| Reclamatie cris | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:03 am | |
| Numele dvs. : FlorineL. Numele adminului reclamat : cris Motiv reclamatie (o mica explicatie) : Nu ma lasa sa joc.... m-a confundat cu altul si me-a dat blindd ... iam spus sa mil scoata.. si spunea ca nu til scot ca ai coade si dinalea... si Me-a dat ban permanent ca iam spus ca ii fac reclamatie... ..... Dovada (Se accepta doar Print la consola) :https://2img.net/r/ihimizer/g/denukerarea0000y.png/ aici... mea spus si mars.. http://www.postimage.org/image.php?v=aVSOBXS .... si aici poza cu bann.. http://www.postimage.org/image.php?v=gxprVBiSanctiunea : As dori sa i se scoata adminu.... |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:06 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:09 am | |
| |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:12 am | |
| ce bine am facut ca am pastrat demo? eram sigur ca o sa se intoarca pe server dar eu vreau id-ul lui sa-i spun 2 vorbe | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:15 am | |
| |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:15 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:18 am | |
| nu pot sa copiez demo.... da ma id-ul sa mil trimiti... ca is curios sa vad ce wall aveam :) |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:20 am | |
| nu wall aim aveai cumetre....da de ce esti curios? ca doar mi-ai zis ca e prima oara cand ai intrat pe server mai si minti..........la astia ca tine le-as baga maiinile in acid sulfuric...sa nu mai apasati pe taste.....
Ultima editare efectuata de catre cris in Vin Mar 05, 2010 11:22 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:20 am | |
| ce wall we?...silent aim toata ziua :) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 11:26 am | |
| ma confundati ma... ce nu intelegeti.,.... este prima sau a doua oara cand intru pe sv... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 12:04 pm | |
| aha bn si mama danseaza breakdance pe sarma |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 12:11 pm | |
| Mno sa o fut pe mata aia BIATA..... Ce mai faci mata aia chioara care baga bani la aparate.... Hai sugETI **** CU TOT CU SV-ul vostru de 5 bani.... MA pis pe voi... vedeti pe unu ca joaca mai binisor.. direct ban... stati sa va aduc eu pe unu care joaca super bine.. la ala ce ii mai spuneti ca are..... Atata stiti.... Walll Aim Speed Silent Hack si ce plm de coade mai sunt.... hai ca deja ma plictisiti... tineti demo-ul ala ca doar ati facut un demo la un jucator de valoare.... :)... cand voi ajunde prin orasele voastre sa veniti sa va dau cate un autograf :).... HAI INCHIDE TOPICUL.... SI LASATIMI BANU ACOLO PANA ZIC STOP !!! ..... |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 12:18 pm | |
| | |
|
| |
zEu|Manole Newbie
Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 12:36 pm | |
| ce la mai apucat si pe asta? doamne...mare-i gradina ta | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Reclamatie cris Vin Mar 05, 2010 12:42 pm | |
| - FlorineL. a scris:
- Mno sa o fut pe mata aia BIATA..... Ce mai faci mata aia chioara care baga bani la aparate.... Hai sugETI **** CU TOT CU SV-ul vostru de 5 bani.... MA pis pe voi... vedeti pe unu ca joaca mai binisor.. direct ban... stati sa va aduc eu pe unu care joaca super bine.. la ala ce ii mai spuneti ca are..... Atata stiti.... Walll Aim Speed Silent Hack si ce plm de coade mai sunt.... hai ca deja ma plictisiti... tineti demo-ul ala ca doar ati facut un demo la un jucator de valoare.... :)... cand voi ajunde prin orasele voastre sa veniti sa va dau cate un autograf :).... HAI INCHIDE TOPICUL.... SI LASATIMI BANU ACOLO PANA ZIC STOP !!! .....
ban | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie cris | |
| |
|
| |
| Reclamatie cris | |
|