Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie cris

In jos 
+3
mascota
cris
versusu
7 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 12:28 pm

Numele dvs. : TheFucker
Numele adminului reclamat : Cris
Motiv reclamatie (o mica explicatie) :
Harta: Dust 4

Dupa cum se vede si in print screenuri nu am amenintat doar am facut o observatie...si asta pt ca nu e prima oara cand cris abuzeaza de slay atat la adresa mea cat si a altora si daca pana acum n-am fost genul "paracios" acum mi s-a suit la cap.

Astazi am mai primit de la cris slayuri si pe alte harti gen d2, train pt ce?ca stateam cu awp si ma miscam mai greu spre bmb(si cand zic miscat mai greu ma refer ca mai erau vreo 40 secunde pana la finalul rundei)?

Am ceva ore pe server si nu m-am luat niciodata de nimeni, n-am injurat, si nu am intrat codat. Iar cand echipele erau dezechilibrate, din bun simt m-am transferat la cealalta echipa chiar daca pe server erau adm9ini si nu se simteau.

Nu vreau nici in continuare sa stau sa fac reclamatii sau sa ma cert cu lumea, da azi m-am saturat de slay si de faptul ca nu e prima oara.

Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
reclamatie cris 1_79
reclamatie cris 2_23
reclamatie cris 3_15
reclamatie cris 4_11
reclamatie cris 5_8
reclamatie cris 6_20

Sanctiune: as decida versusu ce vrea.....nu am pretentii ridicare admin sau etc...doar sa il atentioneze si sa se si simta ca nu e corect cum procedeaza

Daca am gresit ... imi cer scuze dar nu cred ca e cazul sa consider ca am gresit

Multumesc
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 12:31 pm

cris astept o explicatie
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 1:55 pm

statea cu awp in baza era tero si mai erau 10 sec
ce sa-i explic? mai multe
daca nici slay nu se mai da pt camp atunci ce?
sa-l mangai?
si el intreaba de ce ct are awp si sta la pinda
yo le-am zis ca 3 sferturi din playeri nu stiu regulile
dupa cum se vede si in screnul lui el habar nu are de reguli
y-am zis yo ca nu are voie cu awp?
y-am zis sa se duca la bmb nu sa campeze
da asta e
toti butii fac reclamatie
pacat ca nu mai era admin pe server
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 2:05 pm

1 la mana am vb frumos si tu zici.."buti"
2 daca mai erau 10 sec te rog demonstreaza...
3 n-am intrebat de ce ct are awp....fii atent la ce am zis...citeste cu atentie
4 te rog explicami ce regula nu am habar
5 n-ai zis mai intai du-te la bmb, mai intai ai dat slay si dupa...du-te la bmb

OK?

ne-am inteles?
deci vb frumos...
si ca sa fac un off topic dar tot legat de tine si slay....tot azi..era dustyaztec....vin pe poarta mare si inconjor pana spre podul din scanduri unde erati toti te omor(adik am dat roata harta) si tu ce zici iar? PANDA...unde frate dak eu ma misc?
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 3:07 pm

nu vreau sa ma bag dar cris sti el pentru ce ti-a dat slay si eu am fost in postura lui iar atunci cand calci pe coada pe cineva e normal ca nu te mai intelegi cu el,eu nu cred ca ti-a dat slay fara motiv eu il cunosc
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 3:15 pm

mascota e normal sa-i iei apararea, ca deh sunteti amandoi admini. hai sa fie si ca tine din vreo 4 ori cat mi-a dat slay odata sa zicem ca poate am meritat, asta ca sa nu ziceti ca nu dau de la mine...da in rest....

nu cred ca am deranjat niciodata pe nimeni pe server....dar niciodata nu poate fi prea tarziu si la urma urmei nici voi poate nu aveti nevoie de mine. si nu ma refer la injuraturi si alte chestii....ci la faptul ca sunt de ceva timp pe server, mi-am mai invitat siprieteni si...cu ce ma aleg?cu tupeul unora?

frate inteleg ca n-are 7 ani de acasa, ca daca ii avea nu ma lua cu "toti butii fac reclamatie" nu zic ca sunt eu mare jucator da nici el nu cred ca joaca prin pgl si nici pe server nu cred ca e prin top 15....nu? respect si bun simt asta vreau...dak se ofera e ok, dak nu...ata ete....

cand gresesc crede-ma ca stiu sa tac si sa las privirea in jos....da cand cineva abuzeaza atunci pot si eu sa ma razbun.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 3:20 pm

deci de cate ori faci camp ai slay
pe mascota lasa-l in pace ,n-ai nimic cu el
citeste regulile cs-ului
jocul e free.......dar in limita bunului simt
si cu parerea ca esti but mi-o mentin
si ca ti-am dat un slay pe fiecare mapa asta nu e abuz sa stii,invata sa joci si sa vezi ca nimeni nu are nimic cu tine
altceva?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 3:59 pm

deci dak eu sunt baiat finut si vb frumos, si tu continui cu tupeu cred ca avem o problema
cu mascota n-am nici o treaba....am zis ca e normal sa tina cu tine...ca e admin....nu l-am injurat si nu l-am denigrat in vreun fel...dar tu....la 29 de ani,...eu cred ca esti cam caraghios...si t pui intr-o situatie nasoala....si ca sa-ti explic: vb de reguli pe care le incalci, si la varsta ta sa mai ai si nesimtirea sa comentezi crezandu-te un zeu daca esti admin.
cand ai sa inveti sa vb frumos si o sa dai dovada de caracter, nu din ala de turna dupa care te ghidezi atunci poate o sa intelegi ca degeaba ai ani mai multi in spate si de aia lucrezi ce lucrezi.
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 4:11 pm

