| o reclamatie pentru o suferinta | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SuBurBaN Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 36 Localizare : Tulcea
| Subiect: o reclamatie pentru o suferinta Mar Mai 04, 2010 1:23 pm | |
| Numele dvs. :SuBurBaN Numele adminului reclamat :syr_alex Motiv reclamatie (o mica explicatie) : eram pe fy_snow si imi da destroy,apoi ma jigneste Dovada (Se accepta doar Print la consola) : Sanctiunea : Vreau sa fie banat el si playerul Ra si sa nu mai aibe dreptul de a admina(syr_alex) Dovada: http://yfrog.com/fvconsolap http://yfrog.com/2tcons2p | |
|
| |
syr_alex Newbie
Numarul mesajelor : 54 Data de inscriere : 14/04/2010 Varsta : 36 Localizare : valcea
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mar Mai 04, 2010 1:36 pm | |
| in primu rand nu amenti tu lumea pe serv ca ia ban si ca raman fara admin ca nu ai nici un drept si ai noroc ca am iesit din cs pana sa vad reclamatia ta ca aveam dovezi in consola la cum te comporti pe serv de crezi ca e al tau .servus | |
|
| |
santi Newbie
Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mar Mai 04, 2010 2:35 pm | |
| haide sa terminam cu prostiile,cu jigniririle ca incep a iau masuri si impotriva playerilor si adminilor..si as dori ca admini sa termine cu comenzile date aiurea pe playeri ca astfel nu va mai las comenzi..ok? | |
|
| |
SuBurBaN Newbie
Numarul mesajelor : 11 Data de inscriere : 30/04/2010 Varsta : 36 Localizare : Tulcea
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mar Mai 04, 2010 7:10 pm | |
| pai uitete frate ce fel vorbeau cu mn..am pus dovada acum..uitete | |
|
| |
D|v|n Newbie
Numarul mesajelor : 144 Data de inscriere : 13/04/2010 Varsta : 29 Localizare : ==>Ploiesti<==
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mar Mai 04, 2010 7:14 pm | |
| STOP!
Haideti sa ne calmam...
@suburban..Tu nu esti admin...si NU mai ameninta Admini..;) @ SYR.....inteleg k tu i-ai dat destroy.......COMANDA DESTROY a fost pusa NUMAI pentru codati;)
Si cine este acest "RA" de "pune paie pe foc"///....oamenilor..stati calmi.!! | |
|
| |
syr_alex Newbie
Numarul mesajelor : 54 Data de inscriere : 14/04/2010 Varsta : 36 Localizare : valcea
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 1:39 pm | |
| *DEAD* SuBurBaN : mai dutehn morti mati Bun venit pe EFECT.CS-ADDICTED.RO -- www.cs-addicted.all-up.com777 connected *DEAD* SuBurBaN : :)) -----><------><-----><------ dropped 777 is joining the Counter-Terrorist force *** Ra killed rhenneberg with a headshot from ak47 *** *** Ra killed 777 with a headshot from ak47 *** silviu(1) killed uNu dE La parTer* with xm1014 ] amx_kick -- Client with that name or userid not found *DEAD* SuBurBaN : /ReseTscOre ADMIN: Has Gagged SuBurBaN From Speaking For 10 Minutes, For: ( say / say_team / voicecomm ) si ieri a fost avertizat pt limbaj e ultimu lui advertisment | |
|
| |
Camorra Junior Member
Numarul mesajelor : 303 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 30 Localizare : Torino
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 2:01 pm | |
| - syr_alex a scris:
- *DEAD* SuBurBaN : mai dutehn morti mati
Bun venit pe EFECT.CS-ADDICTED.RO -- www.cs-addicted.all-up.com 777 connected *DEAD* SuBurBaN : :))
-----><------><-----><------ dropped 777 is joining the Counter-Terrorist force *** Ra killed rhenneberg with a headshot from ak47 *** *** Ra killed 777 with a headshot from ak47 *** silviu(1) killed uNu dE La parTer* with xm1014 ] amx_kick -- Client with that name or userid not found *DEAD* SuBurBaN : /ReseTscOre
ADMIN: Has Gagged SuBurBaN From Speaking For 10 Minutes, For: ( say / say_team / voicecomm ) si ieri a fost avertizat pt limbaj e ultimu lui advertisment Am si eu 3 intrebari: 1) syr de unde ai facut rost de consola de mai sus? 2) la faza cu "mai dutehn morti mati" serverul nu avea cenzura pe cuvant ? 3) Cine e RA? Am senzatia ca un print la consola(daca e posibil) ar lamurii problema eu nu am fost pe server la momentul respectiv si nu pot sa ma pronunt clar..dar din cate stiu eu, syr nu da destroy fara motiv si mai stiu ca SuBurBaN are obiceiul sa injure,daca el nu incepea sa injure, syr nu i-ar fi dat destroy Propun TOPIC CLOSED | |
|
| |
syr_alex Newbie
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 2:35 pm | |
| camorra nu e consola de ieri cand sa intamplat faza si e de azi dupa cele intamplate ,se vede ca nu sa potolit , si se bazeaza in continuare pe figuri de but (daca aveam consola de ieri dovada nu mai era pe serv ) s | |
|
| |
Camorra Junior Member
Numarul mesajelor : 303 Data de inscriere : 20/01/2010 Varsta : 30 Localizare : Torino
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 3:16 pm | |
| SuBurBaN incearca sa te comporti mai bine,daca te injura cineva sau se ia cineva de tine posteaza pe forum, nu incerca sa iti faci dreptate singur ! cred ca a inteles unde a gresit... si mai merita o santa ne vedem pe sv,sal | |
|
| |
santi Newbie
Numarul mesajelor : 163 Data de inscriere : 06/09/2009 Varsta : 48 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 4:21 pm | |
| Suburban nu am nevoie de playeri care injura pe sv,nu-ti convine cauta alt sv., | |
|
| |
Sharcky Newbie
Numarul mesajelor : 22 Data de inscriere : 16/04/2010 Varsta : 32 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 5:14 pm | |
| Mda, nu ma ce sa zic, certuri scandaluri, astea nu-mi plac, ati gresit amandoi, unu ca ameninta, celalalt ca se uita in gura tuturor playerilor, ca admin nu trebuie sa asculti de player cand iei o decizie, decizia o iei pe propria raspundere atata timp cat persoana "acuzata" intr-adevar a gresit. Rog toti admini sa ia in considerare ceea ce am zis aici, ca este valabil pentru toti, cine nu vrea sa faca chestia asta sa-si gaseasca alt server.
Multumesc, Sharcky. | |
|
| |
SuBurBaN Newbie
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 5:38 pm | |
| prietene cand am zis io cuvantu asta :))) de pe ce consola ai luat ma inventatorule care esti tu inventator :)..da totusi dc nu ai aratat mai mult din consola sau mai exact asta nu e dovada (copi-paste) prietene.dovada e print screen ;) nuj unde ai invatat tu sa adminezi.chiar nu imi pasa bft | |
|
| |
SuBurBaN Newbie
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 5:41 pm | |
| DMIN: Has Gagged SuBurBaN From Speaking For 10 Minutes, For: ( say / say_team / voicecomm ) si ieri a fost avertizat pt limbaj e ultimu lui advertisment
ReCTIFIC :ADVERTISMENT este cuvant gresit
Cuvantul corect : AVERTISMENT[b] | |
|
| |
santi Newbie
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta Mier Mai 05, 2010 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: o reclamatie pentru o suferinta | |
| |
|
| |
| o reclamatie pentru o suferinta | |
|