Snak3y Newbie
Numarul mesajelor : 69 Data de inscriere : 24/03/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Sam Apr 10, 2010 9:38 pm | |
| - Drood a scris:
- itr.. ms de PM.. nu am zis niciodata ca nu ar fi asa.. eu tiam zis parerea mea.
@ultimul tau post. stiu ca in pgl poti juca cu wall il prostie.. in pgl poti fi super player doar daca stii sa folosesti calumea wallu. faza cu esl e adevarata, nai cum sa joci cu hack in esl.. totusi e o liga foarte buna.. si nu poti sa "trisezi" acolo.. si dupa cum tiam zis in PM, sper sa nu existe niciodata hackul perfect excellence.. mam exprimat gresit. vroiam sa zic ca doar ultimul din baza la ct nu stiu daca mai merge pe 1.6, celelalte stiu sigur PS: pe d2 poti si fara wall sai vezi pe mid.. dar se umple de smoke acolo.. ca in meciuri calumea ti se zboara capu prin usa instant :)) zph am auzit ca da bine-n PGL H@H@H@ | |
|
Camorra Junior Member
Numarul mesajelor : 303 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 30 Localizare : Torino
| Subiect: da ,wall Lun Apr 12, 2010 5:56 pm | |
| wall curat,din pacate nu stiu numele exact ,am vazut la un coleg de clasa ca avea cer negru si mi s-a parut interesant l-am intrebat ce si cum ,asta a fost raspunsu lui cu F9 activezi wallu si cu DEL pui cer negru,arma si gloantele mai luminoase (F9 si DEL in cazu codului respectiv) ca sa faci ceru' negru mai e o varianta: nero image, te duci in cs si cauti fundalu' respectiv | |
|
dLS^ Junior Member
Numarul mesajelor : 343 Data de inscriere : 08/04/2010 Varsta : 31 Localizare : CS.CS-ADDICTED.COM(2)
| Subiect: Re: Poză Lun Apr 12, 2010 5:58 pm | |
| | |
|
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: Poză Lun Apr 12, 2010 6:01 pm | |
| - Camorra a scris:
- wall curat,din pacate nu stiu numele exact ,am vazut la un coleg de clasa ca avea cer negru si mi s-a parut interesant l-am intrebat ce si cum ,asta a fost raspunsu lui
cu F9 activezi wallu si cu DEL pui cer negru,arma si gloantele mai luminoase (F9 si DEL in cazu codului respectiv) ca sa faci ceru' negru mai e o varianta: nero image, te duci in cs si cauti fundalu' respectiv
Este SS wall, F9 - wall F10 - cerul F11 - fb F12 - deschis uita-te pe net scrie acolo. SS wallul nu are treaba cu DEL, | |
|
DariuS Member
Numarul mesajelor : 470 Data de inscriere : 20/02/2010 Varsta : 34 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: Poză Lun Apr 12, 2010 7:46 pm | |
| Wallul e wall.. Mai conteaza pe ce se activeaza? Conteaza sa il recunoasca adminul respectiv, atat! | |
|
Woody Junior Member
Numarul mesajelor : 202 Data de inscriere : 09/04/2010 Varsta : 29 Localizare : bleah
| Subiect: sall Joi Apr 22, 2010 9:39 pm | |
| Va spun eu sigur e super simple wall!... ...adica wall de ala de-al "vechi"cum zice kiddo | |
|
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Poză Joi Apr 22, 2010 10:32 pm | |
| nu te baga daca nu stii... mai bine vezi de parolele lu' purice in continuare ss wall nu e d-ala vechi de care zicea kiddo | |
|