ma pun la mintea unor retardati ca voi
copiii de 2 bani care altceva decat coade nu aveti in cap
deci la modul cel mai serios acum :nu mai am nici o placere sa joc
stau si vanez vreo 4 oameni ...........au dreptate unii admini cand zic ce zic
normal ca au ce au cu mine ca doar yo stau pe ei tot timpul.....dar nu scapa ei usor asa de mine
Sus In jos
slemy7
Newbie
slemy7

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 4:08 pm

Ti-am vorbit frumos cris, asta e limbaj de admin? cer lui Versus sa iti dea warn pe forum!
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 4:57 pm

nici nu era nevoie de reclamtie ,cris nu a gresit cu nimik ca ia dat slay fiindaca jocul e bazat pe ostateci si bomba nu pentru campat asa ca steroizi ia-o mai usor frate ca iti pui lumea in cap iar tu slemy am 2 demouri in care o sa le vizioneze un prieten in slow motion atunci sa te vad artistule in mp5,pana atunci jucati linistiti si terminati cu reclamtiile cum am zis va puneti lumea in cap
Sus In jos
slemy7
Newbie
slemy7

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 5:14 pm

Reclamatie cris 493466
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Localizare : Ploiesti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 5:15 pm

Nu înţeleg, ce vreţi să demonstraţi!?

Slemy,dacă a zis că tu şi mirko sunteţi codaţi,te-a lovit cu vreo palmă?vede-ţi frate de lumea ta!

Bag steroizi,din câte ştiu eu,nu prea ai voie sa te iei în gură cu adminu,e una dintre reguli.Are tot dreptu să-ţi :
-facă poze de câte ori există dubi în privinţa jocului tău,
-să-ţi dea slap/slay dacă faci camp şi nu îndeplinişti sarcina de CT/TERRO,
-să te baneze atunci când are un demo şi crede că ai coduri,chiar dacă nu e aşa...deaia este forumu`!

După aceste reclamaţi,am să devin puţin mai aspru la ceea ce priveşte ADMINAT!
Nu mai admit nimic,am fost maleabili şi s-a ajuns să picăm de PROŞTI!
Să vedeţi atunci reclamaţi record!

Ne mai auzim!
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 5:32 pm

asa hasles joaca tare Reclamatie cris 451129
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 5:49 pm

ce dur e has..... Reclamatie cris 639805 Reclamatie cris 493466 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 462222 Reclamatie cris 229293 Reclamatie cris 229293
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 5:49 pm

Nu cred ca mai e vreun admin dupa srv asta dispus sa stea 100 de runde pe cnv ...daca joci ciudat are tot dreptul sa te suspecteze si mai ales sa iti faca poze,cum zice hasles,de cate ori apare ceva suspect.
Sus In jos
slemy7
Newbie
slemy7

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 5:54 pm

Nu ati inteles... de cate ori i se pare ceva suspect la mine sa-mi faca poze-demo, ce vrea el, dar nu sa ma acuze in gura mare ca is codat.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 6:05 pm

si care iti e problema?
ca nu inteleg?
ai venit aici dupa ce te-au banat pe alte servere
da o sa zbori si de aici....stai linistit.......chiar daca nu mai am admin
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Feb 09, 2010 6:23 pm

hai mah cris...nu te face nimik sa te razgandesti ....nu pleca . k esti un admin bun :) ...nu merita sa renunti din cauza unor..:D...vers dai Reclamatie cris 471947 Reclamatie cris 471947 Reclamatie cris 471947 Reclamatie cris 471947 si sa nu ii scoti adminu lu cris:-w chair dak vrea:-w
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris Empty

Sus In jos

Reclamatie cris
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Reclamatie cris!
» reclamatie cris
» RECLAMATIE CRIS
» RECLAMATIE CRIS
» reclamatie cris

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente