| Reclamatie costelino | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Reclamatie costelino Mier Feb 17, 2010 8:45 pm | |
| Numele dvs. : unLtd.GT[R] Numele adminului reclamat : costelino Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Ban fara dovezi . [ 17.02.09 / de_dust2002 / 22:30 ] Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Sanctiunea : - & unban me |
|
| |
vodafone Member
Numarul mesajelor : 450 Data de inscriere : 21/11/2009 Varsta : 31 Localizare : Craiova Romania
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Mier Feb 17, 2010 8:47 pm | |
| chiar vrei sa dea din prima :))....stie el de ce ti-a dat ....!!!! | |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Mier Feb 17, 2010 8:54 pm | |
| Hai ca deja incep sa ma supar vers inchide nu are unban nu mai stau sa dau explicatii nu am nici un interes pana la urma si incetati cu tampeniile de raclamatii la mine. pana la urma poate am un simplu motiv nu vreau sa joci pe serverul meu de azi inainte nu mai dau explicatii ...manole a avut ultimul privilegiu. | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 9:48 am | |
| Costelino treaba asta chiar nu o inteleg ....cum adik nu vrei sa mai joace pe srv nostru ??? A jucat codat sau ai u treaba doar cu anumite persoane si nu le lasi sa joace .....pt k chiar nu inteleg Fara suparare vei fi u Owner si poti da ban k asa k vrei u ......dar eu unu vreau sa stiu d c a luat ban GT[R] pt k mie mi sa parut un jucator bun Poate nush eu prea multe despre el ...dar poate imi spune costelino d c nu ar mai trebui sa joace acest player pe serv ...... | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 10:10 am | |
| E chiar verchi pe servăr şi destul de respectos...Care e motivu de nu mai vrei să joace? | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 10:14 am | |
| pai hai ca-ti explic eu mtz a) ai dreptate, GT[R] e un jucator bun si in opinia mea, nu cred ca are cod si daca pentru asta si-a luat ban cred ca e nemeritat. b) pe de alta parte costel e owner. Deci daca zice "nu mai vreau ca x sa fie pe server" si ceva de genul "nu-mi place cum are urechea dreapta" e un motiv mai mult decat suficient. Asta inseamna sa fii owner, inseamna ca serverul e AL TAU si faci ce vrei cu el. Daca vrea, incepand de maine toata lumea o sa fie obligata sa joace cu night googles on... e serverul lui, face ce vrea cu el. El il deschide, el il inchide, el decide :). Nu-ti place... nu te joci... dar in rest... asta e. | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 11:38 am | |
| Am inteles ... | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 12:42 pm | |
| aiurea, este o comunitate cum sa faci asta? ti se pare normal? Eu chiar as vrea sa aflu motivul banului sunt curios si dupa mine sa nu il scoata nu ma intereseaza de gtr n-o sai simt lipsa P.S. nu cred ca motvul e asta "nu mai vreu sa joci pe serverul meu" | |
|
| |
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 1:18 pm | |
| Posibil sa ma fi inselat in privinta ta consider acest ban o eroare din partea mea pentru ca nu te-am verificat de mai multe ori dar fiindca esti bine vazut in aceasta comunitate ai unban de la mine Las-mi ip pt unban. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reclamatie costelino Joi Feb 18, 2010 7:17 pm | |
| Problema rezolvata poti inchide vers | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie costelino | |
| |
|
| |
| Reclamatie costelino | |
|