Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

zauper owner?

In jos 
+8
vodafone
mTz^jr.
^^SoRyN3L^^
kiddo
Hasles
iTR__
cris
excellence
12 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Pentru cris   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 6:31 pm

a) v-am rugat sa nu postati in acel topic. prin urmare am sters. daca ai ceva de reprosat te rog sa o faci aici.

cat despre ce ai reclama in acele 3 posturi:

a) pe LD i-am scos de pe server acum 3-4 luni. Daca aveai ceva de comentat trebuia sa o faci atunci. Am prins doi din 4 din clanul lor codati in timp ce ceilalti 2 erau pe server.
b) maria ioana era prietenul tau Junior (da, ala cu care te spurcai pe server tot acum 2-3 luni). oricum, stai chill, una la mana are IP dinamic si 2 la mana am ss de azi cand spune pe server ca el are cod. Gura bogata... stii tu vorba :)
c) cat despre PM-ul pe care mi l-ai trimis, daca intr-adevar nu mai vrei admin, nu mai vrei sa il "desuspend" si te deranjeaza faptul ca ai dat bani pentru asta, te rog sa-mi dai mesaj cu un cont unde iti pot vira banii inapoi.

Daca mai ai ceva de adaugat, te rog, nu te abtine.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

zauper owner? Empty
MesajSubiect: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 6:34 pm

zauper tu ca owner ai voie sa dai BAN FARA MOTIV?
daca tu procedezi asa ce pretentii mai ai de la altii?
stii foarte bine cate banuri fara motiv ai dat.......
nu e razbunare asta sa stii,dar nu esti demn de owner pe serverul asta
pt mine ownerii sunt wersusu si costel
si app:nu te mai caut ca nu vreau sa-mi mai bat capul cu tine si sa citesc povesti nemuritoare pe forum
atat am avut sa-ti spun ca vad ca pm nu vrei sa-mi dai
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 6:40 pm

aste-as motive de 2 bani
ca sa te justifici in fata lui wersusu
csoky[ld] nu avea nimic...i-ai dat ban fara motiv si inca unuia
azi maria ioana a zis ca are cod(avea si steam)i-ai dat ban (unde e demo?poze?)sa le vedem....ca esti OWNER
ti-am zis:te pricepi la multe..........da ca sa fii owner si sa ai grija de server iti mai trebuie ceva....si tu nu ai acel ceva
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 6:42 pm

Am citit si eu posturile lui cris, si sunt complet deacord cu el :p: nu mi se pare normal sa dai ban fara motiv zauper owner? 157822 shame on you zauper owner? 325851 tu care imi spui mie de no-recoil(fara recul) ca tinta ramane fixa, aplica codul si apoi spune despre el ce poate face lasa tradusu motamo zauper owner? 51481

Dar in fine,
sustin ce zice cris chiar si pe riscul de remove zauper owner? 656595
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 6:47 pm

pai daca tineti frate de admin nu postati
eu am 550 ore
eram pe server cand dadea ban la nervi
pai merita sa-i lase serverul pe mana?
el spune :nu dati ban fara motiv..nu dati gag aiurea etc
dar tot el se contrazice apoi:ban ca l-a enervat x,gag ca nu stiu ce ia zis unu si exemplele pot continua
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:09 pm

scz de dublu post dar vreau sa-i mai spun ceva d-lui zauper
o sa-ti demonstrez ca si fara sa am admin o sa ajut serverul:ca sunt unii admini fara experienta
si app sa stii ca adminez de vreo 8 ani...da in fine tu atunci te jucai cu p**a in tarana
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:13 pm

Bă cris,zuper încearcă să restaoreze o linişte şi tu ce faci?!

Te rog eu să te potoleşti şi să dăm dovadă de spirit de echipa şi cel mai important de bun simţ....
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:19 pm

hasles am tacut destul
a venit timpul ca magariile sa iasa la lumina
versusu pleaca si cui ramane serverul?in afara de costel?
eu propun ca slemy si costel sa-l tina pina revine wersusu
ce spui wers?
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:34 pm

:))

pai...

inca o data cris: pe LD i-am scos de pe server acum 3-4 luni. Daca aveai ceva de obiectat trebuia sa o faci atunci. Motivul pentru care am facut asta: dupa cum am scris mai sus 2 din patru aveau cod in timp ce si ceilalti doi erau pe server. Da. csoky nu avea nimic, dar era pe server impreuna cu colegii lui de clan dintre care unu' avea spin si al doilea rupea peretii din baza in baza. Harta era de_tuscan (vezi ce bine imi amintesc?). Aia mi s-a parut mie decizia corecta la momentul respectiv. Daca am gresit, trebuia sa o spui atunci. Si mai ales... csoky avea ID-uri de mess ale adminilor, avea adresa forumului... te-ai intrebat vreodata de ce a acceptat cu atat liniste decizia? zauper owner? 656595

"azi maria ioana a zis ca are cod" - multumesc, asta am zis si eu. In plus ti-am mai explicat cine e si ca are ip dinamic.

nu am de ce sa ma justific in fata lui versus. nu am de ce sa ma justific nici in fata ta, insa o fac din bun simt, ca sa nu ramana aspecte neclare. Insa, deja am explicat aceleasi lucruri de doua ori, a treia oara nu mai explic.

mai departe, spre surprinderea ta, da, adminam acum 8 ani pe un server de PTG la vremea aia. Hai... ca trebuie sa-ti amintesti ce-i aia, sunt convins. Doar ca o nota, era un server de 6500+ zauper owner? 656595

ma bucur ca vrei sa ajuti serverul si fara admin si nu uita: ai suspend nu remove. Il vei putea ajuta si cu admin peste trei zile.

Si in cele din urma... cum mah cris acum nici o luna ii terorizai efectiv pe Slemy si pe micro ii acuzai de coduri, ne dadeai pm-uri... si acum propui sa fie owner? Cat de mult te "intorci" ?
(slemy, sa nu ma intelegi gresit, cu tine chiar nu am nici o problema, ai intrat intamplator in dicutie zauper owner? 656595 )

Cam atat pentru moment.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:43 pm

Hai sa nu dicutam in doua locuri. iti raspund aici dupa care inchid acest topic si continuam dincolo daca vrei neaparat sa "dansam in familie".

"ban fara motiv", etc : repeti de dincolo, ti-am explicat dincolo.
Nu vrei sa fiu owner: ok, mi se pare o pozitie corecta, e a ta, o respect, nu o aprob, dar asta e alta dicutie. O singura intrebare am: de ce nu te-a deranjat chestia asta acum 2 saptamani cand a anuntat versus si te deranjeaza astazi, cand ti-am dat suspend?

@iTR_ :

1. nu, nu am de ce sa-ti dau remove, eu sau oricare alt owner. Dupa cum i-am spus si lui cris ai dreptul la o parere si ti-o respect. Am dreptul sa nu fiu de acord cu tine... dar asta e alta poveste, nu o sa "pedesesc" niciodata pe nimeni pentru ca avem pareri divergente.
2. poate diferenta dintre noi este ca eu chiar nu am incercat niciodata vreun fel de cod, nici no recoil, nici ss wall nici altele (ma jur) si da, din cate stiam eu, pe vremea mea no recoil tinea tinta fixa. Daca l-au mai dezvoltat intre timp si acum face altceva si tu stii ce face, ma bucur mult ca te avem printre noi ca sa ne ajuti atunci cand noi nu stim.

Inapoi la cris: da cris, si eu gresesc, si eu ma enervez, nici eu nu am luat intotdeauna decizia corecta si nu am avut intotdeauna atitudinea corecta (intreaba-i pe DUDU si REDAngel daca vrei exemple mai "spumoase" decat ce ai deocamdata). Insa... diferenta e ca imi asum responsabilitatea atunci cand fac ceva si nu mi-e rusine sa recunosc atunci cand gresesc.

Acum inchidem aici, continuam sezatoarea dincolo.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:49 pm

we ti-am zis azi:sbn a fost pozat si a iesit
nu mai stiu de cine(chiar il rog sa zica cel cu ss la sbn)
cu ce am gresit ca i-am dat kick?erai tu pe server cand a fost codat?
si sa-ti spun de ce nu si-a luat ban?fiinca s-a schimbat mapa.cati codati sau iertat pina acum?spune
si cu sas cu ce am gresit?campa .iam dat slapuri si stii ce a zis?
http://www.postimage.org/image.php?v=TscBT20
SI UITE LA FUCKER CE ZICE:si-au luat-o in cap ca nimeni nu le da slay slap fiecare joaca cum vrea
just a zis ca ii dadea 300 minute
io i-am dat kick
ca sa te lamuresc pt ca mi-ai dat suspendare 3 zile DEGEABA
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 7:53 pm

am o singura intrebare nu aveti alt cva de facut decat sa va certati pe forum ??Daca versu a hotarat sa il tina zaup si el crede ca zaup e omul potrivit si nu altu, nu inteleg dc se face atata tantam :D
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 8:03 pm

lasai sa se lamureasca...oricum eu numai zic nimic:)hf
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 8:05 pm

parerea mea e k zauper e omul perfect sa se ocupe de server in lipsa lu versusu ...........dar si cris are pe deoparte dreptate......in privinta banurilor date asa fara motvi.?? dak zaup da ban asa ce sa te astepti de la noi care avem grad mai mik decat owner...? ....dar cred k nu e om care sa nu greseasca ...si in plus din greseli mai invata omu:P ...hai ma gata incetati si voi zauper owner? 785465 ziceati k vreti sa fie o comunitate fara certuri si sa fim vazuti bine de alte comunitati si voi ce faceti .... in concluzie zauper e omul perfect sa se ocupe de server.......dar si cris are dreptate :d
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 8:06 pm

yo ce am avut de zis am zis,pentru cine trebuie sa vada
yo nu spun povesti nemuritoare.yo spun ce am vazut pe server
praf in ochi aruncam cu totii,numai ca unu trebuie sa aibe ochelari de soare....ca sa vada
da nici asa:hai sa dam suspendari peste suspendari pt orice prostie
daca era mai prezent pe server vedea ce se intampla
asta e...vedem ce va fi....
Sus In jos
^^SoRyN3L^^
Junior Member
^^SoRyN3L^^

Numarul mesajelor : 376
Data de inscriere : 28/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 8:22 pm

cris e unu din admini buni ai serverului......eu nu cred k merita suspend:P
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 8:32 pm

zauper ai dat ban la clanul LD.bun. 2 aveau coade
zeu t30fil aim.ai vazut demo.dc nu dai ban la tot clanul?zeu s.w.a.t,zeu manole?
hai sa fim seriosi
se da ban DECAT LA CODATI FRATE/asa ca lasa povestile ca nu ma convingi si pe deasupra mai am si dreptate
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 11:27 pm

Cu riscul ca voi loa ban pe forum spun urmatoarele chestii:

Ma idiotillor!Va mai certati mult?Ati spus sa nu ne mai certam pe forum daca e ceva de spus so spunem pe messenger ca sa numai facem comunitatea de ras....nu e de ajuns ca suntem circari comunitatii?Terminati in **** mea odata cu cacaturiile astea....eu unu m-am saturat pana in gat de chestiile astea....cat o sa va mai suportati?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptyVin Mar 19, 2010 11:37 pm

