| frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Mier Dec 15, 2010 10:25 pm | |
| yo nu stiu pe ce criterii dati adminele.....dar nu e ok ce se intampla "frumoasa" de icegirl cere sa-i fie luat adminul.......ii se ia....si atentie limbaj...si nu e prima data.... si acu 10 min i se da adminul..fara cerere fara nimic pai frate daca se ia in gura cu x si y pe server si injura asa.....no comment eu unul nu cred ca are ce cauta printre admini....si asa e pe dinafara....sincer la asa limbaj......scuze dar......treb sa se ia de mana cu dau hedshot si sad4turc | |
|
| |
IceGirl Moderator Divertisment
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Mier Dec 15, 2010 10:31 pm | |
| bah copil de 4 ani . daca tu ca admin nu vezi ca altii incepusera scandalu , tu vezi doar ce vrei si nimik mai mult ..... pai stai ca pun eu discutie cu tine .... sa vedem ce limbaj ai tu .......
PH - 07 - XXE: auzi fa curvo PH - 07 - XXE: ma pis pe tine PH - 07 - XXE: te invat de azi inainte PH - 07 - XXE: fmm de curva dreq PH - 07 - XXE: sa vezi banuri ce iei PH - 07 - XXE: mm Ajram: ce mortii matii ai bah de ma injuri asa ? ce te-a apucat ? PH - 07 - XXE: de retardata mintala PH - 07 - XXE: o fut pe mata PH - 07 - XXE: fa reclamatii PH - 07 - XXE: daca nu te tin numa in timeouturi Ajram: DACA TE LEGI DE MAMA TE FUT IN GURA BAH CRETINULE Ajram: bag **** in mortii matii de handicapat jegos PH - 07 - XXE: mna pis si pe tine si pe mata PH - 07 - XXE: pe amandoua va dau muie PH - 07 - XXE: la PH - 07 - XXE: esti stresata PH - 07 - XXE: fute-te PH - 07 - XXE: lasa cs-ul ca nu e de tine retardat-o PH - 07 - XXE: muisto
de asta ce mai zici domnu admin ? te crezi un mare si drept om al pacii ? cu asa limbaj ? de cand ma ameninti tu pe mine ca iau ban ? cu ce drept ? pe ce motiv? dc timeout ? cati au mai luat timeout total AIUREA pe aceleasi baze la care vroiai sa-mi dai si mie ?
| |
|
| |
Numarul mesajelor : 761 Data de inscriere : 18/03/2010 Varsta : 34 Localizare : brasov
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Mier Dec 15, 2010 10:38 pm | |
| apropo .... vezi pe cine faci retardata . ok ? tu practic cati ani ai ? te intreb de curiozitate .... dai dovada doar de 6 ani, atat.
| |
|
| |
versusu Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 8:43 am | |
| | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1762 Data de inscriere : 24/08/2009 Varsta : 44 Localizare : ploiesti
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 8:55 am | |
| pai meriti tot ce ti-am zis ca in afara sa injuri adminii nu stii puteai f frumos sa imi zici uite-te la ala care a inceput.....asta e nu am vazut....nu incepi sa ma injuri ca esti tu icegirl
vb lu zauper :te ignor,ma ignori.........oamenii ca tine nu au ce cauta pe addicted si cred ca nici fata nu esti.....la asa limbaj | |
|
| |
excellence Owner Cs-Addicted
Numarul mesajelor : 1705 Data de inscriere : 29/07/2009 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 8:59 am | |
| bai nu-mi bat nici eu capul. traiesc cu speranta ca o sa va injurati pana va plictisiti sau obositi. Oricum altceva de rezolvat nu prea e | |
|
| |
Numarul mesajelor : 3327 Data de inscriere : 26/03/2009 Varsta : 32 Localizare : Piatra neamt
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 8:59 am | |
| grupa mica grupa mica :>:D<: incepeti sa jucati jocuri individuale ca jocurile de grup scot fiara din voi | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 9:26 am | |
| da ma corect grupa mica dar e corect de la un gag sa injure asa? daca ii dadeam 100 min?e jignire adusa unui admin.... | |
|
| |
Caine Senior Member
Numarul mesajelor : 636 Data de inscriere : 07/09/2010 Varsta : 37 Localizare : piatra neamt
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 9:59 am | |
| hai acum ice iate si de mine...dar eu ii dau dreptate lu cris puteai sa il atentionezi nu sa injuri asa ... mai ales ca ;erai admin' pana mea... macar acum nu va mai certati ca suntem in perioada sarbatorilor!! si trebuie sa fim mai buni ! :D good day! | |
|
| |
Hasles Cs-Addicted Lover
Numarul mesajelor : 1142 Data de inscriere : 27/08/2009 Varsta : 33 Localizare : Ploiesti
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 11:56 am | |
| Mama ce vulgara Vocabularu` tau ma instica la prostii :)) . Ce-mi mai place viata .... Si acum sa vb lucruri serioase ... Bai cris, flacau, asa vb tu cu o dominisoara ?? Fata, asa vb o domnisoara ?? I-a bagati-va mintiile in cap si mai calmati-va . Ce-mi place mie fata asta | |
|
| |
| |
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 12:25 pm | |
| tu chiar crezi ca e fata?si daca e chiar crezi ca e domnisoara? in urechi poate... | |
|
| |
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 12:41 pm | |
| domnisoara = fata nemaritata (pentru cultura generala a unui copil de 8 ani) sincera sa fiu, tu mai mult de 10 ani nu ai. oricum nu am ce sa cer unui om care ar trebui inchis intr-un azil de nebuni, nici macar nu stiu de ce si ptr ce imi bat capul ca sa-ti explic niste minoritati care tu la varsta pe care pretinzi ca o ai nici macar nu le cunosti. ar trebui totusi sa ne spui varsta oficiala (o poza a buletinului ar fi indicata - asta in cazul in care ai buletin) | |
|
| |
cris Cs-Addicted Lover
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 1:21 pm | |
| Stai jos ai 4 tie sa-ti arat buletinu? iti arat multe altele ...daca vrei daca yo at trebui sa fiu inchis la azil tu ar trebui sa fii inchisa la ZOO | |
|
| |
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? Joi Dec 16, 2010 1:24 pm | |
| amicii mei, eu nu va pot rezolva problemele voastre pentru ca ce faceti voi nu mai tine de server,tine de bunul simt si de cei 7 ani de acasa pe care clar nu ii aveti (fara suparare) mai iesiti la aer,o bere un suc ceva ca voi ati creat un adevarat razboi rezolvati-va problemele pe mess/telefon/fata in fata etc | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? | |
| |
|
| |
| frate asta cand ramane fara admin.....e retardata? | |
|