| suferinta mare cand esti admin | |
|
+7excellence glamo AuDygY ^^SoRyN3L^^ rIcO daNet cris 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: suferinta mare cand esti admin Sam Iun 26, 2010 7:44 pm | |
| daca are admin platit poate sa faca cam ce vrea pe server? 1.vb urat din postura de admin(el isi permite)...iti permiti cu playeri pe privat si pe amx_chat 2.da id si pass de la contul lui.....asa face si cu adminu? 3.de cand si pina cand decide el cine are voie si cine nu pe server? a mai luat suspend...cred ca vrea remove a inceput sa sufere...... | |
|
| |
daNet Member
Numarul mesajelor : 438 Data de inscriere : 14/03/2010 Varsta : 30 Localizare : Bm
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Sam Iun 26, 2010 8:02 pm | |
| Si cam care e problema ta ? E traba Ownerilor ce face cu el Si despre cine e vorba totusi ? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Sam Iun 26, 2010 8:11 pm | |
| mda scuze de dl soryn3ll e vorba....normal | |
|
| |
rIcO Junior Member
Numarul mesajelor : 301 Data de inscriere : 30/05/2010 Varsta : 31 Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Sam Iun 26, 2010 8:37 pm | |
| Eu niciodata nu l'am vz pe sorin folosind un limbaj vulgar cu jucatorii. Ne injuram doar pe admin chat :)) :X | |
|
| |
^^SoRyN3L^^ Junior Member
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 12:27 pm | |
| deci..: 1)eram cu alt nick si ai inceput sa injuri http://www.postimage.org/image.php?v=Pqx1TkS si tiam dat gag ( cum era normal) ,dupaia ma trezesc k incepi sa ma injuri pe mess asa din senin:|.....mentalitate de om de 30 de ani .Pe admin chat toti vorbim urat...in plus ne permitem...dar dak tu te certi cu toata lumea ce sa iti fac:) 2)da asa e tiam dat contu meu de pe forum ...zi mersi k am incercat sa te ajut..sa vezi si tu ce se mai intampla pe forum ......si ce fac eu cu adminu meu nu cred k te fute pe tine grija.... 3)cred k te referi la skull si la misto....versusu mi`a dat voie ...dak vreau ii las daka nu nu http://www.postimage.org/image.php?v=Pqx3t6A Si nu uita k eu iam zis lu versusu sa te aducem inapoi pe server;) http://www.postimage.org/image.php?v=Pqx3N3J | |
|
| |
AuDygY Junior Member
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 33 Localizare : HaHa la distratie sunt si Euuuuu!!
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 12:28 pm | |
| Mda nu il cun prea bn pe sorin da de cate ori l-am vazut pe SRV nu am vazut si comportamentu de care zici u cris. Deci daca tot ai plecat pe pro ramai acolo!!! Sorine nu mai asculta ce zic alti si fa ce crezi u ca e mai bn | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 12:33 pm | |
| "cea mai tare zi din viata mea :X:X:" =)))))))) | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 12:53 pm | |
| Glamo... n-ai ce-i face, mici pretentii, trista bucurie. Scuze ca sunt offtopic dar nu prea imi pasa de problema cris vs sorinel. In schimb, n-am putut sa nu observ ca il vrei pe RB inapoi pe server... si ca esti sigur tu ca e curat (eu sunt SIGUR ca nu e, dar asta e alta discutie). Deci.. te intreb o data, sorine: Daca ii dam voie lu' RB pe server, garantezi tu ca e curat? Si daca il prind vreodata cu cod, primiti ban amandoi, definitiv? (bineinteles cu tot cu remove admin) Esti de acord? Nu mai vorbesc de faptul ca vers a zis clar "nu" in discutia aia pe care ai avut-o cu el si ieri te jucai linistit cu RB pe server Nu e ok sa ignori ce iti spune un owner (sau mai multi) In incheiere: sorine, schimba-ti parola pe forum si daca ma aud vreodata ca o dai cuiva te arzi RAU! cris: ai access (slot) vei primi access si in sectiunea la care ravnesti atat. o remarca: sorine, daca ai ceva de zis zi-mi mie, daca vezi ca nu te intelegi cu mine (cel mai probabil) nu incerca sa treci peste decizia mea ca iar ne suparam. | |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 1:21 pm | |
| pe rb il prind cu cod imediat...greseste mult | |
|
| |
Numarul mesajelor : 376 Data de inscriere : 28/07/2009 Varsta : 31 Localizare : Drobeta Turnu Severin
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 1:21 pm | |
| haideti nu dati in alte discutii..... | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 1:22 pm | |
| @Versica - Pentru ca ai si tu, de aia il observi mai repede @sorin - e treaba voastra nu ne intereseaza pe noi | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Dum Iun 27, 2010 1:39 pm | |
| regulamentu dupa parerea mea e destul de clar "nu se imprumuta adminul - inclusiv forum" sorine aici ai gresit, chiar daca ai vrut sa ajuti pe cineva. daca chiar vroiai ii dadeai copy-paste la o discutie care il interesa si ... atat. tocmai de aia s-a facut si sectiunea "admin only" sa nu vada orice jucator discutiile dintre admini. e atat de greu de inteles un lucru atat de banal ? cris: ai o anumita varsta si cu parere de rau te anunt ca nu o arati deloc, parca ai avea 16-18 ani. incearca sa fi mai ponderat, nu mai cauta certuri si discutii inutile, incearca un limbaj mai decent, abtine-te. daca chiar vre-i sa spui ceva "aiurea" foloseste sayteam@ . nu departe de ieri ti-am dat 3 gag-uri pentru limbaj | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 12:21 pm | |
| ba deci nu credeam in viata mea ca pot sa-i iasa lu sorin din gura atatea injuraturi bineinteles ca l-am injurat si yo...dar repet:injura de mama focului(pacat ca nu mai am messu) ....cred ca de la skull i se trage..... | |
|
| |
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 1:17 pm | |
| ba dupa ce tiam dat gag .. nu tu ai intrat pe mn pe mess si ai inceput sa ma injuri? De la: cris Catre: ^^SoRyN3L^^ Postat in data de: Sam Iun 26, 2010 10:49 pm Subiect: [Niciunul] hai ma pune dovezi sa vezi ce pun yo apoi Hai sa vad dovezile | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 2:16 pm | |
| te-am avertizat sa vb frumos pe server cu playerii? ai zis ca tu iti permiti uite poza cand ma dai dracu...ca esti tu soryn3ll | |
|
| |
AuDygY Junior Member
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 14/06/2010 Varsta : 33 Localizare : HaHa la distratie sunt si Euuuuu!!
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 3:17 pm | |
| Mda vers nu stiu dc nu l-ai lasat inchis topicu. Nu isi are rostu pentru un dute dq cris u vrei sa primeasca suspend sau remove? | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 3:35 pm | |
| io acu am vazut:unde sa ma aduci inapoi ca nu am inteles? pe server? dar jucam pe server si cand aveam admin pe pro,nu trebuia sa rogi pe nimeni....fiecare joaca unde vrea,cat vrea,etc..............................................de aia e democratie
| |
|
| |
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 3:55 pm | |
| iam zis lu`R.B "stf" si tu ai zis k ii zici lu versusu k vorbesc urat:) si tiam zis k eu imi permit cu el ......oricum e degeaba topicu asta! Ce vrei sa arati tu defapt sau ce vrei sa demonstrezi ???Credema dak nu stiam k ai 30 de ani nu iti dadeam nici 10:);) ce sa iti fac cris dak tu suferi de prostie omeneasca;)
Ultima editare efectuata de catre ^^SoRyN3L^^ in Lun Iun 28, 2010 3:58 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
glamo Member
Numarul mesajelor : 447 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 3:57 pm | |
| Cris isi permite cu slot sa faca buti ceilalti jucatori, si sa-i trimita dracului | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1322 Data de inscriere : 28/01/2010 Varsta : 32 Localizare : Orasul Vanju-Mare
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 3:58 pm | |
| Ce josnic bubu ignoral cris nu mai provoca glamo nu te mai baga rimeaza | |
|
| |
glamo Member
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 4:00 pm | |
| Ma bag | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 4:05 pm | |
| glamo nu vede un player afk...si se baga in seama el cred ca citeste chat-ul sau ziarul cand e mort sau spectator sorynele ai admin de "n" luni si nu ai invatat inca sa scrii in privat obscenitati sau injuraturi? am cerut cumva sactiune impotriva ta?nu. si cu asta am incheiat | |
|
| |
glamo Member
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 4:10 pm | |
| Nu e afk, e incepator, fa tu diferenta | |
|
| |
iTR__ Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 4:13 pm | |
| v-ar sta bine cu un +1 warn nu e reclamatie, cearta nu-si are rostul sa va invatati minte probleme cu un admin? s-a inventat ownerul probleme cu un vantor de admini? si aici s-a inventat ownerul forumul este pentru cereri grad/ungrad/ban/unban/fun/reclamatii etc. in niciun caz CERTURI ! | |
|
| |
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin Lun Iun 28, 2010 4:14 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre ^^SoRyN3L^^ in Lun Iun 28, 2010 4:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: suferinta mare cand esti admin | |
| |
|
| |
| suferinta mare cand esti admin | |
|