Si inca ceva....
1.Daca aveti de gand sa continuati cu cacaturiile astea puteti sa schimbati nume din comunitate in CIRC
2.Inca o cearta daasta deampulea si am plecat si de data asta vorbesc serios....oricum stiu ca nu sunt important dar vam anuntat oricum.
3.ACUM AM VAZUT CAT DE MULT VA PLACE SA ATRAGETI ATENTIA SA CREEATI DISCUTI SI ALTELE.
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptySam Mar 20, 2010 12:22 am

Umm....just,ok.
De acum urmatoarea cearta facuta publica in afara de asta,eu imi cer remove de la admin si va las cu ale voastre zauper owner? 584723
V-am anuntat de N ori prostiile astea...dar fiecare sufera de atentie,deci tati hai noroc si la multi ani!
PS:Uitati model de admin http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1ig10 .Si ca el sunt destui...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptySam Mar 20, 2010 12:52 am

E ca si cum ai vb cu peretii.
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptySam Mar 20, 2010 7:18 am

@Just si Kiddo: in comparatie cu celelalte topicuri de pana acum care au mancat mult spatiu pe forum si multi nervi, aceasta chiar nu este o cearta (cel putin nu din punctul meu de vedere, pentru ca nu am nimic de demonstrat). Ieri am luat o decizie pe care am facut-o publica, asa cum e corect, iar consecinta acestei decizii a fost un set de 3 posturi + un pm destul de agresive. Trecand peste forma agresiva a posturilor am dedus ca de fapt scopul din spatele lor era acela de a cere explicatii pentru decizia luata, explicatii pe care mi s-a parut ok sa le ofer, ca sa nu avem "nelamuriri".

Din pacate, viziunea lui cris asupra ideei de "a care explicatii" este sa lanseze acuze fara legatura cu subiectul in dat, sa aduca in discutie situatii de mult trecute si sa abordeze un ton cel putin ofensator, motiv pentru care, printre altele, nici n-am mai raspuns aseara, l-am lasat sa se "racoreasca".

Si ca sa incheim o data pentru totdeauna acest topic:

1. din cele trei motive facute publice in postul meu initia pentru care ti-am dat suspend cel mai important era banul pe ca i l-am dat lui Marko, despre care tu ne anuntati candid ca are coduri fara sa faci nimic in acest sens. In consecinta m-am pus spectator, am facut demo doua runde si i-am dat ban, lucru pe care puteai sa-l faci tu si trebuia sa-l faci tu, ca doar d-aia ai admin. Nu este prima oara cand procedezi asa, v-am rugat sa va asumati deciziile si responsabilitatea. Nu o data ai cerut altor admini sa faca poze, sa dea ban, etc., ceea ce pe mine ma face sa inteleg ca nu ai nevoie de comenzile respective cat timp "delegi" pe altii si "anunti" atunci cand e un codat pe server. Din punctul meu de vedere nu este o atitudine de admin, mi-am facut public acest punct de vedere acum 3 zile cand nu ai avut nimic de obiectat. Probabil nu ai avut nimic de obiectat pentru ca nu credeai ca te afecteaza pe tine.

2. Dincolo de romanele scrise in ultima vreme nu am pretentia de la nici un admin sa fie perfect sau sa nu faca greseli. Nu am pretentia ca eu nu am facut greseli, nu am nici macar pretentia ca toate aceste greseli au fost doar eroare de judecata. Unele au fost pur si simplu nervi sau cretinisme de moment, pentru care atunci cand e cazul imi asum raspunderea. Diferenta dintre tine si restul adminilor care gresesc este ca ei gresesc, tu ai facut un sport din a teroriza jucatorii si aceasta situatie nu este recenta, sunt luni bune de cand te rog sa nu mai iei decizii pripite si sa nu mai reactionezi impulsiv, inca de pe vremea cand nu aveam nici o legatura cu a avea un cuvant de spus in privinta a cine are si nu are admin. Esti impulsiv, nu exista data in care sa intri pe server fara sa dai niste slapuri/slay-uri/kick-uri/banuri dintre care majoritatea sunt nefondate. Si crede-ma, nu este doar parerea mea.

3. Fata de tine nu gasesc sa dezgrop trecutul si sa aduc in discutie alte situatii.

4. Sistemul tau de argumentare sufera foarte mult la nivelul de conexiuni logice. Daca vroiai sa arati ca decizia mea e gresita explicai de ce motivele date de mine sunt eronate. In loc, tu ai ales sa ma acuzi si pe mine de greseli, ceea ce nu face cu nimic mai putin rele greselile tale. In plus, de fiecare data cand iti raspund la una din acuze schimbi linia de argumentare, ceea ce din nou nu este ok, si pentru mine este foarte obositor. Sa exemplificam:

a) ti-am dat suspent pentru comenzi executate aiurea
raspuns corect: comenzile nu au fost executate aiurea pentru ca ***
raspunsul tau: si tu ai dat ban aiurea lui csoky LD (chiar daca ar fi asa, asta nu invalideza faptul ca tu ai dat coemnzi aiurea)
->
b) ti-am explicat de ce i-am dat ban lui csoky impreuna cu intregul lui clan
raspuns corect: ai gresit dand acel ban pentru ca ***
raspunsul tau: atunci da-le ban si lui manole si swat. (adica sa moara si capra vecinului)

Inca o data: banul pentru clanul [LD] a fost decizia care mie mi s-a parut corecta la momentul ala. Daca din punctul tau de vedere decizia este:
a) gresita => nu ai cum sa sustii sa o aplicam mai departe si pentru alti jucatori (swat, manole)
b) corecta => nu ai de ce sa o aduci in discutie ca o eroare a mea.

Te rog hotaraste-te.

Si in cele din urma cand nimic din toate astea nu merge recurgi la insulte, acuze nefondate si propuneri hilare.

Sumarizand:
- executi comenzi aiurea de multa vreme
- nu iti asumi raspunderea pentru faptele tale (ii pui pe altii sa ia decicii, pui alti admini sa faca demo/poze, ne "anunti" ca e un codat pe server)
- esti impulsiv, dai slap/slay fara motiv, de multe ori de nervi sau pentru ca te-o omorat.
- din cate observ nu ai nici un fel de respect pentru restul adminilor cu exceptia cazului in care iti fac pe plac.
- ai avut mai multe conflicte cu restul comunitatii decat oricare dintre noi.

Iar daca tu ai impresia ca mie imi face vreo placere sa dau suspenduri sau sa port discutii interminabile despre ce e si ce nu e ok te inseli amarnic.
Te astpt luni pentru reactivare, decizia e a ta.

Eu nu voi mai continua aceasta discutie, astept cateva ore sa vad daca mai are cineva ceva de zis dupa care incheiem acest topic.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptySam Mar 20, 2010 10:56 am

Daca tu zici ... zauper owner? 522368
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptySam Mar 20, 2010 5:26 pm

excellence a scris:
@Just si Kiddo: in comparatie cu celelalte topicuri de pana acum care au mancat mult spatiu pe forum si multi nervi, aceasta chiar nu este o cearta (cel putin nu din punctul meu de vedere, pentru ca nu am nimic de demonstrat).............................
Da din punctul tau de vedere nu e o cearta,si oricat ar incerca punctul tau de vedere sa il acopere pe cel al lui cris,nu poate totusi acoperi dorinta lui de cearta(sau a altora) si de celelalte...de aceea inca imi sustin decizia sus si tare...astept urmatoarea cearta data aiurea,momentul in care o sa dau pe fata tot ce am strans in mine,si va salut :)
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? EmptySam Mar 20, 2010 9:20 pm

ok, closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

zauper owner? Empty
MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? Empty

Sus In jos

zauper owner?
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CERERE OWNER
» Propunere owner !
» Bogdy-Owner Cs-Addicted
» Cum sa devii owner model
» [VeRsUsU]-Owner Cs-Addicted

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente