Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Pot tine redirecte ca player?

In jos 
+4
iTR__
zEu|S.W.A.T
versusu
gTt^
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Varsta : 32
Localizare : Piatra neamt

Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Pot tine redirecte ca player?   Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 4:17 pm

uimeste-ma
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Pot tine redirecte ca player?   Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 4:23 pm

iTR__ a scris:
Am suferit si eu, din cauza unei probleme din ultima saptamana, darius stie, si m-am schimbat oleaca Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 522368 si din pacate uneori am momente cand nu mai stiu nici de gluma Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 424692

Si de permis, eu iti permit sa ma si f*** si in gura, la figurat Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 522368 , dar in legatura cu treaba asta m-am enervat la ce a spus kiddo Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 656595 si m-am luat si de tine Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 522368

scz daca te-ai simtit prost Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 656595
Crede-ma ca daca vroiam sa te deranjeze ti-o spuneam mult mai rau...dar am considerat-o o gluma.Acum fiecare ce intelege...
Si nu cred ca e indicat sa zici aici ce sa intamplat cu stii tu cn...chestia asta nu e un show ca sa fie vazut de toti.Daca cnv e interesat sa te intrebe pe mess.Cel putin eu asa as face Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 522368
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: Pot tine redirecte ca player?   Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 4:31 pm

se putea sa nu se bage kidoo Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 493466 i-am ziso deja:P: sa te oftici tu :P

app kiddo sa-ti zic ceva pe mess ca aici mi-e greu Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 522368
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pot tine redirecte ca player?   Pot tine redirecte ca player? - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Pot tine redirecte ca player?
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*
» va tine ?
» Pt tine Vers
» cine tine redirect
» pt cel care tine forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente