| Reclamatie cris | |
|
+4iTR__ ^^SoRyN3L^^ Hasles cris 8 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:01 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:05 pm | |
| Mda...ce sa zic ... asa mai face cris cateodata... (: .. si mie mi-a dat de maxim 2 ori de cand is pe server slay ca l-am ucis..dar inteleg (: ... dar acuma...cris mai usor ... |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:07 pm | |
| tu cred ca mai bine taci din gura nu te bagi tu sa faci regulile pe server daca un jucator campeaza cu awp si ia slay..........nu te bagi tu si raman la parerea ca ai cod si app am exec vreo comanda asupra ta in afara de gag? ca nu vad?si daca avea ceva sa reclame o facea weiss nu tu | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:22 pm | |
| pot sa fac cate reclamatii vreua asupra abuzului tau de admin:)..ca nu ma opreste nimeni..cum te vad ca ai gresit iti fac reclamatie:) |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:26 pm | |
| Aici e o ceartă contiunuă...
Rezolvaţi problema în particular,pe mess...nu aici! | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:27 pm | |
| da nu te gandesti ca o sa gresesti tu? ia mai reflecteaza? ca de mine oricum nu scapi sunt ca raia si nu te mai da drept fata.........zi ca esti teo si gata | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:46 pm | |
| dupa parerea mea ...cris e cel mai bun admin din aceasta comunitate........sa revenim la subiect.. in privitna slayului pe care il lua ala...dak nu se duce la ostatici si campeaza ...automat se da slay....si in plus... deea tu esti avocatul aluia?? de faci raclamatie in loku lui ...........dak avea ceva de comentat venea el pe forum si discutam..:| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 1:54 pm | |
| cris..nush de unde ai aflat tu ca's fata:))..nu ma dau drept fata si nici nu m-am dat cand jucam cu numele Deea..cine ma intreba ii ziceam ca-s baiat....si eu daca gresesc ma sanctionezi (gag, kick,ban) in functie de gravitatea greselii..tu daca gresesti ai reclamatie:) |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 2:03 pm | |
| nu ma ca va spun yo de ce a fc reclamatie e o tevatura cu razvan ,dudu ,(yo am deschis topicul acela de 4 pagini) sunt colegi sau se cunosc de aici a plecat toata reclamatia.........am aflat da nu-i nimic ca si yo-s cu ochii pe ei 3 | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 2:11 pm | |
| razvan si dudu is prieteni scz offtopic continuati discutia | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 2:20 pm | |
| n-am nici o treaba cu ei..intr-adevar ii cunosc..dar nu de asta am facut reclamatia ci ca dupa parerea mea suferi de admin.. |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 2:36 pm | |
| retardatii ca tine n-au ce cauta pe server wers +1 warn..............da deja ma streseaza asta si mi-e sa no injur mai bine taci si nu te baga in seama cu mine........clar? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 2:40 pm | |
| warm pt ce:))?..ca te acuz?aparate:)..numi zi sa tac si fa ce ai de facut ..injura fa ce vrei ca , consecintele tu le suporti:) aa si prb ca o sa iei tu warm pt acel "retardatii" :) |
|
| |
slemy7 Newbie
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 33 Localizare : Dubay
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 3:30 pm | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 3:34 pm | |
| am mai spus-o nu ma pun la mintea unor retardati ca voi copiii de 2 bani care altceva decat coade nu aveti in cap deci la modul cel mai serios acum :nu mai am nici o placere sa joc stau si vanez vreo 4 oameni ...........au dreptate unii admini cand zic ce zic normal ca au ce au cu mine ca doar yo stau pe ei tot timpul.....dar nu scapa ei usor asa de mine | |
|
| |
slemy7 Newbie
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 33 Localizare : Dubay
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 4:08 pm | |
| Ti-am vorbit frumos cris, asta e limbaj de admin? cer lui Versus sa iti dea warn pe forum! | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 4:57 pm | |
| nici nu era nevoie de reclamtie ,cris nu a gresit cu nimik ca ia dat slay fiindaca jocul e bazat pe ostateci si bomba nu pentru campat asa ca steroizi ia-o mai usor frate ca iti pui lumea in cap iar tu slemy am 2 demouri in care o sa le vizioneze un prieten in slow motion atunci sa te vad artistule in mp5,pana atunci jucati linistiti si terminati cu reclamtiile cum am zis va puneti lumea in cap | |
|
| |
slemy7 Newbie
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 5:15 pm | |
| Nu înţeleg, ce vreţi să demonstraţi!?
Slemy,dacă a zis că tu şi mirko sunteţi codaţi,te-a lovit cu vreo palmă?vede-ţi frate de lumea ta!
Bag steroizi,din câte ştiu eu,nu prea ai voie sa te iei în gură cu adminu,e una dintre reguli.Are tot dreptu să-ţi : -facă poze de câte ori există dubi în privinţa jocului tău, -să-ţi dea slap/slay dacă faci camp şi nu îndeplinişti sarcina de CT/TERRO, -să te baneze atunci când are un demo şi crede că ai coduri,chiar dacă nu e aşa...deaia este forumu`!
După aceste reclamaţi,am să devin puţin mai aspru la ceea ce priveşte ADMINAT! Nu mai admit nimic,am fost maleabili şi s-a ajuns să picăm de PROŞTI! Să vedeţi atunci reclamaţi record!
Ne mai auzim! | |
|
| |
mascota Junior Member
Numarul mesajelor : 278 Data de inscriere : 30/09/2009 Varsta : 38 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 5:32 pm | |
| asa hasles joaca tare | |
|
| |
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 5:49 pm | |
| | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 5:49 pm | |
| Nu cred ca mai e vreun admin dupa srv asta dispus sa stea 100 de runde pe cnv ...daca joci ciudat are tot dreptul sa te suspecteze si mai ales sa iti faca poze,cum zice hasles,de cate ori apare ceva suspect. | |
|
| |
slemy7 Newbie
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 5:54 pm | |
| Nu ati inteles... de cate ori i se pare ceva suspect la mine sa-mi faca poze-demo, ce vrea el, dar nu sa ma acuze in gura mare ca is codat. | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 6:05 pm | |
| si care iti e problema? ca nu inteleg? ai venit aici dupa ce te-au banat pe alte servere da o sa zbori si de aici....stai linistit.......chiar daca nu mai am admin | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie cris Mar Feb 09, 2010 6:23 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie cris | |
| |
|
| |
| Reclamatie cris | |
|