Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatie costelino

In jos 
+2
costelino
vodafone
6 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Reclamatie costelino Empty
MesajSubiect: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyMier Feb 17, 2010 8:45 pm

Numele dvs. : unLtd.GT[R]
Numele adminului reclamat : costelino
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Ban fara dovezi . [ 17.02.09 / de_dust2002 / 22:30 ]
Dovada (Se accepta doar Print la consola) :
Reclamatie costelino Snapshot0000ra.th
Sanctiunea : -

& unban me
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Varsta : 31
Localizare : Craiova Romania

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyMier Feb 17, 2010 8:47 pm

chiar vrei sa dea din prima Reclamatie costelino 471947 :))....stie el de ce ti-a dat ....!!!!
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

Numarul mesajelor : 247
Data de inscriere : 09/05/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyMier Feb 17, 2010 8:54 pm

Hai ca deja incep sa ma supar vers inchide nu are unban nu mai stau sa dau explicatii nu am nici un interes pana la urma si incetati cu tampeniile de raclamatii la mine. pana la urma poate am un simplu motiv nu vreau sa joci pe serverul meu de azi inainte nu mai dau explicatii ...manole a avut ultimul privilegiu. Reclamatie costelino 471947
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 9:48 am

Costelino treaba asta chiar nu o inteleg ....cum adik nu vrei sa mai joace pe srv nostru ???
A jucat codat sau ai u treaba doar cu anumite persoane si nu le lasi sa joace .....pt k chiar nu inteleg
Fara suparare vei fi u Owner si poti da ban k asa k vrei u ......dar eu unu vreau sa stiu d c a luat ban GT[R] pt k mie mi sa parut un jucator bun
Poate nush eu prea multe despre el ...dar poate imi spune costelino d c nu ar mai trebui sa joace acest player pe serv ......
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 10:10 am

E chiar verchi pe servăr şi destul de respectos...Care e motivu de nu mai vrei să joace?
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 10:14 am

pai hai ca-ti explic eu mtz Reclamatie costelino 656595

a) ai dreptate, GT[R] e un jucator bun si in opinia mea, nu cred ca are cod si daca pentru asta si-a luat ban cred ca e nemeritat.
b) pe de alta parte costel e owner. Deci daca zice "nu mai vreau ca x sa fie pe server" si ceva de genul "nu-mi place cum are urechea dreapta" e un motiv mai mult decat suficient. Reclamatie costelino 656595 Asta inseamna sa fii owner, inseamna ca serverul e AL TAU si faci ce vrei cu el. Daca vrea, incepand de maine toata lumea o sa fie obligata sa joace cu night googles on... e serverul lui, face ce vrea cu el. El il deschide, el il inchide, el decide :). Nu-ti place... nu te joci... dar in rest... asta e. Reclamatie costelino 656595
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 11:38 am

Am inteles ... Reclamatie costelino 656595
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 12:42 pm

aiurea, este o comunitate Reclamatie costelino 656595 cum sa faci asta? ti se pare normal?
Eu chiar as vrea sa aflu motivul banului sunt curios si dupa mine sa nu il scoata
nu ma intereseaza de gtr Reclamatie costelino 51481 n-o sai simt lipsa Reclamatie costelino 656595

P.S. nu cred ca motvul e asta "nu mai vreu sa joci pe serverul meu" Reclamatie costelino 44142
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 1:18 pm

Posibil sa ma fi inselat in privinta ta consider acest ban o eroare din partea mea pentru ca nu te-am verificat de mai multe ori
dar fiindca esti bine vazut in aceasta comunitate ai unban de la mine
Las-mi ip pt unban. Reclamatie costelino 471947
Sus In jos
costelino
Owner Cs-Addicted
costelino

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino EmptyJoi Feb 18, 2010 7:17 pm

Problema rezolvata poti inchide vers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie costelino   Reclamatie costelino Empty

Sus In jos

Reclamatie costelino
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie costelino
» reclamatie costelino...terminate
» Poze pt COstelino
» pozele pentru costelino
» Poze pentru costelino

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente