Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie cris

In jos 
+3
cris
Razvanelinho
zEu|Manole
7 participanți
AutorMesaj
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

Numarul mesajelor : 87
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Iasi

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 6:21 am

Numele dvs. : zEu|Manole
Numele adminului reclamat : cris
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : va rog eu zicetii lui cris asta sa nu mai sufere,,,atat...ca e baiat mare...nu are 12 ani...(cred) si sa nu mai dea "connection to server timed out" sa-mi frece mie cs-ul...sa-mi dea kick...daca ceva...da nu timed out...chipurile...am inceput sa mai intru din cand in cand...si el...ma intreaba ieri: "manole ma mai injuri"? da fara nici o treaba...asa din senin...si iam zis ca dak e nevoie da...nu stiu ce are el cu mine...am vz k are si el helper acuma...se crede cnva...offf
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
Sanctiunea : nu ma intereseaza....
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 8:56 am

100 ca tine nu fac cat cris (si aici nu ma refer la "muschi") reclamatie cris 656595 . L`ai injurat? PA . Ai reintrat ,te`a intrebat frumos : mai injuri? ...si tupeul de pusti din tine a iesit la suprafatza "daca e nevoie da" . Ce pretentii ai ca omu` asta sa te lase in pace? Nu stiu daca ai observat, da` ieri pe server era si Vers , asa ca nu inteleg de ce ai mai reclamat , pentru ca daca era ceva care sa`l deranjeze pe vers in legatura cu cris , isi facea treaba si fara "reclamatia" ta.

Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 9:58 am

manole dupa ce ca ai nesimtirea(nu fata de mine)ci de ceilalti care joaca pe server......sa joci codat,sa injuri,sa vorbesti oamenii pe la spate...mai vii cu reclamatie?
i-am spus lui vers..te tin numai in timeouturi
bft....
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 10:07 am

app zeule...recunosti ca tu ai jucat codat cu nick-ul:[AmX_SS] NUME: ursu || IP: 92.83.178.48:25947......?
dar ceva nu se leaga(aaa stai ca a zis swat ca ai jucat de la el de acasa)

astept raspuns manole
si poate...cine stie...te las sa joci
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 11:35 am

Deci pana la urma... ne lamurim si noi o data cine, ce, cum? Ca plimbati pisica aia moarta de n-am vazut!
Ori a jucat manole cu cod, ori a jucat swat, ori amandoi, ori chiar ne luati de prosti. Si asta, culmea, in contextul in care ati avut amandoi admin si v-am tinut pe puf si v-am respectat ... si degeaba.

Deci, pana una alta, ne lamurim sau nu ... timeout-urile sunt foarte bine venite. Si stii de ce sunt cu atat mai bine-venite in cazul vostru decat in cazul altor codati? Pentru ca de la voi aveam pretentii. Pentru ca nu va incadrasem in categoria tembelilor care n-au altceva mai bun de facut si nu-i duce capul mai mult de atat. Pentru ca am crezut ca sunteti cu capul pe umeri si va straduti sistematic sa ma contraziceti.

So...
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 11:36 am

aprob!
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 12:02 pm

deci ip asta: ursu IP: 92.83.178.48:25947......este a lui swat...el sustine ca a jucat manole cu wall de pe valve de la el de acasa(ursu e nick cu care a jucat)

acu adevarul e undeva la mijloc....sa vedem daca imi raspunde manole
inca astept...altfel stie ce ia.......
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 1:40 pm

Trebuie sa scot adevarul la iveala reclamatie cris 656595...eu am jucat cu cod atunci cris...deci rezulta ca o sa curga cu timeouturi reclamatie cris 656595!
Multumesc!
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 1:53 pm

la varsta asta e cam rusinos
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 1:54 pm

zEu|S.W.A.T a scris:
Trebuie sa scot adevarul la iveala reclamatie cris 656595...eu am jucat cu cod atunci cris...deci rezulta ca o sa curga cu timeouturi reclamatie cris 656595!
Multumesc!

yo ti-am zis atunci swat ca nu awea cum sa fie manole.....nu a durat decat 10,20 sec si ai intrat de pe steam....acu ai zis ca erai beat,maine zici ca nu mai stiu ce
decizia este la owneri......daca ei va lasa.....asa sa fie
Sus In jos
Caine
Senior Member
Caine

Numarul mesajelor : 636
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 37
Localizare : piatra neamt

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 4:16 pm

eu cand am zis ca prea multa incredere in unui juc ...strica...e naspa..daca ai avut sau esti admin sa joci cu cod,,sa dovedesti ce |?? ca xx admin e mai slab si nu stie sa te prinda...! nicu zaup voi stiti ce faceti..!
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 9:57 pm

Zauper de la doua altercatii gata ti-ai schimbat parerea in rau...
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 10:05 pm

nu cred ca esti in masura sa`i ceri socoteala lu` Zaup.tu si prietenu tau ati grest,voi suportati. nu aruncati cu noroi si pe altii pt ce ati facut voi . sal~
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 10:17 pm

Toata treaba cu mancatul rahatelului razvane e cam enervanta, nu ii cer nici-o socoteala...doar i-am zis...
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 10:20 pm

gata swat...ai recunoscut,l-ai tarat si pe manole in rahatul tau,bravo tie,esti smecher ca ne-ai fraierit,aplauze......mai e ceva de adaugat?
zauper a zis ca nu se baga,deci decizia e tot la versusu
c l o s e d reclamatie cris 471947
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris EmptyMier Dec 15, 2010 10:28 pm

Nu fi asa indulgent, crezi ca ma simt bucuros ca vai v-am fraierit reclamatie cris 424692 ,crezi ca asta imi era scopul?! decizia lui vers o stiu, deci va zic....Sarbatori fericite,multa sanatate si anul care vine sa fie cat mai imbelsugat!
Sus In jos
Continut sponsorizat

reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie cris   reclamatie cris Empty

Sus In jos

reclamatie cris
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» RECLAMATIE CRIS
» reclamatie cris
» Reclamatie Cris !
» reclamatie cris
» Reclamatie cris

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente