Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* Empty
MesajSubiect: De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*   De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* EmptyVin Mai 28, 2010 1:08 pm

Itr,ti-ai recunscut copilaria? De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* 639805
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*   De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* EmptyVin Mai 28, 2010 1:20 pm

De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* 493466 'al dracu,
fie.. 1-1 De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* 229293
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

MesajSubiect: Re: De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*   De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* EmptyVin Mai 28, 2010 1:30 pm

Familia haSLes!

Hasles(mario) si cu fratele lui (luigi)
https://2img.net/r/ihimizer/i/wiu4oi.gif/
Hasles in cautarea fericirii!
De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* Poze_amuzante_d7babea
Hasles si imprimanta!

Astept De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* 451129 !!
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*   De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* EmptyVin Mai 28, 2010 8:47 pm

Ahahahahaha ...ce tare e aia cu pisoiu De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* 493466 De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* 493466
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*   De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene  :* Empty

Sus In jos

De ce când mă uit la ăsta îmi aduce aminte de tine?Da de tine nene :*
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» frate asta cand ramane fara admin.....e retardata?
» ;) pm cand doresti
» CERERE CONTRA AWP|ZEUL
» suferinta mare cand esti admin
» pt cel care tine forum

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente