Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

reclamati kidoo sau crezyblue

In jos 
+3
Razvanelinho
kiddo
inumate
7 participanți
AutorMesaj
inumate
Newbie

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 25/05/2010
Varsta : 44
Localizare : rosiori de vede

reclamati kidoo sau crezyblue Empty
MesajSubiect: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptyVin Mai 28, 2010 7:43 pm

eram pe sv mai devreme jucam linistit si dintrodat am primit ban ip daca tot am ban poate aveti bunul simnt sa imi aratati si mie dovada ms
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptyVin Mai 28, 2010 7:56 pm

Fa o reclamatie dupa model daca tot faci.
Sus In jos
inumate
Newbie

MesajSubiect: reclamatie   reclamati kidoo sau crezyblue EmptyVin Mai 28, 2010 11:33 pm

Numele dvs. :inumate
Numele adminului reclamat : kiddo sau crezyblue
Motiv reclamatie (o mica explicatie) : misadat ban dar pt ce nu stiu ,vreau sa vad si eu dovada (demo) presupun

Dovada (Se accepta doar Print la consola) : din pacate am esit din cs dupa ce am primit ban ca eram foarte nervos si nu a mai facut print la consola pe sv erau 2 admini cu comanda de ban anume
helper kiddo crazyblue
Sus In jos
inumate
Newbie

MesajSubiect: reclamatie   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 8:08 am

puneti demo ala sau trebui sa mai astept??? ori cum ip 89.44.198.43
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 8:13 am

Suntem obligati sa punem demo?reclamati kidoo sau crezyblue 220531
Sus In jos
inumate
Newbie

MesajSubiect: reclamatie   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 8:15 am

pai atunci ce dovada poate avea inpotriva mea daca nu pun demo se intelege ca sufera de admin nu????
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 8:18 am

Chestia e ca tu ai facut reclamatia , n`ai facut`o dupa model si nu a cerut nimeni dovada. Dovada deja a ajuns la un boss reclamati kidoo sau crezyblue 656595 si daca inca n`ai unban inseamna ca ai fost prins codat.Salut ~
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 8:24 am

pune demo-ul aici
Sus In jos
CrazyBlue
Newbie
CrazyBlue

Numarul mesajelor : 96
Data de inscriere : 07/02/2010

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 8:53 am

Inumate tz-iam dat ban pe motiv de no-rec/silent .... http://www.fileshare.ro/5717493645.12
Sus In jos
DariuS
Member

Numarul mesajelor : 470
Data de inscriere : 20/02/2010
Varsta : 34
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 9:02 am

Stilul tau de joc este extrem de ciudat :). Si pe langa asta, tu numai la piept dai? Nu nimeresti si tu picioarele?:(
Recoilul nu prea il vad... Controleaza bine tinta reclamati kidoo sau crezyblue 656595 Dar in rest, e ciudat
Sus In jos
CrazyBlue
Newbie
CrazyBlue

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 9:08 am

eu zic ca este no-recoil .... nu zic ca tzinta o controleaza bine .. el trage in acelasi loc cu 4 gloantze? reclamati kidoo sau crezyblue 424692
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 9:34 am

Rusine inumate reclamati kidoo sau crezyblue 157822
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 9:35 am

Mai are rost?Este un aim bine poziționat....undeva în jurul pieptului.

Ne mai auzim.
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 9:42 am

"Haidi respect , PA ! PALALILA "
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 11:14 am

nu inca ,click
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 11:20 am

Deci este aim[parerea multora dintre noi].
reclamati kidoo sau crezyblue 471947
Sus In jos
CrazyBlue
Newbie
CrazyBlue

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 12:53 pm

deci in concluzie cum a zis si darius este cod .. deci inumate nu mai are dreptul sa joace pe server :)
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 12:54 pm

totusi..nu vad parerea ownerilor
Sus In jos
DariuS
Member

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 1:04 pm

E week-end :).. Poate au si ei treaba.. Vers oricum nu are cum sa vada demo-ul :). Sa vedem ce zic zaup si costel
Sus In jos
inumate
Newbie

MesajSubiect: reclamatie   reclamati kidoo sau crezyblue EmptySam Mai 29, 2010 7:31 pm

ma va mindriti ca mati prins cu aim a pt cultura voastra asta e stilul meu de joc dar eu unu nu vad unde e aim poate sunt orb cine stie ori cum nu ma simnt vinovat ca am avut cod dar daca voi ziceti ca am ma pot pune cu voi????nu in fine sv sunt cu miile dar chiar imi pare rau ca ma obijnuisem in comunitatea voastra si chiar imi placea dar asta e daca la virsta mea joc codat dar alti 15 - 18 ani ce sa mai jici bv ati prins un codat pffff

ps..lasati de dorit ....... ori cum spor la frage si crezyblue merit o ridicare in rang iti tin pumni pt ridicare :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: reclamati kidoo sau crezyblue   reclamati kidoo sau crezyblue Empty

Sus In jos

reclamati kidoo sau crezyblue
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamati TBT B0bina

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente