| reclamati TBT B0bina | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:21 pm | |
| numele meu:cris numele adminului reclamat:TBT B0bina motiv:mai erau 10 min din mapa de_dust 2x2 si el da votemap ca asa vrea el(nu stie ca se da votemap in ultimile 2 min iar versusu a zis sa lasam mapele serverului sa "curga''?)i-a cerut unu sau doi playeri sa schimbe si el imediat a dat la vot dovada:http://www.postimage.org/image.php?v=PqUtaer | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:23 pm | |
| haha se cearta intre ei unde o sa ajunga sv asta:))=)) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:24 pm | |
| :))=)) asta vrea sa fie o razbunare ma rog da recunosc am schimbat harta in ultimile 10 min si nu au fost doar 2 playeri care au vrut sa schimb harta eram singuru admini si eram pe sv 10 vs 9 si nu aveai qm sa joci ;)) si nu cred k sunt singuru care a schimbat harta am tupeu sa bag mana in foc k si u ai schimbat macar odata harta inainte de ultimile 2 min ;) asa k nu mai vb de mn.....nici macar o poza nu esti in stare sa pui pe forum |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:32 pm | |
| nu ma mai bag in seama cu toti nebunii... app uite-te tu ce poze ai pus la reclamatia ta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:33 pm | |
| Ce fel de reclamatie e asta? Ieri si eu am ramas 1 vs 1 pe dust4 si am schimbat e ceva normal (acum sa nu ma trezesc cu o reclamatie) Asta se aplica si cand sunteti 8 vs 8 sau mai mult pe snow sau dust2x2..etc Sa fim seriosi acum cris incerci sa te razbuni pentru asta pe b0bina. |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:43 pm | |
| deodata ce erati 10-9 pe de_dust2x2 cred ca a procedat bine daca schimba de pe o harta mare cand erau playeri cum vroia el era altceva... | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:50 pm | |
| pai si el cum a facut?statea el pe jucator?yo i-am zis ca,campa de aia i-am dat slay...si s-a bagat el sa-i ceara id de mess ca el e meserias | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:58 pm | |
| we cris nu vezi k nu prea le ai cu cs si nici nu prea poti si nu esti in stare sa folosesti un admin si mai ales saddata nu campa se omora q mn si knd vad k ia slay dar dc nus omu vinea spre bmb k erau eram CT si eram in baza la bmb |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 1:58 pm | |
| bobina u ar trebui sa te intelegi cu adminii nu sa va dusmaniti vrei sa imi dovedesti cv mie? ai mai fost u implicat in niste scandaluri din astea de caca... invata sa respecti ca sa fii respectat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 2:08 pm | |
| nu vreau sa dovedesc nimic doar ca nu este corect ce face da el slay k e admin si sa il vada lumea este corect ce face?...daca da atunci nu mai zic nimic....daca nu ar fi bn sa ii zici si lui slay se da cand mai sunt cativa jucatori si nu ia bmb nici unu atunci se da slay nu knd are el chief :-j |
|
| |
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 2:10 pm | |
| eu nush dc esti asa invidios daca a gresit ii explici pe admin chat si gata nu trebe sa va certati | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Sam Sept 19, 2009 3:59 pm | |
| |
|
| |
costelino Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 247 Data de inscriere : 09/05/2009 Localizare : Piatra Neamt
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina Dum Sept 20, 2009 9:45 am | |
| Vers am sa te rog sa faci un topic "admins corner" unde au voie sa intre doar adminii si acolo vom discuta toate problemele noaste care le avem nu trebuie sa stie tot targul ce vorbim noi cred ca e foarte bine asa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: reclamati TBT B0bina | |
| |
|
| |
| reclamati TBT B0bina | |
|