Să încercăm să nu agravăm problema...dacă se dă slay nu cred că se da fără motiv...Sunt N cazuti când jucători cu bmb în spate rătăcesc aiurea pe mapă...mi s-a întâmplat şi mie...din ameţeală uiţi!Totuşi să ne punem şi noi în postura lor şi să vedem atunci cum ne simţim...mai le dăm un advertisment,un slap...abia atunci dacă nu înţelege îi dam slay...
Părerea mea e să ne oprim aici,da-i un close Vers,aveţi grijă data viitoare!
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 4:11 pm

i-am dat cate un slay nu 3,4 la rand ca sa miste sa puna bmb da el nu intelege ........asta e
de reclamatii de astea m-am saturat/stam dupa unu doi pina se termina plansa ca daca le dai slap sau slay..hopa reclamatia
si app fucker:cine a vb urat cu tine?
but e jignire?te-am injurat cumva..arata-mi
sa ma cauti pe google.............poate ma gasesti
Sus In jos
nebunieeeEEEeee
Member
nebunieeeEEEeee

Numarul mesajelor : 463
Data de inscriere : 15/11/2009
Varsta : 32
Localizare : Ploiesti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 4:30 pm

Cris..fii mai bland putintel cu ei reclamatie cris 44142
Fucker..ca admin esti si destul de stresat...atatia playeri..mai ales daca esti singurul admin pe sever...oho..voua probabil vi se pare usor dar nu prea este! Trb sa fii atent la codati/camperi etc..Asta este mai gresim si noi intradevar!!
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 4:57 pm

hai fukere ca nu te-ai suparat asa tare si are dreptate nebunie daca esti singurul admin pe server si te mai si enerveaza ala ala ala atunci vine momentul cand iti pica 1 in plasa si pac pac dar hai ca sa nu s-a intamplat ceva asa grav,sa ne linistim
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 5:00 pm

nu e vorba de asta dar daca pentru un slay se face reclamatie...am ajuns rau
trebuie sa-i mangaiem da cand intra un codat toti cu gura:admin dai,ban admin etc
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 7:29 pm

ideea e urmatoarea.....si vers mi-a propus sa fac cerere de admin mai demult, exact din motivele pe care le zice si mascota si nebunie n-am vrut sa fiu admin pt ca intradevar e stresant sa te certi cu toti sa stai sa verifici si etc....deci chiar va dau dreptate...eu intru sa joc de placere, nu pt rank nu ca sa ma cred mare si tare...ca la urma urmei e un joc....si da trebuie apreciati adminii pt fazele astea, dar....ce-a facut cris m-a deranjat....si faptul ca imi tot zice lasa awp-ul....mai da slay-uri in fine....ma bucur totusi ca alti admini mai si inteleg.asa ca vrand nevrand socoteala cu el nu e tocmai impacata dar pt ca am zis si cand am facut reclamatia....nu sunt genu care sa se certe cu lumea si sa stea sa parasca.....am sa ma abtin sa mai zic ceva...

multumesc (mascota, nebunie) ca a-ti incercat sa mai detensionati "situatia" si sper ca pe viitor si cris sa fie mai atent

si cum zicea si nebunie: da mai gresim si noi....atat putea sa zica si cris....da am gresit.

vers poti sa inchizi topicul...ms
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyJoi Ian 07, 2010 8:56 pm

we tu chiar nu intelegi?
pt camp in baza fiind tero se da slay
ce tot o dai la intors cu mine?
tu chiar ma crezi un pusti de 15 ani sau ce ?poti sa mai imi faci reclamatii daca vrei da nu MA PROSTESTI IN FATA ,CLAR?
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyVin Ian 08, 2010 12:24 am

E deja o discutie inutila. fiecare are dreptate in felul lui, si singura balanta este dreptatea cui o accepta cel ce citeste. personal am o parere dar nu vreau sa mi-o exprim... asa ca o sa-i dau dreptate lui nebunie la "cris, fii mai ingaduitor cu ei", o sa adaug un "inainte de de slay da-i un slap, si daca nu se misca da-i slay" iar catre Fucker, asa cum spunea mascota, acorda putina intelegere, sunt atatia tembeli pe server ca uneori iti vine sa-i zbori pe toti... iar alte ori mai arzi si jucatori nevinovati.

Jucati, have fun reclamatie cris 656595
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyVin Ian 08, 2010 1:10 pm

Citat :
sunt atatia tembeli pe server ca uneori iti vine sa-i zbori pe toti... iar alte ori mai arzi si jucatori nevinovati.
Si zauper isi mai pierde rabdarea:P...oricine;)
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyVin Ian 08, 2010 1:11 pm

Eu mi-o pierd mai des ca oricine reclamatie cris 522368
Sus In jos
Continut sponsorizat

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris Empty

Sus In jos

reclamatie cris
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» RECLAMATIE CRIS
» Reclamatie Cris !
» reclamatie cris
» reclamatie cris
» Reclamatie cris

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente