| Reclamatie... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:07 pm | |
| Numele dvs : (: Numele adminului reclamat : Nu stiu ..presupun ca cris :p Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Intru ... dau join la Terro ... banned 60 de minute ... Dovada : Sanctiune : Nu ma dau in vant sa fie suspendat sau ceva in genul asta..dar daca tot nu vroia sa imi deie un MOTIV INTEMEIAT pe server..macar aici sa imi explici ce ai .. ;) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:09 pm | |
| Citeste aici omule si spune-mi TE ROG FRUMOS unde scrie ca NU am voie cu smyle ?
Reguli Generale
- Nu se accepta un limbaj vulgar pe server din partea NIMANUI (Gag, Kick, Ban 30 min) - Folosirea de catre un jucator a vreunui cheat => ban permanent - Pe harta awp_bycastor NU este permis jocul cu arme in casa: (Slay, Ban 30 min) - Nu Se dau banuri ex:99999999 banuri vor fi de la 1 la 1000 minute sau permanent. - Nu se dau banuri pe clasa.Este strict interzis!!! - Banurile vor fi executate doar prin comanda amx_banip nume timp (si motiv...dar nu e neaparat) - Nu scoate-ti banurile care nu le-ati dat voi. - Nu se dau banuri fara dovezi - Votemap-ul se da in ultimele 2 minute si comanda este executata de adminul cu cel mai mare grad...dar insist sa lasati votul din mapcycle sa fie hotarator - Adminii nu vor modifica niciodata setarile serverului. - Este interzisa executarea unei comenzi asupra altui admin. - Jocul este free-game in limita bunului simt :Tero planteaza bomba///Ct defuse - Nu dati parola altcuiva. Adminele sunt personale si raspundeti de ele. - Discutiile intre admini, se vor purta doar cu amx_chat, amx_psay . - Este interzisa reclama la alte servere sau link-uri, fara aprobarea unuia dintre owneri. - Nu folositi mai mult de 2 ori consecutiv comanda amx_say.
•• Cs-Addicted are dreptul sa modifice sanctiunile sau sa mai adauge |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:28 pm | |
| ma dar stii ce nu inteleg..din moment ce ai admin pe numele "x" ,de ce intrii pe server cu numele "y"?Intrati cu numele vostru,ca presupun ca daca intrai cu "WarbringeR" nu mai luai ban. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:29 pm | |
| Sunt obligat sa intru cu numele meu de admin ? Nu . Deci nu vad ce rost ar avea . Si oricum is pe leptop ...si nu pot juca bine . De aia am alt nume . |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:38 pm | |
| e a patra oara pe ziua de azi cand intri cu nick semne gen`(: te-am rugat de 3 ori sa modifici nick.......dar nu ai vrut........ban 60 min poate asa te vei razgandi....si nu mai intri cu nickuri din astea..chiar daca esti tu warbringen
Ultima editare efectuata de catre cris in Dum Feb 14, 2010 1:41 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:40 pm | |
| Esti tu ma owner sa imi comanzi in halul asta ?! Zi . Ca deja fac nervi . Nu ai tu treaba ma cu nick-ul altora . Doar daca sunt de servere gen cs.*******.ro ... sau cine stie ce ... in rest , veze-ti de joc si de codati . Clar ? |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:43 pm | |
| lasa gura mica warbrigen ca deja faci curent nu ti-am zis numai yo sa schimbi nick-ul.......dar tu incapatanat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:48 pm | |
| Deci ba frate . Nu inteleg ! Pur si simplu nu inteleg ! Ce draci aveti ma cu nicku " (: " Sunteti disperati ?! Ce naiba ma . E doar un nick . Nimic mai mult ... dar voi "schimba schimba " .. ce naiba ma ?! Nu e nici-o regula care sa spuna ca NU am voie cu nick-ul de genul acela . Citeste si tu . Cum am spus si mai sus . Veze-ti de joc si de codati , bine ? E treaba mea cu ce nick joc . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 1:57 pm | |
| Vorbiti frumos... nu sunteti copii de 12 anii!!! Parerea mea: -Daca cris a cerut sa schimbi numele dar tu nai facut=are dreptate CRIS! -Daca nu a cerut schimbare atunci dau dreptate lui Warbringer! |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:01 pm | |
| [quote="Dark Terror"]Vorbiti frumos... nu sunteti copii de 12 anii!!! Parerea mea: -Daca cris a cerut sa schimbi numele dar tu nai facut=are dreptate CRIS! nu ti-a zis nimeni sa intri cu numele de admin.....dar nici cu semne gen smile si nu te certa cu mine ...........ca stii ca n-am nimic cu tine
Ultima editare efectuata de catre cris in Dum Feb 14, 2010 2:03 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:02 pm | |
| Da-mi citatul din regulament TE ROG FRUMOS unde scrie ca nu am voie cu semne . Si apropo de faptul ca mi-ai cerut tu sa imi schimb numele " Schimba-ti numele " . Asa ceri tu nu ? Amenintare ... asta era in capul tau . Nu vreau ma sa ai suspend/remove ... nici nu ma gandesc la asta . Vreau doar sa imi zici DE CE vrei tu sa imi schimb numele ..tie chiar asa greu ? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:05 pm | |
| Nu vreau ma cearta , nu vreau nimic decat sa imi zici DE CE . Spune-mi te rog..iti aminteste de cv neplacut... nu iti palce cum arata...vrei bara " ( " mai la stanga... ce naiba ma ?! Vreau doar sa stiu ... atata . Nimic mai mult . Fara cearta..fara porcarii ..doar sa stiu .. |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:06 pm | |
| hai sa-ti spun ceva si cu asta inchei daca intra unu codat si are nick-ul ````` ce ii faci? este semnul de sub esc pe tastatura.... atat te intreb................... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:08 pm | |
| Nu am ce sa ii fac . Dar ... ala e semnul " ```` " Ala ESTE interzis ..ca nu ai ce sa ii faci . Dar restul semnelor..bara si toate celalalte nu sunt .. deci poti sa dai ban la respectivul " ^_^ " . Ca poti sa il introduci in consola ... cazul " ```` " E altul . |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:09 pm | |
| I'm OFF!! |
|
| |
slemy7 Newbie
Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 06/02/2010 Varsta : 33 Localizare : Dubay
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 2:58 pm | |
| Daca intra unu cu nume ce contine " ~" sau " `" scrii status in consola si fiecare player are un #id. Copiezi de acolo numarul si ii dai comanda pe id-ul lui. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reclamatie... Dum Feb 14, 2010 3:01 pm | |
| - cris a scris:
- hai sa-ti spun ceva si cu asta inchei
daca intra unu codat si are nick-ul ````` ce ii faci? este semnul de sub esc pe tastatura.... atat te intreb................... amx_showip...iei ip...amx_addban ip cat despre numele tau war...ar trebui sa aiba minim 3 caractere nu va mai certati ca chiorii mai sunt unele lucruri care tin de cunostinta ta generala...ca daca ma apuc sa scriu in regulament tot nu il mai citeste nimeni ca il fac de 7 pagini | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie... | |
| |
|
| |
| Reclamatie... | |
|