Cs-Addicted
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!

In jos 
+11
Hasles
^~geuTzzU~^
CrazyBlue
versusu
vodafone
LeVi'S
excellence
zEu|S.W.A.T
Razvanelinho
kiddo
iTR__
15 participanți

Care sufera cel mai mult?
nebunieeeEEEeee
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap2%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 2% [ 1 ]
haSLes
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap2%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 2% [ 1 ]
iTR
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap58%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 58% [ 25 ]
kiddo
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap5%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 5% [ 2 ]
mascota
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap0%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
SkL
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap9%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 9% [ 4 ]
rAZVAN-
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap0%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Snak3y
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap14%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 14% [ 6 ]
CrazyBlue
Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_lcap9%Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Vote_rcap
 9% [ 4 ]
Total voturi : 43

AutorMesaj
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

Numarul mesajelor : 1322
Data de inscriere : 28/01/2010
Varsta : 32
Localizare : Orasul Vanju-Mare

Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Empty
MesajSubiect: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 4:45 pm

Votati si postati cea mai mare suferinta a serverului dintre cei nominalizati Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 522368
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 4:50 pm

CrazyBlue fanul Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 451129
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

Numarul mesajelor : 1708
Data de inscriere : 24/07/2009
Varsta : 30
Localizare : Far from this shit place

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 5:04 pm

aici mai pus dar la admini nu mai pus atunci a Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 18959
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 5:14 pm

Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 326305 esti binevenit aici Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 244176 [eram sigur ca ma votezi pe mine Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 639805 ]
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 5:49 pm

Asta e parerea mea si nu mie jena s-o arat Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 522368
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 5:58 pm

Scz de d.p.
Cei care votati spuneti si pe cine ati votat!!
Sus In jos
Razvanelinho
Junior Member
Razvanelinho

Numarul mesajelor : 392
Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 6:23 pm

Itr , trebuia sa te treci numa` pe tine acolo Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 639805 . O sa curga la voturi inspre iTr:;)): pfff Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 325851
Sus In jos
zEu|S.W.A.T
Junior Member
zEu|S.W.A.T

Numarul mesajelor : 379
Data de inscriere : 12/02/2010
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 6:57 pm

Cine altcineva va iesi decat itr... Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 639805
Sus In jos
excellence
Owner Cs-Addicted
excellence

Numarul mesajelor : 1705
Data de inscriere : 29/07/2009
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 7:18 pm

iTR... o sa castigi DE-TA-SAT!
Sus In jos
LeVi'S
Junior Member
LeVi'S

Numarul mesajelor : 251
Data de inscriere : 15/05/2010
Varsta : 29
Localizare : made in romania

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 7:19 pm

itr Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 41488
Sus In jos
vodafone
Member
vodafone

Numarul mesajelor : 450
Data de inscriere : 21/11/2009
Localizare : Craiova Romania

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 7:31 pm

itr.........dar stiti de ce ...pt ca facut postul asta inseamna ca sufera foarteee mult:))
Sus In jos
versusu
Owner Cs-Addicted
versusu

Numarul mesajelor : 3327
Data de inscriere : 26/03/2009
Localizare : Piatra neamt

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 7:41 pm

itr nr1
Sus In jos
CrazyBlue
Newbie
CrazyBlue

Numarul mesajelor : 96
Data de inscriere : 07/02/2010
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Mai 27, 2010 8:33 pm

Chiar asa crezi ca sufar? Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 639805 oricum .. pe tn itr tot te votez .. hahhaa
Sus In jos
^~geuTzzU~^
Newbie
^~geuTzzU~^

Numarul mesajelor : 122
Data de inscriere : 26/11/2009
Varsta : 29
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptySam Mai 29, 2010 8:02 pm

itr:))
Sus In jos
Hasles
Cs-Addicted Lover
Hasles

Numarul mesajelor : 1142
Data de inscriere : 27/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyDum Mai 30, 2010 7:05 am

Normal că itr.

Toți ați postat itr,dar ma sunt și ații votați Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 157822
Sus In jos
enough!
Junior Member
enough!

Numarul mesajelor : 286
Data de inscriere : 11/02/2010
Varsta : 36
Localizare : Sibiu

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyDum Mai 30, 2010 9:20 am

itr....
Sus In jos
daNet
Member
daNet

Numarul mesajelor : 438
Data de inscriere : 14/03/2010
Localizare : Bm

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyDum Mai 30, 2010 10:20 am

iTR
Sus In jos
glamo
Member
glamo

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyMier Iun 16, 2010 2:12 pm

iTR ala.Atata poate suferii, MAMAMAMAMA.Macar de-ar da bine :">
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyMier Iun 16, 2010 2:45 pm

Norocul tau ca m-am lasat Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 656595 ca altfel te ciuruiam cu tot cu esl-u tau Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 451129
Sus In jos
glamo
Member
glamo

Numarul mesajelor : 447
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 28
Localizare : Baia Mare

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyMier Iun 16, 2010 2:46 pm

Eu acum 2-3 sapt m-am reapucat dupa 3 luni, altfel nici nu apucai sa ma vezi pe harta p00p1c1 }{
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyMier Iun 16, 2010 8:01 pm

KIdd Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 451129 =))) hai sti ca te iubix :))) Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 326305
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Iun 17, 2010 10:01 am

daca si eu sufar...
Sus In jos
rIcO
Junior Member
rIcO

Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 30/05/2010
Localizare : Ploiesti, Prahova, Romania

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Iun 17, 2010 10:04 am

Am zis ca sa te enervez :)) Stii ca stiu ca nu suferi :)) Mie nu mi se pare ca Itr sufera deci .. nu vad de ce toata lumea zice asta :))
Sus In jos
kiddo
Cs-Addicted Lover
kiddo

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Iun 17, 2010 10:06 am

A lasat-o mia moale de la un timp.... Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 522368 ..
Si daca ai zis ca sa ma enervezi dc ai votat ? Doh! Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 936272
Sus In jos
iTR__
Cs-Addicted Lover
iTR__

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! EmptyJoi Iun 17, 2010 10:10 am

M-am lasat de CS Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 656595 cs cu sensul de mixuri/clanuri/meciuri/cupe etc. pentru ca nu mai am timp de ele, stau foarte putin la PC datorita muncii zilnice, si decat sa-mi pierd timpul cu mixuri mai bine joc pe publice Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! 656595
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!   Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului! Empty

Sus In jos

Voteaza Cea mai mare suferinta a serverului!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» suferinta mare cand esti admin
» Voteaza cel mai mare "fragar"
» Voteaza cel mai bun admin!
» Voteaza Cel mai bun admin !
» Suferinta !

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Cs-Addicted :: Cos de gunoi-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente