Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie cris

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyLun Oct 12, 2009 5:08 pm

Numele dvs. : acum jucam cu numele Live @ Vibe fm !
Numele adminului reclamat : cris
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : De 2 saptamani ma tot acuza de silent aim (desi n-are nicio dovada) ! Joc cu mai multe nume, iar cand intra pe server imi da kick non-stop (in baza ip-ului) ! Acum 2 minute mi-a dat ban fara nici-un motiv ! Din cate stiu eu din regulament : banul fara motiv se pedepseste nu ? :) ! Sper sa se rezolve problema cu acest admin care se pare ca are ceva impotriva mea :) ! Bafta & nice server ;) !
Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Am iesit din cs..... Ca daca stiam faceam print ....
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyLun Oct 12, 2009 5:19 pm

cine iti da ma kick de 2 saptamini incoace?
te-am intrebat de cand ma ameninti tu pe mine?si tu ai zis de azi.cu ce ocazie ?
am ciocnit valizele in gara sau ce?
ti-am zis sa taci si tu continuai ca ce curaj pe mine ca sunt helper,bla,bla,bla
da tu ai voie sa jignesti si sa injuri cand nu e admin?ca asa am vazut da te-am lasat
dovada: http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1akvD9
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyLun Oct 12, 2009 5:38 pm

cris a scris:
cine iti da ma kick de 2 saptamini incoace?
te-am intrebat de cand ma ameninti tu pe mine?si tu ai zis de azi.cu ce ocazie ?
am ciocnit valizele in gara sau ce?
ti-am zis sa taci si tu continuai ca ce curaj pe mine ca sunt helper,bla,bla,bla
da tu ai voie sa jignesti si sa injuri cand nu e admin?ca asa am vazut da te-am lasat
dovada: http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1akvD9

Alea nu sunt insulte ;) ! Aia e parerea mea si am dreptul sa mi-o exprim ! De ultima data cand mi-ai facut poze imi dai kick de fiecare data cand ma vezi pe server ! Si in plus cu banul din seara asta n-ai cum sa ma contrazici :) !

Ultima editare efectuata de catre Jerry in Lun Oct 12, 2009 5:41 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyLun Oct 12, 2009 5:39 pm

Scoate`i ma frate adminu` .. Nu inteleg ce i`a zis ca sa`i dea ban .. i`a zis ca e doar helper, sa nu sufere aiurea .. Nu l`a injurat, nu si`a batut joc de el .. Ban aiurea .
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyLun Oct 12, 2009 5:42 pm

i-am dat ban 60 min
io i-am zis sa mi-l scoata sa joc linistit
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyLun Oct 12, 2009 6:04 pm

Desi zic astia ca sufar ( ma rog, asa e Reclamatie cris 639805 ), nu am facut`o niciodata cu adminu` .. Plm`.
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris EmptyMar Oct 13, 2009 4:24 pm

ati gresit amandoi Reclamatie cris 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie cris Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie cris   Reclamatie cris Empty

Sus In jos

Reclamatie cris
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» RECLAMATIE CRIS
» reclamatie cris
» Reclamatie Cris !
» reclamatie cris
» reclamatie cris

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente