Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

zauper owner?

In jos 
+8
vodafone
mTz^jr.
^^SoRyN3L^^
kiddo
Hasles
iTR__
cris
excellence
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
cris
Cs-Addicted Lover
cris

Numarul mesajelor : 1762
Data de inscriere : 24/08/2009
Varsta : 44
Localizare : ploiesti

zauper owner? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: pt "marele owner zauper"   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 12:37 pm

ba zaupere tu esti dus cu capul
tu crezi ca yo tin de admin?ma *** pe el
dar atata timp cat tu iei decizii TOTAL AIUREA se duce p**** de suflet serverul si comunitatera la fel
deja sunt multi care nu te inghit
dar le e frica ca isi pierd puterile...
ti-am mai zis si o repet:ca sa fii owner iti mai trebuie ceva...iar tu nu ai acel ceva
Sus In jos
mTz^jr.
Junior Member
mTz^jr.

Numarul mesajelor : 395
Data de inscriere : 13/07/2009
Varsta : 38
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 12:58 pm

Cris u chiar ai ceva cu el ...sau ce te-a apucat in ultimu timp ???
Vb cu el pe mess si rezolvati-va problemele ....
Cui ii e frik d zauper we ??? dak nu-ti convine ceva vb cu el sau vb cu vers care e problema si se rezolva ...
Dar mai terminati cu chestiile astea pe forum ....
Doamne cand va vad zici k nici unu nu are mai mult d 14 ani ...asa va comportati zauper owner? - Pagina 2 819622
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 1:10 pm

normal ca am cand el se crede superior/cu toate ca nu stie prea multe
i-am explicat:sbn a fost pozat nu a dat poze aintrat si i-am dat kick
sas m-a injurat pt un slap i-am dat kick sa nu dau ban
el ce a facut suspend 3 zile ca asa vrea el dupa noile lui reguli
sa stea mai mult timp pe server mai bine

intreaba-te de ce au plecat de pe server dark terror?misto?zxc?
vrei sa-ti mai zic?
tu nu vezi abureli si povesti nemuritoare?
uita-te tu pe celelalte servere si spune-mi daca vezi un post de dimensiunile lui zauper
ti-am zis ca nu are fata de owner-e parerea mea si atat
sau nu am voie sa-mi exprim parerea?
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 1:34 pm

cris a scris:
intreaba-te de ce au plecat de pe server dark terror?misto?zxc?
dark terror sa lasat de cs
misto (pe care nu il inghiti din cate stiu) cauta admine in alta parte(daca te-ai uita pe pro)
zxc problema lui
nici unul din astia nu a plecat din vreun motiv anume deci
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 1:35 pm

Bă...crede-mă cine te vede mai mult de 12 anișori nu își dă...Nu înțeleg, ce vrei să demonstrezi?!
Fie că tu sau alți nu-l vor,acum este owner,așa s-a hotărât.

Chiar dacă na...mai face greșelii,ceea este normal doar este om,nu trebuie să facem circ.Dacă nu îți convine ceva în deciziile lui fac un topic civilizat sau vorbești pe mess cu el și sunt sigur că se rezolvă.

Hai să terminăm cu tragediile.
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 1:47 pm

nu mai sunt admin deci am dreptul sa postez pe forum
si app dark nu s-a lasat de cs/mai documentati-va
si nu ma intereseaza ce zic cei de pe pro sau strike.....vb lui sorynel
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Varsta : 31
Localizare : Craiova Romania

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 1:50 pm

bun ,dark nu ,dar ceilalti?
si Misto oricum nu mai are ce cauta aici ,am mai spus o data parerea mea .
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 2:02 pm

asa s-a hotarat.e ok
dar sa lase aerele de superior/ca nu-i sta bine
reguli stupide pe care le impune:1 nu faceti poze aiurea..daca omului i se pare suspect care e problema?ii da cumva ban
2 daca un admin injura pe server gag?
3 daca un admin sta si vaneaza il ard.pt ce?pot sta spect ca sa vb la tel de ex.de unde sti ca stau sa vanez?
reguli impuse de zauper
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 2:51 pm

ma uimesti...

nu stiu de ce nu mai sunt pe server misto, dark terror sau zxc. Insa:

- Nu am fost de acord cand misto a primit admin, i-am spus deschis lui vers si totodata i-am spus deschis si lui Misto. Cat timp a fost admin, din punctul meu de vedere nu a facut tampenii prea mari motiv pentru care atunci cand a facut cerere de admin acum vreo doua saptamani i-am dat pro (verifica). Ce s-a mai intamplat intre timp si de ce sunt vers si restul lumii suparati pe el chiar nu stiu... dar oricum, clar nu din cauza mea nu mai e pe server zauper owner? - Pagina 2 656595

- Dark Terror cred ca a fost doua saptamani pe server ... si din cate imi amintesc ne intelegeam bine. Nu stiu de ce nu mai e, cert ca e puse cap la cap nu cred ca am jucat 3 ore impreuna cu el pe server si nu l-am suspectat niciodata de nimic.... poate asa cum zice kiddo s-a lasat.

- zxc: habar n-am de ce nu mai e, din nou, dar daca imi amintesc corect a primit ban de la costelino sau de la vers.

Si cui si de ce ii e frica de mine? zauper owner? - Pagina 2 424692
lol... devii ridicol cris. Dar ... da ai dreptul sa postezi... have fun!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 2:54 pm

Aveti mai mult de 10 ani impreuna?zauper owner? - Pagina 2 424692
Sus In jos
mascota
Junior Member
mascota

Numarul mesajelor : 278
Data de inscriere : 30/09/2009
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 2:55 pm

zauper intotdeauna a tinut mortis pe unele faza si una dintre ele ar fi ca are dreptate daca un player joaca bine(si sunt multi)odate ce i sau facut poze crezi ca pe ala il intereseaza ca ii faci tu poze isi baga ceva si pleaca pe alt server, dar nu daca a iesit si nu a dat pozele inseamna ca avea wall,multi multi playeri BUNI au fost banati pentru simlu fapt ca jucau bine MULTI,eu daca imi aduc echipa pe server ce sar mai alege ar insemna ca toti au aim sau wall si apropo DARK TEROR SA LASAT DE CS SA STIE TOATA LUMEA EU PERSONAL AM VORBIT CU EL
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 2:57 pm

just nu te baga
tu nu vezi ca nu raspunde la intrebari?/LA CELE 3 REGULI IMPUSE DE EL NU A RASPUNS
TE STRESEZ CUMVA?SAU O DAI DE GARD?RASPUNDE
mie sa-mi fie frica de tine?
NICIODATA
ai vrut razboi cu mine o sa-l ai
fiindca ai gresit...daca erai corect si stateai mai mult pe server probabil observai
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 3:04 pm

De ce sa nu ma bag e postat la Discutii Libere zauper owner? - Pagina 2 522368
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 3:36 pm

Sa-ti raspund la intrebari:

cris a scris:

1 nu faceti poze aiurea..daca omului i se pare suspect care e problema?ii da cumva ban
3 daca un admin sta si vaneaza il ard.pt ce?pot sta spect ca sa vb la tel de ex.de unde sti ca stau sa vanez?
reguli impuse de zauper

1. "nu faceti poze aiurea". prind definitie "aiurea" nu e bine. Daca tu gasesti stupida cerinta mea se nu se faca poze aiurea... eu nu am cum sa combat asta fara sa iti jignesc inteligenta. Totusi, prefacandu-ma ca ai inteles ce am vrut sa zis si am inteles ce ai vrut sa zici: da, nu mai vreau sa se faca poze atat de usor. Cum intra unu pe server si are scor bun -> poze. Nu e ok. Eu ieri eram suspecte pentru ca trageam prin perete pe snow. Nu e ok. Daca asta e nivelul adminilor la noi pe server intentionez sa il ridic. Si da, am pretentia ca atunci cand faceti poze sa le faceti cu un motiv. Si da, am pretentia ca toti adminii sunt suficient de inteligenti incat sa discearna singuri cand e cazul sa dea direct ban fara sa mai faca poze/demo, cand e cazul sa faca poze, etc. Si da, cine nu poate face asta zboara.Avem nevoie de admini care sa asigure calitatea jocului si atmosfera ok pe server, nu de admini care sa asigure calitatea proasta a jocului indepartand toti jucatorii buni.

2. NU, daca un admin injura pe server de la suspend la retrogradare. Adminii trebuie sa fie de 10 ori mai civilizati decat jucatorii, altfel nu putem avea pretentii.

3. Stii foarte bine la ce ma refer. Avem admini care intra pe server si stau spectator 90% din timp uitandu-se pe jucatori... si fac poze tuturor celor care fac scor mai bun. Si da, cat timp am un cuvant de spus NU VREAU sa se intample asa. Nu vanam codati, ii pedepsim pe cei care ii prindem. Altfel ajungem iar la discutia de la punctul 1.

Alte intrebari mai erau?
Sus In jos
cris
Cs-Addicted Lover
cris

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 3:40 pm

e ok asa
da tu repede sactiuni
cat crezi ca o sa reziste un admin daca tu ii dai fie suspend fie remove pt asa ceva?
o sa tii pui in cap..dar ma rog e treaba ta
si cu asta basta
aaaa era sa uit.nu te caut pt ca nu mai vreau admin
si oricum o sa fiu cu ochii pe server fie de pe valve fie de pe steam
sa vezi atunci reclamatii !!!
hf si spor la fraguri
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 3:42 pm

ca sa-ti raspund si la ultima intrebare: sunt ferm convins ca nu o sa am de dat multe sanctiuni zauper owner? - Pagina 2 656595
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 4:15 pm

pe zauper l-am ales sa fie owner pt ca am toata increderea in el
nu discutati de banuri fara motiv pt ca eu stiu ce stiu
cat despre kiddo si just...da ei se cearta...voi dc nu ii ajutati sa termine cearta?sa calmati spiritele?
daca vreti asa tare sa plecati din comunitate doar un pm la mn si gata
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 6:35 pm

cris a scris:
nu mai sunt admin deci am dreptul sa postez pe forum
si app dark nu s-a lasat de cs/mai documentati-va
si nu ma intereseaza ce zic cei de pe pro sau strike.....vb lui sorynel

Sunt destul de documentat ,asta mi-a zis-o personal dark terror,daca a mintit sau s-a reapucat nu e problema mea,eu am spus ce mi-a zis.

Si iate de mana cu sorynel atunci ca vad ca va intelegeti bine si aveti aceeiasi gandire...

Pacat,chiar aveam o parere buna despre tn...
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 7:57 pm

"dar sa lase aerele de superior/ca nu-i sta bine
reguli stupide pe care le impune:1 nu faceti poze aiurea..daca omului i se pare suspect care e problema?ii da cumva ban
reguli impuse de zauper"

Cris , Zauper a primit tot dreptu` de la Versusu` sa faca toate astea,nu inteleg de ce ai venit sa "ciripesti" la aceste decizii. La faza cu injuratu`...daca noi , ca admini , injuram in chat..jucatorii de pe server o sa ne ia exemplul si o sa injure ca la usa cortului ,si ei iau gag..adminii nu, si se aud disctutii " vai ala a injurat..de ce n`a luat gag?" .Nu inteleg ce asa de "neinregula" cu aceasta regula . Din cate am vazut eu de cand am venit aici in aceasta Comunitate , Zauper e cel mai pregatit sa primeasca "Gradul de Owner " chiar daca lipseste Versu` sau chiar daca este. Si chestia cealalta cu " zauper lumea nu prea te inghite" nu ar trebui spusa la plural , daca nu il inghitzi tu , nu inseamna ca noi nu il inghitem. Tot respectu` pentru Zauper ca doreste sa ia aceasta initiativa.
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyDum Mar 21, 2010 8:13 pm

Ice Girl a zis asa : geutzu si mascota ...... dupa ce sunteti prosti mai si claxonati ?
daca voi va luati de jucatori pe server de-ampulea si credeti ca eu va ascult toate tampeniile , va inselati. adica voi va permiteti sa jigniti iar eu sa stau ca un jucator cuminte si sa inghit toate idioteniile voastre de"mari admini" .

Cris , vezi de ce iti vorbeam in postu` trecut? Admini care au jignit in chat...si n`au luat GAG , si au inceput sa apara jucatorii [care au dreptate ] cu aceste "reclamatii" . Si mai zici ca nu e buna ideea lu` Zauper , cu gag la adminu` care vorbeste urat?
Sus In jos
maKay
Junior Member
maKay

Numarul mesajelor : 329
Data de inscriere : 18/04/2009
Localizare : Neamt>P.Teiului>Galu

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyLun Mar 22, 2010 6:19 pm

Se vorbea mai sus de oamenii care au parasit comunitatea .cunosc vreo 4-5 veterani care nu au plecat ei de buna voie ci au fost banati ori au primit "suturi in fund" si au plecat.primul este un1katu care a fost printre primii jucatori din comunitate si care a luat ban degeaba pe motiv de cod.altul este alle(dupa 2 il vedeai pe sv in fiecare zi) care cred ca tot ban are.lord emperor a luat ban permanent doar pt faptul ca a injurat pe server,fragstar ...etc.am sa vb cu zauper sa vedem ce putem face sa-i readucem in comunitate.chiar daca nu mai sunt admin (si nu prea mai am dreptul sa ma bag in discutii')consider ca merita zauper statutul de owner pentru ca vrea sa repare singurul punct mai slab al acestui server si anume :luarea deciziilor intelepte de catre admini.Daca reuseste acest obiectiv servarul v-a capata renume... Somn dulshe....
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 EmptyLun Mar 22, 2010 7:38 pm

un1katu avea gura mare...deranja pe toata lumea
alle a plecat cand si-a deschis un1 server
lord emperor mi-a zis intr-o zi sa ii scot banul si am uimit...
dar cum spui u makay...foarte multi jucatori buni au plecat de pe server din cauza anumitor admini...unii imi erau prieteni intr-un fel
lucrurile se vor schimba
inchid acest topic pt a evita alte discutii
zauper owner? - Pagina 2 471947
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: zauper owner?   zauper owner? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

zauper owner?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» CERERE OWNER
» Propunere owner !
» Bogdy-Owner Cs-Addicted
» Cum sa devii owner model
» [VeRsUsU]-Owner Cs-Addicted

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente