Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamatie costelino...terminate

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

Numarul mesajelor : 87
Data de inscriere : 12/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Iasi

reclamatie costelino...terminate Empty
MesajSubiect: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptyVin Feb 12, 2010 10:40 pm

costelino...suferi? ma eu iti dadeam buzzuri..si pozele...si tu nu ziceai nimic...nici nu le luai...am pozele si acum...le postez pe site...k sa vada adminu de tine...k nam nimic...suferi de admin...cu swat nu inteleg ce problema ai avut...nu mai zic de just.uite asa din cauza adminilor ca tine...pierde serverul jucatori buni.o faci tu pea marele admin si jucator...chiar nu inteleg care e problema ta ???? da-mi un id...sau ceva...sa iti trimit pozele alea odata...k ma disperi

zEu|Manole
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptyVin Feb 12, 2010 10:45 pm

Dupa 3 luni pot sa pun si eu poze daca aveai sa demonstrezi nevinovatia si abilitatea de jucator cum pretinzi o faceai atunci nu acuma si cu asta am incheiat.
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptyVin Feb 12, 2010 10:51 pm

1.Postează dupa cerere!
2.Dacă susţi că ai pozele i-a adule mă să le vdm şi noi
Sus In jos
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptyVin Feb 12, 2010 10:54 pm

ma costelino...ce conteaza 3 luni?dak tu nu dadeai nimic...ori miai dat id gresit..problema ta..si ce sunt eu? maestru in photo shop sa modific poze? termino...costelino...k joc de atata timp pe serv...si te-ai trezit tu cocos acum sa dai ban...asa...aiurea...adminii de pe serv...numai gag stiu sa dea frate...da knd intra unu...cu cod...si le spun..."uite ma ala are cod"...ii doare in 14...da knd e vorba de dat gag...si de bagat harti de kkt....is cei mai buni. nu zic de toti...dar...majoritatea...

si acuma vii tu...si dai ban k asa te taie pe tine... poti sami faci poze costelino...sa-mi faci si album...k nai sa vezi la mn cod..sau la swat..sau la oricare altul din zEu

ia te rog si scoate banul...banurile... si fii serios. dak vrei si pozele ti le si trimit...ca nu stiu sa le pun pe site...

am gasit si eu un server...mai...de doamne ajuta...si acu imi iau ban pe el...

te rog nu fii marlan...intelege si tu k nam treaba cu cod. nu am steam...dar nu joc eu cs cu cod..

ms
Sus In jos
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

MesajSubiect: pentru poze   reclamatie costelino...terminate EmptyVin Feb 12, 2010 10:55 pm

hasles...si...cn mai vrea...da-timi iduri sa va trim pozele
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 8:41 am

manole lasa gura mica ca faci praf
hartile alea de kkt care zici tu sunt bagate de wersusu(chiar a specificat clar:care schimba hartile----ramane fara admin)
asa ca ce votati aia se joaca...no comment
si pune pozele pe forum cu www.postimage.org
Sus In jos
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 9:08 am

reclamatie costelino...terminate QSXDr
reclamatie costelino...terminate SnHbJ
reclamatie costelino...terminate QTt3i

uitativa
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 9:30 am

manole cererile de unban sau reclamatiile se fac in maxim 24 de ore
dupa 24 de ore nu iti mai scoate nici dracu banu
aq vezi cum te intelegi cu costelino
Sus In jos
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 9:51 am

pai vers banul lam luat azi noapte la 12 jumate. nu acu 3 luni :)) deci nici 12 ore nau trecut
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 9:52 am

imi dai ip azi?
Sus In jos
zEu|Manole
Newbie
zEu|Manole

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 9:55 am

92.81.218.251 probabil asta este
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate EmptySam Feb 13, 2010 9:56 am

ok
reclamatie costelino...terminate 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamatie costelino...terminate   reclamatie costelino...terminate Empty

Sus In jos

reclamatie costelino...terminate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie costelino
» Reclamatie costelino
» Poze pt COstelino
» Poze pentru costelino
» costelino-Owner Cs-Addicted

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente