| Poză | |
|
+14Snak3y 0utl3t andrei zEu|Manole mTz^jr. iTR__ versusu FlorinNNN nebunieeeEEEeee excellence slemy7 ^^SoRyN3L^^ kiddo Hasles 18 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
FlorinNNN Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 15/03/2010 Varsta : 31 Localizare : Severin
| Subiect: Re: Poză Lun Mar 15, 2010 8:44 pm | |
| 1.si cel mai important =>Nu Poate Fi DETECTAT DE VAC,VAC 2 2.Merge pe ori ce cs,ce alte coduri nu merg 3.Il poti dezactiva usor fara sa iesi din cs
Parerea mea e ca e mult mai diferit decat celalte si e foarte simplu,se vede doar omu prin zid atat tot | |
|
| |
mTz^jr. Junior Member
Numarul mesajelor : 395 Data de inscriere : 13/07/2009 Varsta : 38 Localizare : Sibiu
| Subiect: Re: Poză Lun Mar 15, 2010 11:15 pm | |
| Deci prin urmare nu mai chemati ''pglisti '' la mixuri .... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Poză Mar Mar 16, 2010 8:53 am | |
| nare nimic omu mah... asa se poate vedea de la skinuri sau de cs folosit |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: Poză Mar Mar 16, 2010 9:08 am | |
| eu vad omul prin cutie si u zici ca nu are nimic? | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Poză Mar Mar 16, 2010 9:25 am | |
| lol... ai picat... ca musca-n lapte czech... macar citeste tot threadul daca vrei sa te bagi in vorba :)) HINT: poza doi de la hassles | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Mar Mar 16, 2010 11:27 am | |
| Băi ce rechini!!Lăsa-ţi omu uşor,că se pierde! Sunt 2 poze postate,prima este modificată prin photopshop,2-a este originalul. Take care pe viitor! | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Poză Mar Mar 16, 2010 12:38 pm | |
| 1. SS wallul este mult mai periculos decat credeti 2. Si da este folosit si la mixuri si in PGL si in ACL mai mult ca sigur, in ESL ma-ndoiesc De ce este folosit la mixuri? PGL? ACL? pentru ca trece de VAC , PGL anti-cheat si care mai sunt?Nu numai asta dar mai este o problema cu codul asta una foarte mare 3. Trece de VAC, VAC2 il cam incurca 4. Probail singurul anti-cheat care il poate prinde este "aequitas", care se folseste in ESL P.S. Nu postez pe forum ce poate face SS Wallul. De ce? Pentru ca "unii zei" o sa incerce sa joace cu el, Numai ca acel cod are o "smecherie" pe care eu o stiu si multi chiar foarte multi nici macar iNk ala care l-ati vazut pe server si la mixuri de joaca super bine nu a stiut si de aia eu il consider ca fiind cel mai periculos cod Nu cautati pe google ca nu gasiti toti care au descoperit smecheria au tacut | |
|
| |
zEu|Manole Newbie
Numarul mesajelor : 87 Data de inscriere : 12/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Poză Mar Mar 16, 2010 8:25 pm | |
| lol...wall clar..uitati-va atenti sub glontul ala din stanga care sare...putin mai jos...aproape de tinta...e un CT intins pe jos (mort) pe care cel kre a modificat poza a uitat sa il stearga...i se vede cadavrul acolo lat :))...dati putin cu zoom...greu mai depistati un wall :) | |
|
| |
FlorinNNN Newbie
Numarul mesajelor : 96 Data de inscriere : 15/03/2010 Varsta : 31 Localizare : Severin
| |
| |
andrei Newbie
Numarul mesajelor : 107 Data de inscriere : 21/02/2010 Varsta : 29 Localizare : piatra-neamt
| Subiect: Re: Poză Vin Apr 09, 2010 8:11 pm | |
| | |
|
| |
0utl3t Newbie
Numarul mesajelor : 105 Data de inscriere : 19/01/2010 Varsta : 32 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: Poză Vin Apr 09, 2010 8:13 pm | |
| nuj ce vede`ti neinregula la poza aia...:-?? | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Vin Apr 09, 2010 8:58 pm | |
| Citește tot topicul și ai să-ți dai seama.... | |
|
| |
kiddo Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1708 Data de inscriere : 24/07/2009 Varsta : 30 Localizare : Far from this shit place
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 5:21 am | |
| aici se vede experienta fiecaruia mai aveti de invatat | |
|
| |
Snak3y Newbie
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 24/03/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 6:58 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 7:30 am | |
| e vechi... de cand imi citea mie bunicamea capra cu trei iezi stiu asta.. da daca iti arat niste flashbuguri de flashuiesti toata harta.. pe d2.. si nu numai in x2.. sunt cam 7 de alea stiai? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 8:00 am | |
| edit in topicu asta nu este? :( scz ca dau 2 reply-uri cea mai tare faza mie pe d2 mi se pare cea cu bmb.. cand in a 2 runda ai 7800 doar daca explodeaza bomba, adica awp+armura+grenazi(grenade).. nush cum se zice:)) itr.. mie cel mai tare hack mi se pare silent aim.. daca stii sal configurezi perfect.. ca wall la ceti trebuie daca ai sunet bun.. ii auzi din baza in baza pe aia cu niste casti syberia cum ai cei din esl, si silent aim nu e nici in cfg, nu iese nici in poze, nu se vede la demo daca il configurezi bine si nu sare tinta singura problema la silent aim e ca e detectabil de vac.. dar te prinde cam intro saptamana sau doua.. si ban pe steam.. te poate prinde si mai repede sau deloc.. depinde cum stii sa folosesti proxi si toate sustele ca sa nu te detecteze deloc la ss wall e naspa.. ca adminii din esl si cupe deastea se uita pe demo cu hackul activat la ei.. si daca vad ceva dubios nu prea mai stau la discutii |
|
| |
Snak3y Newbie
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 24/03/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 8:13 am | |
| - Drood a scris:
- e vechi... de cand imi citea mie bunicamea capra cu trei iezi stiu asta.. da daca iti arat niste flashbuguri de flashuiesti toata harta.. pe d2.. si nu numai in x2.. sunt cam 7
de alea stiai? n-are rost sa-ti mai raspund, hf ! | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 9:30 am | |
| care 7 mah, esti nebun? in afara de cutiile de la poarta de la intrarea in x2 si alea din mijloc... care mai sunt? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 10:05 am | |
| 1 x2, 1 mid, 2 tunel, 2 scara, 1 lung, 1 baza ct.. mergea pe 1.5 acuma nush daca mai merge, |
|
| |
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 11:10 am | |
| aaaa... pai nu mai merg alea de pe 1.5 credeam ca stii d-astea pe 1.6 ... mie nici alea de pe cbble nu-mi mai merg pe 1.6 | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 11:35 am | |
| - Drood a scris:
itr.. mie cel mai tare hack mi se pare silent aim.. daca stii sal configurezi perfect.. ca wall la ceti trebuie daca ai sunet bun.. ii auzi din baza in baza pe aia cu niste casti syberia cum ai cei din esl, si silent aim nu e nici in cfg, nu iese nici in poze, nu se vede la demo daca il configurezi bine si nu sare tinta singura problema la silent aim e ca e detectabil de vac.. Iti trimit PM cu ceva frumos la ss wall | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 11:42 am | |
| Poti zice public daca te-ai convins care e treaba cu SS wall, nu la toti le-am dat PM cu asta (esti singurul) | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 11:58 am | |
| Scuze de triple post, nu merge sa editez @Drood la ce iti trebuie wallul? este cea mai mare prostie auzita vreodata de mine , ex: d2 - awp mid (waLL oN) terro, vezi cati se duc x2, echipa w8 in baza. Te ajuta foarte mult, de ce crezi ca mix-arii aia joaca asa de bine? de ce crezi ca DecE a ajuns in echipa romaniei? El a anuntat "cand s-a lasat de cs" ca a jucat cu wall,. Dar stiti de ce s-a lasat? l-a prins aequitas cu wall, l-a parat la VAC si i-a banat steamul . Stilentul este puf fata de wall sau mai exact SS wall (pericolul principal counter-strike) silent aim te ajuta pe publice, dar pe public nu ajungi jucator mare de Counter-Strike. Multi au ajuns jucatori mari de cs cu wall, P.S. SS Wall a fost numit "wall ajutator" unii nu au inteles si l-au practicat si au ajuns mari jucatori. Bine ca s-a inventat Electronic Sports League, liga in care "NU POTI TRISA" . Eu iti joc in PGL cu wall si ajung mare jucator, dar cand joc in ESL sunt pamant ca nimeni nu-si pune steamul la bataie in fata lui aequitas [aequitas - dispozitiv de a scoate sobolanii din cs] doar daca nu ai de unde sa sti ce poate face anti-cheatul asta:): HF ! Si inca ceva, Zauper eu iti aduc HLTV pe server, si pun pariu ca iti minim scot 30% din server afara, si asta numai cu HLTV. | |
|
| |
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 1:24 pm | |
| Minim 30%? Esti prea optimist :). | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 6:06 pm | |
| itr.. ms de PM.. nu am zis niciodata ca nu ar fi asa.. eu tiam zis parerea mea. @ultimul tau post. stiu ca in pgl poti juca cu wall il prostie.. in pgl poti fi super player doar daca stii sa folosesti calumea wallu. faza cu esl e adevarata, nai cum sa joci cu hack in esl.. totusi e o liga foarte buna.. si nu poti sa "trisezi" acolo.. si dupa cum tiam zis in PM, sper sa nu existe niciodata hackul perfect excellence.. mam exprimat gresit. vroiam sa zic ca doar ultimul din baza la ct nu stiu daca mai merge pe 1.6, celelalte stiu sigur PS: pe d2 poti si fara wall sai vezi pe mid.. dar se umple de smoke acolo.. ca in meciuri calumea ti se zboara capu prin usa instant :)) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poză | |
| |
|
| |
| Poză | |
|